KAHPE SİYONİSTLER YÜZÜNDEN BİR ABD’Lİ ASKER KENDİNİ DİRİ-DİRİ YAKTI..

KAHPE SİYONİSTLER YÜZÜNDEN BİR ABD’Lİ ASKER KENDİNİ DİRİ-DİRİ YAKTI..
Bu haber 2024-02-26 07:49:02 eklenmiş ve 242 kez görüntülenmiştir.

KAHPE SİYONİSTLER YÜZÜNDEN BİR ABD’Lİ ASKER KENDİNİ DİRİ-DİRİ YAKTI..

 

ABD Hava Kuvvetlerinde işgal altındaki Kudüs’te aktif görevde olan 25 yaşındaki Aaron Bushnell siyonizimin soykırım oyunlarına dayanamayarak kendini diri-diri yaktı. Bushnell, İsrailin bir devlet değil bir terör lejyonu olduğunu yıkılması gerektiğini ifade ettikten sonra.. Son nefesine kadar, nefesi kesilene kadar Filistin’e Özgürlük diye bağırdı..

 

Bushnell’in bu asil duruşu ve eylemi dünyadaki milyonlarca insan tarafından yüzyılın şahidi ve şehidi olarak ifade edilirken..  Amerika-Asya-Afrika Kıtalarında birçok STK Siyonist Yahudilere uşaklıkta yarışan tüm rejimlerin yıkılması arkalarındaki soykırımcı-gaspçı sermayenin hesaba çekilmesi gerektiğini, siyonizmin insan soyuna saldırısı dünyamızda ne huzur ne barış bırakmadığını, siyonizimin bu saldırıları insan soyunu ve canlı yaşamı yok etmektedir. Bundan dolayı bütün insanlık harekete geçmelidir.  Öncelikle İslam coğrafyasını Müslüman kılığında işgal eden tüm yahudi kölesi tüm köleci rejimler  acilen yıkılmalıdırlar diye görüş belirttiler..

 

ABD Hava Kuvvetlerinde aktif görevde olan 25 yaşındaki Aaron Bushnell, İsrail'in Washington Büyükelçiliği önünde "Artık soykırıma iştirak etmeyeceğim.", "Şimdi oldukça şiddetli bir protesto düzenleyeceğim ancak Filistinlilerin işgalcilerin elinde yaşadıkları karşısında benim eylemim çok da büyük bir şey değil." dedikten sonra başından aşağı benzin dökerek kendisini ateşe vermişti. Kamuflaj elbisesi içindeki Bushnell, nefesi kesilene kadar "Filistin'e özgürlük" diye bağırmıştı.

 

 

SİYONİST YAHUDİ MOLLA REJİMİ DE KURDLERİ DİRİ-DİRİ GÖMÜYOR..

https://www.dogukultur.com//files/firm/photo/b295edc987.png

İran’ın 18 aydır cezaevinde tuttuğu Kirmaşanlı Kürt sanatçı Saman Yasin, hakkında idam cezası olsa dahi infaz edilmesini istedi.

 

İran’da çok bilinen Kürt rapçi Saman Yasin, Jina Emini eylemlerinin başında sosyal medya hesabından protestocuları desteklemiş ve birkaç protesto şarkısı yazmıştı.

 

Yasin, protestolar sırasında bir güvenlik görevlisini öldürmeye teşebbüs, bir çöp kutusunu ateşe vermek ve üç kere ateş etmekle suçlaması ile Ekim 2022’de tutuklanarak Kerec’deki Gezel Hesar hapishanesine gönderilmişti.

 

Yasin, “Allah’a karşı savaş açmak” suçlamasıyla karşı karşıya bulunuyor. bu suçlama, İran'daki muhalefeti bastırmak için genellikle açık bir delil olmaksızın uygulanan bir suçlamadır. Yüksek Mahkeme'nin yeniden yargılama kararına rağmen, 'sahte infaz' da dahil olmak üzere zulümlere maruz kaldığı için hâlâ hapiste tutuluyor.

 

Yasin, son olarak İran Yargı Şefi Golam Hüseyin Muhseni’ye sağlık ve zihinsel durumunun kötü olduğunu belirten bir mektup gönderdi.

 

Tutukluluğunun işkence koşullarına ve kaderinin bitmek bilmeyen belirsizliğine dayanamayacağını ifade eden sanatçı acılarına son verilmesi için cezası idam olsa dahi uygulanmasını istedi.

 

Saman Yasin mektubunda hiçbir gerekçe gösterilmeden tutuklandığını ve 18 aydan fazla bir süredir hiçbir delil olmaksızın cezaevinde tutuklu kaldığını, akıbetinin ise belirsiz olduğunu ifade etti.

ETİKETLER : KAHPE SİYONİSTLER YÜZÜNDEN BİR ABD’Lİ ASKER KENDİNİ DİRİ-DİRİ YAKTI..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA