AKP KAYBEDECEĞİNİ ANLAYINCA TABELALARA SALDIRMAYA BAŞLADI..

AKP KAYBEDECEĞİNİ ANLAYINCA TABELALARA SALDIRMAYA BAŞLADI..
Bu haber 2024-03-30 10:25:41 eklenmiş ve 231 kez görüntülenmiştir.

AKP KAYBEDECEĞİNİ ANLAYINCA TABELALARA SALDIRMAYA BAŞLADI..

 

AKP, İstanbul ve ilçeleri başta olmak üzere ülke genlinde genelinde seçimi kayb edeceğini anlayınca tabelalara bile saldırıya geçti..

 

Nerden nereye 22 yıllık yerel-genel iktidarın ardından küresel soykırımcı firmaların oyuncağına dönüşen bir akp gerçeği akp ye kafayı yedirtti..

 

AKP, İstanbul ve ilçeleri başta olmak üzere ülke genlinde genelinde seçimi kayb edeceğini anlayınca İmamoğlu’nun İstanbul’daki icraat ve projelerini gizlemek için tabelalara saldırmaya başladılar. 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Arnavutköy mitingi öncesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 28 Mart'ta açtığı Kent Lokantası'nın önüne AK Parti'nin adayı Murat Kurum'un dev afişi yerleştirildi.

 

Bu hafta sonu Sancaktepe’de yapılan mitingde miting öncesi halka altın ve para dağıtılıyor söylentileri nedeniyle belediye önünde izdiham yaşanmış, halk birbirine girmişti. 

 

Geçen seçimde Sultanbeyli İlçesini %59 la aldıklarını bilmeyen Murat Kurum, içine girdiği psikolojik haleti ruhiyeden dolayı ilçenin akp de olduğunu unutarak bu seçimde Sultanbeyli’yi esaretten kurtaracağız demişti..

 

22 yıllık akp iktidar dönemi şu gerçeği birkez daha ortaya koydu, bir ülkede halk-vatandaş, stk alanları, basın etkin yetkin değilse, örgütlü değilse.. Kimse iktidar olamaz.. Olsa-olsa akp gibi küresel soykırımcı gaspçı firmalarla yerli işbirlikçi sermayenin oyuncağına dönüşüp kendilerini de ülkeyi de böyle bitirirler..

 

HALK İTTİFAKI BİLEŞENLERİ KURUM İBB BAŞINA DEĞİL, KODESE GÖNDERİLECEK..

 

Bu görüntülerin ardından sosyal medyada paylaşım yapan halk ittifakı bileşenleri Kurum  İBB  başına değil Fırat-Dicle havzasında kaynak sularımızı kaynağında yok etme, canlı-cansız yaşama soykırımı dayatama, küresel firmalarla birlikte maden faaliyetleri-oyunları ile Karadenizi patlatma Anadolu-Mezopotamya halklarına kıyameti dayatma.. gibi suçlardan dolayı tutuklanıp kodese konulacak derken..

 

Fotoğrafı paylaşan CHP PM üyesi Cem Aydın, İse “KENT LOKANTALARINA YENİLECEKSİNİZ" dedi.

 

"Cumhurbaşkanının yarınki Arnavutköy ziyareti öncesinde halkçı ve sosyal belediyeciliğin son yıllardaki en önemli örneklerinden biri olan Kent Lokantası görünmemesi için bire bir ölçülerle kapatıldı. O küçümsediğiniz kent lokantalarına yenileceksiniz" dedi.

 

Arnavutköyde İBB 14. Kent Lokantası'nı 28 Mart'ta açmıştı. Ekrem İmamoğlu ve CHP Arnavutköy Belediye Başkan adayı Tekin Aras'ın katılımlarıyla, Arnavutköy'de açmıştı. İmamoğlu, Erdoğan da gelip burada yemek yiyecek demişti.

ETİKETLER : AKP KAYBEDECEĞİNİ ANLAYINCA TABELALARA SALDIRMAYA BAŞLADI..
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA