SANCAKTEPE’DE NELER OLUYOR.. SANCAKTEPE BELEDİYESİNDE PARA-ALTIN İZDİHAMI..

İstanbul’un Sancaktepe ilçesinde son günlerde yaşanan dramatik olaylar bölge halkını derinden sarsıyor.
Bu haber 2024-03-29 20:25:30 eklenmiş ve 203 kez görüntülenmiştir.

SANCAKTEPE’DE NELER OLUYOR.. SANCAKTEPE BELEDİYESİNDE PARA-ALTIN İZDİHAMI..

 

İstanbul’un Sancaktepe ilçesinde son günlerde yaşanan dramatik olaylar bölge halkını derinden sarsıyor.

 

Dünkü mitingden önce RTE Sancaktepe’ye çıkarma yapmadan önce Sancaktepe Belediyesi önünde para-altın dağıtılıyor söylentisi üzerine halk belediyenin önüne yığıldı.

 

İddialara göre para altın alanlarla almayanlar birbirine girdi.. Büyük bir izdihamın yaşandığı, emniyet güçlerin,n olaya müdahale ettiği.. Ve her ne hikmetse  ana muhalefet chp nin de herhangi bir açıklama yapmadığı.. Ülkemizde büyük şehirlerde halkın içine düşürüldüğü durum içler acısı bir noktaya ulaşmış durumda..

 

TC rejimi, siyaseti, halkı üretimden, kendi kendini, yönetecek bilinç ve örgütlenmelerden kopararak, stk-basın alanlarını çökerterek büyük metropolleri halk-vatandaş için birer mezarlıklara çevirerek; halkı hasta-sakat,  yoksullar ve dilenciler ordusuna çevirdi..

 

Ülkemizde Kars Eski Bld Başkanı Ayhan Bilgen gibi, Dersim Bld Bşk Fatih Mehmet Maçoğlu gibi halkı üretime ve istihdama yönlendiren (Bu insanlar dar gelirli aileler ekmeleri biçmeleri üretim yapmaları için ufak çiftliklerden, bağ-bahçe tarlaya kadar tahsis ediyorlardı, balık tutmayı öğretiyorlardı..)   Kayyumculukla  el çektirilen Kars Bld . Başkanı Ayhan Bilgen gibi ehil insanları yiyen TC rejimi ülke genelinde insanları gelişmiş toplum kriterlerinden hızla uzaklaştırdığı gibi.. Üretimden de kopararak halkı bilinçli olarak yoksullar-dilenciler-hasta sürülerine çevirdi.. Yüzbinlerce vatandaş adeta bir ekmek, bir poşet için artık birbirlerini ezen koyun sürülerine dönüştürüldü. Rejim vatandaşı düşürmek, bitirmek ve aşağılamak için ne kadar profesyonel politika varsa hepsini özellikle büyük şehirlerde hayata geçirerek vatandaşı her alanda çaresiz bırakarak bitirmektedir.

 

Bir yerde yardım sözü duyan insanlar maalesef çok vahim artık birbirini ezer bir duruma geçerek hücum etmektedirler.. AKP’nin 22 yıllık iktidarında ise yoksulluk-dilencilik-düşkünlük tamamıyla vatandaşın kaderi yapıldı..

 

Şeyma Döğücü düzgün bir insan, on numara bir bld başkanı.  Yanında – yakınında birbirinden değerli hemşerilerimiz yer almakta. İlçe başkanı da Ardahanlı hemşerimiz. Bu seçimde de Ak Parti Sancaktepede seçimi rahat bir şekilde alacağı gözükmektedir.

 

Çünkü cehape o bölgede 1. Nüfus olan serhatlıları çizerek kaale almadı.. Hala da o ilçede yaşanan sorunlara karşı duyarsız.. Halbuki chp Sancaktepede Serhat STK alanlarını dinleyerek  Dr. Gazi Karakurtu, yada Özgen Nama gibi isimlerden birini aday olarak gösterseydi sorunsuz bir şekilde Sanacaktepe’yi hemde ezici bir farkla alacaktı.. Örneğin Özgen Nama bu seçimde ceketini bile koysaydı Sancaktepeyi alacaktı.. Yaşanlara baktığımızda iktidar-ana muhalefet birbirlerini kollamaktadırlar siyaseti ortaya çıkmaktadır..

 

İşte Gazeteci Arkadaşımız Durmuş Acarın seçim üzeri Sancaktepe ile ilgili bir haberi..

 

HABERMAX. İstanbul’un Sancaktepe ilçesinde son günlerde yaşanan dramatik olaylar bölge halkını derinden sarsıyor. Belediye önünde gerçekleşen para ve altın dağıtımı haberiyle birlikte, bölge adeta bir kaosun içine sürüklendi. İnsanlar duydukları haberi almak için belediye binasına akın etti ve kısa sürede önünde izdiham yaşandı. Ancak, artan kalabalık nedeniyle polis müdahalesiyle karşı karşıya kalındı. Bu durum, yardım alanlar ile alamayanlar arasında gerginliklere yol açtı.

 

 

 

 

Olaylar sırasında dikkat çeken bir nokta ise muhalefet partisi CHP’nin sessizliği oldu. Bölgedeki basın mensuplarına açıklama yapamayan CHP yetkilileri, bu durumla ilgili net bir tutum sergileyemedi. Bazı vatandaşlar, CHP’nin sessizliğini seçim arifesindeki siyasi çekişmelere bağlarken, bazıları ise tepkilerini dile getirdi.

 

Tüm bu olaylar yaşanırken, akşam saatlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Sancaktepe’de miting yapması ise dikkat çekici bir gelişme oldu. Bu durum, bölgedeki gerginliği daha da artırdı ve tartışmalara neden oldu. Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü ise olaylarla ilgili henüz net bir açıklama yapmadı. Ancak, bölgedeki halkın çaresizliği ve yaşanan kaos, hala devam eden bir soru işareti olarak kalmaya devam ediyor.

 

Vatandaşı ne hale düşürdüler! Alışveriş kartı izdihamı

Milli Gazete

AKP’nin Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Şeyma Dövücü 2 bin liralık alışveriş kartı verileceğini vaat ederken isim yazdırmak isteyenler izdihama neden oldu..

 

İktidar partisinin belediye başkan adayının seçimlere 2 gün kala alışveriş kartı vaadi vermesi dikkat çekerken isim yazdırmak isteyenler uzun kuyruklar oluşturdu

2 BİN TL'LİK ALIŞVERİŞ KARŞI İZDİHAMA NEDEN OLDU

 

AKP'nin Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Şeyma Dövücü'nün 31 Mart günü yapılacak yerel seçimleri kazanması halinde kadınlara 2 bin TL’lik alışveriş kartı verileceğini söyledi. Alışveriş kartından faydalanmak isteyenlerin önceden isim yazdırmak zorunda olması nedeniyle belediye binası önünde uzun kuyruklar oluştu. isimlerini yazdırmak isteyenlerin oluşturduğu izdiham nedeniyle vatandaşlar adeta birbirini ezdi

ETİKETLER : İstanbul’un Sancaktepe ilçesinde son günlerde yaşanan dramatik olaylar bölge halkını derinden sarsıyor.
Diğer Yerel Yönetimler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA