SERHAT’TA HASTAHANE VAR DOKTOR YOK.. HASTALAR YOLLLARDA CAN VERİYOR..

SERHAT’TA HASTAHANE VAR DOKTOR YOK.. HASTALAR YOLLLARDA CAN VERİYOR..
Bu haber 2024-02-21 08:07:56 eklenmiş ve 234 kez görüntülenmiştir.

SERHAT’TA HASTAHANE VAR DOKTOR YOK.. HASTALAR YOLLLARDA CAN VERİYOR..

 

Kars-Ardahan-Iğdır, Ağrı’lı hastalar yollarda can veriyor.. Serhat bölgesi geneli gerçekçi çözümler yerine ranta dayalı kafa ve mantık nedeniyle hastalar yollarda can veriyor..

 

Serhatlı hastalar ya fetö damarı ile kirlenen Erzurum’a yada Elazığ vb illere nail yapılırken, çoğu hasta yollarda can veriyor..

 

Gazeteci Arkadaşımız Murat Akkuş, AKP nin sorunlara çözüm odaklı değil rant odaklı yaklaşımını çok iyi ortaya koymuş bulunmaktadır.

 

Akkuş, Iğdır’da ki Mevcut hastane elli yıl daha Iğdır’ın ihtiyacını görür. Yeni binalar yapmak sorunu çözmez. Binayı yaptıktan sonra orayı işletecek hekimler, halka sağlık hizmeti verecek doktorlar, personel lazım.

 

 

AK Parti Iğdır Milletvekili Cantürk Alagöz ise bu personel açığını, doktor açığını kapatma yerine, adeta Iğdırlılarla dalga geçiyor. Rant ve birilerini zengin etmek için, yeni hastanenin zemin etüt proje ihalesinin yapıldığını söylüyor. Iğdır’ın sağlık sorunu personel açığı, doktor açığı  akp vekilini ilgilendirmiyor, vekil rant açığıyla ilgileniyor..

 

İşte Iğdır ve Kars’tan Acı Bir Örnek..

 

Merkezi İstanbul Sancaktepe’de yer alan, bünyesinde onlarca derneğin yer aldığı Digor Kültür Platformu Başkanı Orhan Özyakışır Iğdır’dan Minik yeğeninin durumunu sosyal medyada paylaşırken.. Aynen şu tesbitte bulunmuş..

 

“Hastahane var doktor yok” demiş.

 

Yüksek ateş nedeniyle Kars Hasan Harakani Devlet Hastahanesine kaldırılan yeğenimiz Çınar Özyakışır Hastahanede çocuk nöroloji doktoru bulunmadığı için durumu ağırlaştı. Durumu ağırlaşan küçük Çınar ambulans ile Elazığ Medical Park Hastanesi yoğun bakım ünitesine gönderiliyor.

 

Şuan Elazığ Medical Park hastanesi yoğun bakım ünitesinde yaşam savaşı veren küçük Çınara dualarınızı esirgemeyin lütfen.

ETİKETLER : SERHAT’TA HASTAHANE VAR DOKTOR YOK.. HASTALAR YOLLLARDA CAN VERİYOR..
Diğer SAĞLIK haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA