NAZİ-NATO TERÖR ÖRGÜTÜ NEDEN RUSYA ve RUSLARA SALDIRIYOR..

Moskova'da konser salonuna yapılan terör saldırısının altyapısı TC de yani bizim ülkemizde hazırlanmış..
Bu haber 2024-03-24 11:03:37 eklenmiş ve 231 kez görüntülenmiştir.

NAZİ-NATO TERÖR ÖRGÜTÜ NEDEN RUSYA ve RUSLARA  SALDIRIYOR..

 

Moskova'da konser salonuna yapılan terör saldırısının altyapısı TC de yani bizim ülkemizde hazırlanmış..Saldırıda 150’den fazla Rus öldürüldü. Yüzlercesi yaralandı..

 

Bu saldırıyla,TC nin nasıl siyonist soytarıların oyuncağı bir devlet olduğu, bu devletin 10-12 siyonist yahudi aile ve firma için kurulduğu, bu ülkenin kaynaklarının, zenginliklerinin terör lejyonu israil, ingiltere ve amererikadaki siyonist şatolara taşındığını.. Bu ülkenin gerçek sahibi Kurdler-Turklerin, yerli asıl nüfus ülke sahibi nüfusun yüzyıllardır imha edildiği, tc nin siyonist yahudilerle onların getirdiği çakma kripto nüfusun ülkesi olduğu bir kez daha ortaya çıkarken, yakalanan şahıslar, 4 Mart'ta Türkiye'den geldiklerini, orada gerekli dokümanları temin ettiklerini söylediler..  

 

Peki Rusya sürekli neden hedefte..

 

Son terör saldırısıyla nazi-nato terör lejyonunun vurduğu kırdığı Ruslar değil tüm insanlıktır. Sensin-Benim.. Bir başka ifade ile vurulan kırılan sadece Ruslar değil, Rusların şahsında tüm dünya insanlığıdır.

 

Dünya Siyonist Yahudilerinin, Siyonist Firma ve ailelerinin vurucu gücü Nazi –Nato terör örgütü Komedyen siyonist Zelenskyle soykırım planlarını dayattığı Rusları bu sefer Rusya’nın göbeğinde –merkezinde vuruldular..

 

 

HABERİN FOTO GALERİSİ..

 

 

NAZİ-NATO TERÖR ÖRGÜTÜ, İNSAN SOYUNUN SIFIRLANDIĞOI TEK KUTUPLU BİR DÜNYA DÜZENİ İÇİN TÜM İNSANLIĞA KARŞI SALDIRIYA GEÇMİŞ DURUMDA..

 

1990’lara kadar  dünyayı 1., 2. Dünya savaşı ile dizayn eden, dünyayı siyonist-nazi oyunları ile kapitalizm-kominizm diye ikiye bölen gıda-genom-silah-ilaç-bilişim firmalarının iki kutuplu dünya düzeni SSCB’nin dağılmasıyla son buldu. 

 

Rusya federasyonu doğarken, SSCB ye bağlı birçok devlette bağımsızlığına kavuştu. İnsanlık çok kutuplu bir dünyaya siyonist nazi-nato firmalarının kurduğu işgal ve soykırım düzeni dışına çıkmaya başladı. Tabi siyonist soykırımcı firmalar boş durmadılar. Bir taraftan yeni süper güç olarak Çin’e sızıp devasa Çin coğrafyasını işgal ederlerken.. Diğer yandan nazi-nato terör örgütü ile dünyayı yeniden işgale soyundular..Çin-Amerika iklemini oyununu bozan 3. bir güç olarak Rusların varlığı nazi nato terör lejyonunun tüm oyunlarını bozmaktadır.. Rusyanın süper güç olarak ortaya çıkması, dünya halklarının küresel siyonist firmalra karşı harekete geçmesi.. Kominizm-kapitalizm ikilemi sihrinin çin-amerika olarak işlemesine darbe vuruyor..

 

1990’lara da SSCB’nin dağılması ABD ve NATO merkezli tek kutuplu dünya düzenine geçişin ilk adımlarından biriydi. Bu tarihten sonra ABD çok sayıda askeri ve politik müdahale ile güç alanını genişletmeyi sürdürdü. Bunlardan bazıları:

 

Nazi-nato terör örgütü boş durmadı hemen harekete geçti. 1990 larda Çekoslovakya seçimlerine müdahale,

2000 yılı Yugoslavya seçimlerine müdahale ederek Yugoslavya’nın dağılması,

2003 yılı Irak’a müdahale,

2003 yılı Gürcistan seçimlerine müdahale Gül Devrimi diye adlandırılan sürecin başlaması ve Gürcistan’ın Rusya ekseninden uzaklaştırılmaya çalışılması

2004 Ukrayna turuncu devrimi.. 2005 -2010 Viktor Yuşçenko turuncu devrim..

2011 Arap baharı

2013 TR gezi parkı olayları..

2024 Ve şu anda din-iman-kuran afsunalrıyla sömürge tc rejimini yıkacağım diye gelen fakat tc muhalefeti gibi siyonistlerin has uşağına dönüşen akp eliyle .. TC’de Fırat –Dicle havzasında milyon-milyarlarca yıl içinde oluşan kaynak suyu havzalarımızı yok etme, taşı, toprağı, bitkiyi, canlı-cansız yaşamı zehirleyerek yok etme; Karadenizin altına uzanan madenlerimizi çıkararak Karadenizi patlatarak Anadolu ve Mezopotamya nüfusunu yok etme..

 

Amerika’da, gıda-genom yiyecek-içecek her şeyi silaha çevirip Amerikan ulusuna topyekûn saldırı, Havralarda bebek kurban ayinleri, Filistin’de açık-açık soykırım..

 

TC-Filistin, Ortadoğu-Avrupa-Afrika her kıtada dilediği gibi at oynatan nazi nato terör örgütü Rusya’da tıkanıyor. İlerleyemiyor. Rusya’da ilerleyememesi Amerika, Avrupa ve dünya halklarının küresel soykırımcı firmaları görmelerini hızlandırıyor..

 

Dünya halklarının binyıllardır insanlığı derinden ablukaya alan, son 400-500 yıldır da dünyayı açıkça işgal eden küresel siyonist soykırımcı aile ve firmaları çözmeye ve ablukaya almaya başladılar.

 

Nazi-nato terör lejyonunun patronu bu firmalar bir an önce insan soyunu sıfırlayıp yok etmeseler, insan soyunun kendilerine yönelip kendilerini yok edeceğini görmeye, anlamaya başladılar..

 

İnsan soyuna karşı saldırıya geçme, sıfırlamada Rusya vb devletlerin varlığı planlarını aksatıyor. Bundan dolayı bir an önce Rusya vb ülkelerin düşürülmesi gerekmektedir. Terörizmden bilinen bilinmeyen tüm silahlara kadar kullanmaktadırlar.. TC’de alan bunlarda olduğundan Haarp silahlarıyla yaptıkları Maraş depreminde önceden fay hatlarına yerleştirdikleri bombaları da patlatarak Mezopotamya’nın önemli bir kesitini yere gömmeyi başardılar..

 

Anadolu ve Mezopotamya nüfusunu yok etmek için şu anda Fırat-Dicle Havzasında dünyanın en değerli madeni ki milyon-milyarlarca yıl içinde oluşur. Milyon-milyarlarca yıl içinde oluşan  Kaynak sularımızı kaynağında yok ederlerken.. Maden faaliyetleriyle de Karadenizin altına doğru ilerleyerek Karadenizi patlatarak Anadolu ve Mezopotamya’yı tarihten silmeye çalışmaktadırlar..

 

TC devleti, siyaset, basını.. nazi-nato terör örgütünün kontrolünde olduğundan bu gerçekleri halka taşıyan basın, siyasi parti, STK bulamazsınız. Ama Rusya ve Russian halklar durumun farkında..

 

Rusya’daki terör saldırısının failleri nazinato terör örgütü. Uygulayıcıları mossad-cia-ingiliz istihbaratı. Piyonları Ortadoğu-Asya.. Halklar içine serpiştirilen gizli –kripto yahudilerle onlara uşaklık edenler..

 

Özetle dünya insanlığına soykırım ve sıfırlamayı dayatan küresel soykırımcı aile ve firmalar, bunların alana döşediği faşist ulus devletler, dinli-dinsiz terör lejyonları, nazi-nato örgütleri ile açık-açık insanlığa saldırırlarken.. İnsanların örgütlenip artık küresel soykırımcı firma ve ailelere karşı saldırıya geçmeleri gerekmektedir.. Aksi insan soyu sıfırlanmaktadır. Tüm insanlık bir daha ayağa kalkmayacak şekilde yok edilmektedir..

 

Dikkat edin Rus ve Rusya’nın Doğuş coğrafyası Ukrayna’nın Rusya’dan koparılması yeni bir ulus dil din ayrıştırılması devletleştirilmesi.. Aynen uyduruk tc –iran-ırak-syria diktatörlüklerinin kurulum süreçlerinin birebir kopyası.  Nasıl Osmanlı yıkılırken türk-kurd-fars-arap kılıklarına bürünen siyonist yahudiler ırk-ırkçılık, faşist ulus devlet, dinli –dinsiz terör lejyonları ile alanı ele geçirdiyseler. Ukrayna’da da Rus kılığına bürünen siyonist yahudiler nazi-nato terör lejyonu önderliğinde Ruslara soykırım dayatmış bulunmaktadırlar..

 

Özetle insan soyu uyanıp siyonist soytarılara karşı,  karşı saldırıya geçmese tüm insan soyu yok edilip düşürülene kadar bu savaş giderek büyüyecek.  Şu anda terör lejyonu israilde gizlenen iblis ve soyu dünyanın yeni sahibi olacak.. terör lejyonu israilin, küresel soykırımcı firmaların dünya genelinde acilen yıkılıp  iblisin yakalanması gerekmektedir.. Aksi bilinen bilinmeyen silahlarla, hava-yiyecek-içecek-suyun-gıdanın silaha çevrilmesiyle  insan soyu  milyon-milyon kırılacak bir merhaleye girmiş bulunmaktayız, bundan dolayı Siyonistlere uşaklık yapan devlet-kişi-firma acil tesbit ve ablukaya alınmaları ekarte edilmeleri de tüm insanlığın önünde duran en büyük sorunlardan biridir, insanlık kıta-kıta ayağa kalkıp acil harekete geçmeli, küresel tüm firmalarla-uşaklarını faşist ulus devletleri acilen yıkmalıdır..

 

 

TÜRKİYE’DE EĞİTİM ALMİSLAR..

TC nin nasıl siyonist soytarıların oyuncağı bir devlet olduğu bu saldırıyla bir kez daha ortaya çıktı. Yakalanan şahıslar, 4 Mart'ta Türkiye'den geldiklerini, orada gerekli dokümanları temin ettiklerini söyledi.

 

Doğu Medya Haber Merkezi - Moskova'daki katliamın ardından 11 şüpheli gözaltına alındı. Saldırganlardan biri sorgusunda “para için” insanları vurduğunu söyledi.

 

22 Mart 2024 akşamı Rusya'nın başkenti Moskova'da ki Crocus Belediye Salonu’na giren dört kişi, ellerindeki otomatik silahlarla önlerine çıkanlara ateş açarak, binanın içindeki konser salonuna girdi.

 

Burada bulunanların üzerine kurşun yağdıran saldırganlar binayı ateşe verdi. Kısa süre sonra saldırıyı IŞİD üstlendi. Örgüt saldırının arkasındaki dört saldırgana ait olduğunu iddia ettiği bir fotoğraf yayınladı.

 

Resmi açıklamalara göre saldırıda 143 kişi hayatını kaybetti, 60’ı ağır yüzlerce kişi de yaralandı. Soruşturma Komitesi bu sayının artabileceğini kaydetti.

 

Rusya FSB güvenlik servisi saldırının ardından 11 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

 

FSB güvenlik servisinin aktardığına göre, saldırının faili olduğundan şüphelenilen dört kişi, dün erken saatlerde Ukrayna sınırına doğru giderken yakalandı.

 

Milletvekili Aleksander Khinshtein saldırganların beyaz bir Renault ile kaçtığını, polisin bu aracı Moskova’ya 340 km. uzakta tespit ettikten sonra durdurmaya çalıştığını, bu sırada iki kişiyi gözaltına alırken araçtaki diğer kişilerin kaçtığını söyledi.

 

Rusya devlet medyası, yakalanan saldırganlardan birinin gözaltına alındığı görüntüleri ve yapılan sorguyu da yayınladı.

 

Rus haber ajansı RIA Novosti tarafından yayınlanan görüntülerde bir asker postalının üzerine yüzüstü yatırılan saldırgan kendisi hakkındaki soruları yanıtlıyor.

 

Yayınlanan görüntülerde, Şemseddin Fariddun isimli şüphelilerden biri Telegram’dan tanıştıkları kişilerden görev aldıklarını ve bunun için kendilerine yarım milyon ila bir milyon ruble (yaklaşık 10 bin 800 dolar) vaat edildiğini anlattı.

 

Yakalanan şahıs, 4 Mart'ta Türkiye'den geldiklerini, orada gerekli dokümanları temin ettiklerini söyledi.

 

Saldırı için bir ay eğitim aldıklarını ve silahları da o kişilerin kendilerine verdiğini belirten şahıs Crocus'ta insanların üzerine ateş açtıklarını ve bunu para almak için yaptıklarını itiraf etti.

 

Şahıs Telegram’dan iletişime geçtiği kişilerin ücretin yarısını kendisine karta aktardığını ve Tacikistan'dan gelen diğer şahısları eğittiğini de belirtti.

 

RIA Novosti tarafından yayınlanan ayrı bir videoda, Tacikçe konuşan ikinci bir şahıs da Tacikistan'dan gelen diğer göçmenlerle birlikte pansiyonda yaşadığını ve uzun süre iş bulamadığını söyledi.

 

Daha sonra Telegram’dan bir küratörün kendisi ile iletişime geçtiğini ve para için insanları öldürmeyi teklif ettiğini anlatan şahıs, arabayı bir akrabalarından satın aldıklarını söyledi.

 

Üçüncü bir videoda, gözaltına alınan bir başka şahsın kendisini Recep Alizade olarak tanıttığı görülüyor.

 

 

TC ARTIK SİYONİSTLERİN EN BÜYÜK DEVLETİ..

 

Moskova’da 150 ye yakın kişinin öldüğü 100 e yakın ağır yaralı, yüzlerce kişinin yaralandığı terör saldırısıyla ilgili Rus istihbaratı Ukrayna’ya kaçmak üzere Rusya’nın Bryansk bölgesinde bazı kişileri yakaladığını duyurdu. Birinin adı Feridun Şemsettin, 1998 doğumlu. 4 Mart’ta #Türkiye üzerinden Rusya’ya giriş yaptığını söylüyor.

 

Türkiye’de bir VAİZİN yardımcısından talimat aldığını belirtiyor.‼ Feridun yada yakalananlar mossad kimlikleri-muhbirlikleri, kripto Yahudilikleri açığa çıkmasın diye 500 bin ruble (5400 dolar) karşılığında konser salonundaki insanları öldürme talimatı aldıklarını, mossad-cia ingiliz istihbaratı elemanları olduklarını gizlemek için böyle basit yalanlar uydururken.. Her zaman olduğu gibi mosad-cia yan subesi terör lejyonu is-it  mosad-cia, ingiliz istihbaratı üzerindeki süpheyi gidermek içinde biz yaptık demeyi ihmal etmedi..

 

Talimat veren vaiz kimse hem gizli yahudi hemde mosad ajanıdır. Bu katillerde gizli –kripto intihar piyonu siyonist yahudilerdir. Siyonistlere mosada calıstıklatrı aciga cikmasın diye, 5 bin dolar, talimat almalar, 1 ay egitim gibi yalanlarla.. cahil rolu oynuyorlar. Hepsi uzun yıllar profesyonel eğitim almış birer katil, birer siyonist ajan. Rusya TC’deki siyonist damarların peşine düşmeli, siyaset istihbarat tc rejiminin derinliklerine girmedikçe karadenizin patlatılması gibi kıyamet senaryoları ile de sarıldığının bir an önce farkına varmak zorundadır..  TC deki Siyonistler çözülürse dünya siyonizmi de çözülecek.  

ETİKETLER : Moskova'da konser salonuna yapılan terör saldırısının altyapısı TC de yani bizim ülkemizde hazırlanmış..
Diğer DKM-Analiz haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA