KÖSELERDEN BEYKOZ’LA İLGİLİ KORKUNÇ BELİRLEMELER..

Beykoz CHP Belediye Başkan Adayı Alaattin Köseler Göksu Mahallesinde CHP seçim koordinasyon bürosunun açılışında halkla buluştu.
Bu haber 2024-03-07 12:48:04 eklenmiş ve 280 kez görüntülenmiştir.

KÖSELERDEN BEYKOZ’LA İLGİLİ KORKUNÇ BELİRLEMELER..

 

Beykoz CHP Belediye Başkan Adayı Alaattin Köseler Göksu Mahallesinde CHP seçim koordinasyon bürosunun açılışında halkla buluştu. Köseler Beykoz’la ilgili korkunç gerçekleri dile getirirken, konuşmaları Beykoz’u Beykozlu başkan yönetecek, Beykozlu Beykoz’da kalacak sloganlarıyla sık-sık kesildi. 

 

Köseler 1980’lardan beri Beykoz’un bilinçli planlı bir şekilde boşaltıldığını, Beykoz’un simgeleri tüm fabrikaların kapatıldığını, yerine halka iş-istihdam sağlayacak sanayi sitesi, oto sanayi sitesi yada değişik hiçbir projenin hayata geçirilmediğini, Beykozluların iş-ulaşım, istihdam alanları yok edilerek 10 binlerce Beykoz’lu hemşerimizin Beykoz’u terk etmesini sağladılar. Sivil toplumu, sivil toplum örgütlerini, dernekleri çökerterek, kullandıkları yandaşları baş-başkan vb sıfatlarla halkın önüne çıkararak sivil toplumıu da çökerterek  halka gerçekleri taşıyabilecek dernek ortada bırakmadılar. 

 

Ak Partili belediyeler Beykoz’u boşaltırken birde Beykoz halkıyla dalga geçmektedirler. Çok dehşet algı oyunları yaparak halkı manipüle etmektedirler.

 

İş alanı yok, iş yok, metro yok, metrobüs yok. Toplu ulaşımla ilgili 30-40 yıldır bir tek proje yok. Emekli kenti yaptılar, eskiden emekli olduğunda ev alıyordu. Şimdi borçlanarak ay sonunu getiremiyor.  AKP işsizliği, yoksulluğu dayatarak Beykozluların Beykoz’dan bir an önce gitmesi için sinsi tüm plan projeleri devreye koyup onbinlerce Beykozluyu Beykoz’dan gönderirken, çeteleşmiş yapılanma ve firmalara tüm Beykozu uydurduğu imar kanunları ile rant alanına çevirmektedir .. Onlarca okul yapılırken bir tek yurt yapmayarak kiraları uçurarak orta sınıf halkın ev bulma imkanlarını da tümden yok ettiler..

 

Meclis üyesi arkadaşlarımız vurguladı. Çocuklar gençlik geleceğimizi elimizden alıyorlar. Uyuşturucu yaşı 12-13 kadar düştü. Uyuşturucu çeteleri Beykoz’a sahip çıkacak gençlik ve çocuk bırakmamaya başladı. Beykoz un son yıllarda aldığı bu darbe telefi edilemeyecek ileri boyutlara doğru gitmektedir..

 

Beykoz’a Zeytinburnu’ndan ithal olarak getirilen Murat Aydın önünde artık tek bir proje vardır Beykozluları Beykozdan söküp atma. Görünen köy kılavuz istemez. Bu sefer AKP halkı kandırıp Adayını  seçtirirse artık Beykozlu Beykozda kalmayacaktır..

 

Halkın içine çıktıklarında aman-aman eviniz arsanız mücevher değerinde, dünyanın en kıymetli şehri beykoz, sakın sakın ola evinizi arsanızı satmayasınız diye dalga geçiyorlar..  Aam halkın tüm yaşam alanlarını, iş-aş, ulaşım, barınma, imar yok ettiler. Halkı göçe mecbur bırakarak dalga geçmeyi de profesyonelce yapmaktadırlar..

 

Peki Beykoz böyle ülke geneli nasıl, Fırat-Dicle havzasında patlayan siyanür dağlarını sanırım duymayanınız kalmadı. Karadenizin batı ucundan kuzeydoğu Anadoluya küresel firmaları ülkemize dolduran AKP, milyon-milyarlarca yıl içinde oluşan madenleri-karadenizin patlamsını durduran tüm damarları yok ederek, Anadolu ve Mezopotamyaya yerli-küresel firmalarla işbirliği içinde olan ihanetçilerle ülkemize kıyameti dayatmış bulunmaktadır. Biliyorsunuz en değerli mücevher kaynak suyudur. Ortadoğuda bu mücevfherin çıkışı Fırat -Dicle havzasıdır. Doğu Anadoludur. İlerde ülkemizin ve biz vatandaşların ileri gitmemesi için  akp küresel katillerle, yerli işbirlikçileri ile dünyada 2. benzeri olmayan temiz su havzası kaynağını kaynağında yok etmektedir. İhanetin daniskasını 80-90 milyon vatandaşa dayatmış bulunmaktadır. 

 

Milyon milyarlarca yıl içinde oluşan altın vb. maden ve damarları yok ederek toprağı toza çevirerek bitkiden kurda kuşa insanı zehirleyerek,Ortadoğunun-Mezopotamyanın suyunu kaynağında kurutarak bizlere resmen kıyameti dayatmış bulunmaktadır. Bu saldırı biçimi karşınsında ihanet kelimesi bile hafif kalmaktadır.  Kardenizin patlması Anadolu-Mezopotamyayı yutması için şeytanın aklına gelmeyen planlarla biz 80-90 milyon vatandaşa soykırım senaryoları dayatmış bulunmaktadır..  Ülkemizi ele geçiren küresel firma çeteler yerli işbirlikçileri ile ülkemize bu kıyameti dayatan imzası olan Murat kuruma da ödül olarak İstanbul ibb yi veriyolar..

 

Bu karanlık tabloyu tersine çevirmek için Ekrem İmamoğlu’nu daha da güçlü bir şekilde seçerek İstanbulun başına getirip hem yaşadığımız yerde bize yapılan oyunları durdurma hemde ülkemize kıyamet senaryolarını dayatanları durmasak biz 80-90 milyon vatandaşı diri-diri gömüyorlar dedi.

 

Parti-purti, ırk-dil-din-mezhep ayırımına düşmeden halk ve vatandaş olarak bunları durduramasak ne Beykoz nede Türkiye kalacaktır..  Küresel soykırımcı firmalarla yerli işbirlikçi ihanetçilerin kullandığı bir araca dönüşen akp’nin sizi kandırmasına sakın izin vermeyin, İstanbul ve ülke sathında silin. Aksi bu yapı hepinizi, hepimizi siliyor..

 

Köseler, 7471 diye bir imar kanunu 9 kasım 2023 te çıkardılar. Yeni Çıkardılar.

 

Bu kanuna göre 50- 100 yıldır dişiniz tırnağız ile yaptığınız evlerinize, arazilerinize dadanıp alacaklar. Bu kanuna göre karşı dava da açamıyorsunuz.

 

Dikkat edin 1980’lardan beri Beykoz bilinçli planlı bir şekilde boşaltılıyor, fabrikalar yıkıldı, kapatıldı, yerlerine ne bir sanayi sitesi, nede Beykozlunun çalışabileceği işe gidebileceği birtek şey bırakmadılar. Üniversiteleri açtılar, tek bir yurt yapmadılar. Beykoz’u bir emekli kenti yaptılar. Emekli eskiden emekli olduğunda ev alabilyordu. Şimdi ise ay başını getiremiyor. Doğal olarak bu şeytani kuşatma sonucu iş bulamayan, geçinemeyen on binlerce Beykozlu Beykozdan göçertildi.

 

Beykoz’da 80’lardan beri toplu taşıma ile ilgili ne bir metro, ne bir metrobüs, nede bir toplu taşıma projesi yapılmadı. İnsanların beykoz’a girişi, gelişi, gidişi sinsice yok edildi. akşam saat 22.00 -23.00 ten sonra toplu taşıma aracı bulamasınız.

 

Size dayatılan imar oyunlarına İtiraz ederseniz Tokatköy’de olduğu gibi çevik kuvvetle, tomalarla sizi sarıp evlerinizden zorla atacaklar.. Birde sizi işgalci konumuna getirip borçlandıracaklar. Ne eviniz, nede arsanız çocuklarınıza miras olarak kalmayacaktır. Vatandaş kafasını koymak için  zar-zor bir ev yaparken, balkonunu tamir dahi etse  ankardan müdahale edilirken.. Yandaşlar, üç kağıtçı hırsızlar 2b oyunları ile ormanları kamu arazilerini işi kitabına uydurarak işgal edip siteler, villalar, okullar.. diledikleri projeleri hayata geçirdiler, rantlarına rant kattılar, şimdi de Beykoz halkına son darbeyi vurmak için 1 nisanı bekliyorlar..

 

Bu kanunla hepinizin evleri-arsalarını elinizden alacaklar.. Evlerinizin bulunduğu tüm alanları yeşil alanlar, park, bahçe olarak kayd ettiler. 

 

Kentsel dönüşüm, müteahhit yada çete inşaat firmaları ile  Mahallerinize evlerinize dadanmak için 31 mart 2024 seçimlerini bekliyorlar..

 

CHP göksü irtibat bürosunun açılışından önce bir kahvede çay içmek için dinlenen Köseler, CHP meclis üyeleri  Mevlut Yıldız, Burak Korkmaz.. CHP meclis üyelerini  halk adeta çembere aldı. Zaman ilerlerken, nefes alacak durum kalmadı. Akşam geç saatlerde açılışı yapılan seçim irtibat bürosu önünde de halkın yoğun katılım nedeniyle izdiham yaşandı. Trafik kitlendi.

Beykozu Beykozlu başkan yönetecek, Beykozlu beykozda kalacak, Beykoz Beykozlunun olacak sloganlarla Göksu mahallesi inlerken, Yeni mahalleden de halk akın akın seçim irtibat bürosuna akıp açılışa eşlik ediyordu.

Ortaya çıkan fotoğraf bir parti fotoğrafından ziyade Beykoz halkın partiler üstü bir halk ittifakını gerçekleştirdiğini, Alaattin Köselerin  ithal başkanı ve avanesini Beykozdan göndereceğini açıkça ortaya koyuyordu..

 

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ..

 

 

HABERİN VİDEOSU TIKLAYINIZ..

 

HABERİ YAYINA HAZIRLAYAN..

 

Doğu Medya- Serhat Sivil Toplum Genel Koordinatörü, Doğu Medya Genel Yayın Yönetmeni, İstanbul Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Yusuf Yasin Sit. Doğu Medya Teknik Servisi.

 

ETİKETLER : Beykoz CHP Belediye Başkan Adayı Alaattin Köseler Göksu Mahallesinde CHP seçim koordinasyon bürosunun açılışında halkla buluştu.
Diğer Yerel Yönetimler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA