HALK İTTİFAKI AKP’Yİ GÖMDÜ..

HALK İTTİFAKI AKP’Yİ GÖMDÜ, ÜLKEMİZİ ve VATANDAŞI YOK ETMEYE ÇALIŞANALRI ANINDA YOK EDRİZ MESAJINI NET VERDİ..
Bu haber 2024-03-31 16:47:36 eklenmiş ve 471 kez görüntülenmiştir.

HALK İTTİFAKI AKP’Yİ GÖMDÜ, ÜLKEMİZİ ve VATANDAŞI YOK ETMEYE ÇALIŞANALRI ANINDA YOK EDRİZ MESAJINI NET VERDİ..

 

2024 Yerel seçimlerinde ülkemizin ve İstanbulun kaderine, halk bileşenleri, halk ittifakı damga vurdu. Halk ittifakı akp’yi gömerek chp’ye ölümcül bir yük yükledi, yok edilmeye çalışılan vatandaşın-ülkemizin kaderine el at, rüştünü ispatla şansını verdi..

 

Doğu Medya olarak İstanbul geneli İBB nin %51-55 bandında seçimi alacağını, Ak Partideki birçok ilçenin de CHP’ye geçeceğini belirtirken.. Aynı zamanda AKP’nin ülke sathında da çöküşe geçeğini, 2019 da da akp için zafer değil hezimet kaçınılmaz olduğu belirlemelerini yapmıştık..

 

Bu belirlemelerimiz asla ezbere yapmadık. Çünkü 2000’li yıllardan beri sivil toplum örgütleri içindeyiz. STK alanına yol ve yön veren en önemeli aktörlerdeniz. Halkımız vatandaş siyonist soytarı firmalarla, nazi-nato terör lejyonlarından bunlarla işbirliği içinde olan yerli işbirşlikçilerden azami düzeyde tc kurulduğundan beri rahatsız. Akp'nin bu sorunu çözeceğini umarken.. Akp nin daha beter bir truva atı, daha beter siyonist soytarıların, siyonist çetenin bir oyuncağı olduğu gerçeğininortaya çıkması, akp nin siyonistlerce işgalinin akp tabanı tarafından görülmemesi.., akp nin sonunu getirdi..

 

İçinde DEM seçmenin, devrimci-demokrat-gerçek Müslüman kitlelerin olduğu halk ittifakı-bileşenlerinin en önemli ayaklarından biri de Serhat Sivil toplum bileşenleriydi. Sipki-Celali-Digor Platformu, Kars-Ardahan-Iğdır-Ağrı federasyon ve STK alanlarının içinde yer aldığı Serhat Sivil Toplum lobisi en hafif şekliyle İstanbul ve ülke geneli 7-10 milyon insanı etkilemekte örgütlemektedir.. Sadece Sipki ve Calaliler ülkemiz ve dünya geneli 40-50 milyon nüfusa tekabül etmektedir..

 

Bu gerçeğin farkında olarak biz duruşumuzu, tavrımızı net olarak halk bileşenleriyle birlikte ana muhalefete yönlendirdik..  Bunun CHP’yi zafere, Akp yi ise çöküşe götüreceğiniin bilincinde olarak hareket etdik. Doğu medyanın yerel-ulusal-küresel devasa gücü ile halk ittifakının doğru kanalize olması için 24 saat çalıştık.. 

 

Halk ittifakını, STK alanını harekete geçiren en önemli gerçek Ülkemiz Doğasının dile gelerek bizden yardım istemesiydi. Ülke geneli Ak Partinin çöküşe geçmese ülkemizin vatandaşıyla yok edildiğini, kayanak sularımızın kaynağında kurutulduğunu, karadenizin maden faaaliyetliriyle pataltıldığını.. Halka tc siyaseti, basını, stk alanı değil,  değil Fırat –Dicle havzasından ülkemizin dağlarının-taşlarının dile gelerek patlaması oldu. AKP’nin küresel soykırımcı firmalarla-yerli ihanetçi işbirlikçi firmalarla ülkemize kıyamet senaryolarını dayatması, halen Karadenizi patlatmak için devam eden maden firmalarının çalışmalarının devam etmesi, nazi-nato terör örgütü ve terörist israille ilişkileri, bir terörist israil partisine dönüşmesi.. AKP’nin sonunu hızla getiren temel gerçekler oldu..

 

Bu gerçek, ülkemize dayatılan bu kıyamet senaryoları hızla ülkemize dalga-dalga yayıldı doğamızın-dağlarımızın verdiği mesajla birlikte halk olarak AKP’yi tarihe gömdük..

 

Her ne hikmetse yerel seçim sonuçları analiz edilirken halen tc iktidar ve muhalefeti bu konuya asla değinmiyor.. AKP’nin maden faaliyetleri ile ülkemize dayattığı kıyamet senaryolarının terörist israille ilişkilerinin akp nin sonunu getiren ana gerçek olduğunu halen gizliyorlar. Ne akp bu gerçeği itiraf ediyor. Nede TC muhalefeti bu gerçeği işliyor.. Halk bu gerçeğin farkında olduğu için marijinal balon tc muhalefet partilerini de tarihe gömdü..

 

Ülkemizde siyasal alanın halka değil aynı patrona küresel soykırımcı firma ailelere ve yerli şibirlikçi ihanet şebeklerine  ülkemizi derinden işgal etmiş bulunan soykırımcı küresel firmalarla yerli işbirlikçilerinin temsilcileri -köleleri olduğunu ortaya koyarken..   Özellikle Batıdan doğuya Karadeniz Koridoru boyunca CHP maden faaliyetlerini durdurmak, terörist israille nazi nato terör lejyonları ile ilişkileri bitirmek için harekete geçmese sonu ak partiden daha beter olacağını görmek zorundadır. Çünkü Anadolu-Mezopotamya halkları 300-400 yıldır bu soykırımcı gaspçı siyonist yapı tarafından yok edilmektedir..

 

Halkı aptal yerine koyma bu körlük ülkemizde yeni siyasal hareketlerin doğuşuna vesile olacak.  Ülkemiz siyaseti, stk alanı basını büyük bir değişim-dönüşümle karşı karşıya.. Önümüzdeki yıllarda rejimden anayasaya halk ittifakı halk bileşenleri el atacak. Gerçekleri halktan gizleyen küresel-ulusal soykırımcı-soyguncu firmaların güdümündeki tc siyaseti iktidarı muhalefeti ile tarihin çöp sepetinde ki yerlerini alacaklardır, hiçbiri sadece ulusal değil küresel bağlamda yargılanmaktan kaçamayacaktır..  Çünkü ülkemizle oynama bütün dünya ile oynamadır. Bu anlamda iki süper güç Amerika-Rusya göreceli çatışmaları bir kenara bırakarak küresel soykırımcı firmalarla tc deki ayaklarını en kısa zamanda kadraja alacaklar..  (Ayrıntılar İçin altta verdiğimiz linklerle bakınız..)

 

Buradan seçime geldiğimizde Anadolu-Mezopotamya halklarının tarih boyunca insanlığın en büyük medeniyet nüfusu olduğu gerçeği birkez daha ortaya çıktı. Halk bir tek cümle ile özetlenebilecek bir mesajı net verdi.. Ülkemizle oynarsanız hepinizi tarihe gömeriz mesajıdır.

 

İSTANBULUN DAHA FARKLI BİR SONUÇLA ALINMASINA CHP DEKİ HİSTERİK KORKULAR NEDEN OLDU..

 

Buradan İstanbul seçimlerine gelirsek kazanan halk ittifakı oldu. İstanbul’da CHP rüyasında göremeyeceği bir başarıyı yakaladı. İstanbul'un bazı ilçelerinde halk ittifakının adaylarının ipi göğüslerken zorlanmaları,kıran kırana bir mücadeleye sahne olmaları.. Beykoz vb. ilçelerde deyim yerindeyse öldük-öldük dirildik. Bazı ilçelerde zorlanmanın en bariz nedeni, CHP deki histerik hastalıklı ruh hali ve korkulardı. CHP’nin halktan-sivil toplumdan korkması, korkak davranmasıydı. Kurdi STK alanları ve DEM'le açık ittifaktan kaçınması idi. Aksi hiç zorlanmadan Fatih vb ilçeleri de alacaktı. 54-55 bandında büyük bir farkla seçimi alıp akp ye daha büyük bir hezimeti yaşatacaktık.. TC siyasal alanının birbirini karşılıklı beslemesi, bu derin politikası nedeniyle bu zorlanmmalr yaşandı.. 

 

Yukarıda vurguladığımız gibi biz 80-90 milyon vatandaşın önünde duran en büyük sorun ülkemizin küresel soykırımcı firmalarla yerli işbirlikçileri tarafından bizlere dayatılan kıyamet senaryolarıdır. Halk ittifakı ve bileşenleri olarak tali sorunları geçip ülkemizin bu ana sorunlarına kitlenmemiz gerekmektedir.. 

 

Halkın CHP'ye kayması destek sunmasının temel nedeni AKP nin nazi-nato, terörist israil iliskileri, ticareti, israilden gıda genom tohumm ayakları ile ülkemize yapılan biyolojik saldırılar.. karanlık ilskiler.. Ve karadenizi patlatmaya calısması, giderek siyonistt israil partisine donusmesiydi. CHP bu gercegi düzügün okumasa akp den daha beter düsürülür.. 

 

Bakınız..  Karadenizi Patlatacaklar..

https://www.dogukultur.com//haber/20383/karadenizi-patlatacaklar.html

 

31 Mart 2024 Yerel Seçim Sonuçları

Sandıklar açılmaya başladı.Tahmin ettiğimiz gibi Halk İttifakı, Halk Bileşenlerinin CHP'de kümelenmesi.. AKP'ye  büyük şehirler başta olmak üzere birçok şehri kayb etirmeye başladı.. An be an seçim soncularını Doğu kültür medyadan Takip Edebilirsiniz.. Ülkemiz geneli kimse CHP'nin zaferi yanılgısına kapılmasın. Bu zafer halk ittifakının, halk bileşenlerinindir. Büyük ihtimalle bu hareket partileşmeye doğru da evrilerek TC de sistemden anayasaya sitemi değiştirmeye de yönelcek ana güçtür..

 

31 Mart İl-İl, İlçe-İlçe

 

Yerel Yönetim Sonuçları ..

 

31 Mart 2024 Yerel Seçim Sonuçları, Tıklayınız..

 

https://www.dogukultur.com/files/firm/photo/4b2ebc0f97.png

 

 

 

Küresel Soykırımcı Firmaların Tetikçisine Dönüşen AKP ülkemize ve vatandaşa nasıl bir soykırım dayatmış bulunmaktadır. Alttaki linklerde..

 

KIYAMETİN DÜĞMESİNE FIRAT -DİCLE HAVZASINDAN BASILDI.. TIKLAYINIZ..

 

AKP’DE TERSİNE DEVRİM ve U DÖNÜŞÜ.. TIKLAYINIZ..

 

2024 YEREL SEÇİMLERİNE GİRERKEN AK PARTİYİ AK GEZENLERE DÖNÜŞTÜRDÜLER .. TIKLAYINIZ..

 

SERHATTA - DOĞUDA İŞGAL ve SOYKIRIM DALGASI SON HIZ SÜRÜYOR.. TIKLAYINIZ..

 

 

31 Mart İl-İl, İlçe-İlçe, Yerel Yönetim Sonuçları ..

 

 

HABERİ YAYINA HAZIRLAYAN..

 Doğu Medya- Serhat Sivil Toplum Genel Koordinatörü, Doğu Medya Genel Yayın Yönetmeni, İstanbul Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Yusuf Yasin Sit.

 

 

 

ETİKETLER : 31 Mart 2024 Yerel Seçim Sonuçları
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA