ARDA-FED’DEN ŞAHAN’A TAM DESTEK..

100’yakın derneğin(il-ilçe-köy, Ardahan Federasyonları) içinde yer aldığı Ardahan Dernekler Federasyonu CHP Şişli Belediye Başkan Adayı Resul Emrah Şahan’ı ağırladı.
Bu haber 2024-02-10 12:10:07 eklenmiş ve 364 kez görüntülenmiştir.

ARDA-FED’DEN ŞAHAN’A TAM DESTEK..

 

100’yakın derneğin(il-ilçe-köy, Ardahan Federasyonları) içinde yer aldığı Ardahan Dernekler Federasyonu CHP Şişli Belediye Başkan Adayı Resul Emrah Şahan’ı ağırladı. Bir şehir planlamacısı olarak liyakat ve ehliyetinden dolayı, ülkemizde kendisi gibi dodnımlı 2. bir bld başkanı olmadığından dolayı sadece Ardahanlılar olarak değil, Serhat sivil toplum örgütleri olarakta Şahan'a tam desteklerini sundular.

 

Toplantıda Arda-Fed'e bağlı dernek başkanları iktidar muhalefet farketmez siyasal alana ağır eleştirilerde bulundular.. Serhat sivil toplum koordinatörü olarak dile getirdiğimiz görüşler toplantıya damgasını vurdu..

 

Arda-Fed genel Başkanı Orhan Çerkezin Bld. Bşk. Adaylığının amasız onaylanmasını istediler..

 

Toplantıda sunumu Federasyon Genel Sekreteri Av. Fatih Rüştü Yılmaz ile Genel Başkan Yardımcısı Sabahat Kaya ile birlikte yaptılar.

 

Ziyarette ARDA-FED Genel Sekreteri Av. Fatih Rüştü Yılmaz, federasyon hakkında genel bir bilgilendirme yaptıktan sonra toplantıya katılan CHP Şişli Belediye Meclis Üyesi aday adaylarından, hemşerilerimiz Şule Öztürk Aküyüz, Ozan Berk Doğru, Ertan Şahin, Hilmi Aydın’ı tanıttılar.

 

 

HABERİN FOTO GALERİSİ.. 


 

Şahan’ı ARDA-FED Genel Sekreteri Av. Fatih Rüştü Yılmaz, Arda-Fed kurulduğundan beri yönetimlerde yer alan, maddi-manevi katkılarını sürekli sunan İş İnsanı Mahmut Şenel, hakeza kuruluşundan günümüze federasyonda koşan Şemsettin Şenel, Genel Başkan Yardımcısı Sabahat Kaya, federasyon kurucu Başkanı Güven Doğruyol,  2000’li yıllardan beri STK alanın en önemli aktörlerinden biri olan, Ardahanlılar Kültür ve dayanışma derneği genel başkanı, Serhat Bölgesi STK Lobi koordinatörü, Doğu medya Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Yasin Sit, Kağıthane Ardahanlılar  Dernek Başkanı Atilla Çelik, Serhat Birikim sahibi Mustafa Küpeli,  ARDA-FED Ardahan Temsilcisi Oktay il Basmış, İş adamı İbrahim, Şenel, ARDA-FED Yönetim Kurulu Üyesi Sönmez Küpeli ve toplantıya katılan köyil-ilçe dernek başkan ve yönetimleri birlikte karşıladılar.

 

FEDERASYON BAŞAKNI ORHAN ÇERKEZ’İN AMASIZ  BAŞKAN ADAYLIĞI ONAYLANMALIDIR..

 

Toplantıda Doğu Medya’da, Serhat Sivil Toplum sosyal medya alanlarında Serhat STK alanının sürekli vurgu yaptığı konular toplantıya damga vurdu.

 

İktidar Muhalefetiyle siyasetin halkı ve sivil toplum örgütlerini kaale almadığı, birilerinin kafasına göre başkan, başkan yrd. ları  belirlediğini, aynı ilden mahalleden 3-5 müdür ahbap çavuşa aynı kurumda yerde yer verildiğini, liyakatin, ehliyetin es geçildiğini, .. Seçildikten sonra insanların değiştiğini, Siyasetin giderek gerilediğini.. Belirten Başkanlar; 

 

İstanbul geneli bir tek Ardahanlı, Serhatlı bld başkan adayının iktidar ve muhalefet partilerince gösterilmeyişini protesto ettiklerini, ne olursa olsun bu sisli ve puslu havada Serhat sivil toplumunun İstanbul geneli desteği isteniyorsa Amasız Arda-Fed genel başkanı Orhan Çerkez’in Çekmeköy Bld başkan adayı olarak gösterilmesini ve bu konunun CHP üst  yönetimi ile Ekrem İmamoğlu’na taşınmasını, Serhat bölgesinden STK alanı ve halkın onayladığı 2-3 isimi belediye başkan adayı olarak görmek istediklerini belirttiler..  

 

Başkanlar, iktidar muhalefet fark etmez siyaset kurumu STK alanı, halk ve nüfus, sosyal ve demografik yapı dikkate alınmadan boyle hareket ederse bir sonraki seçimde biz STK lar bölge lobileri şeklinde kendi adaylarımızı kendimiz çıkaracağız dediler..

 

ARDA-FED’DEN ŞAHAN’A TAM DESTEK..

 

Yukarda da vurguladığımız gibi 100 yakın STK’nın üyesi olduğu Arda-Fed Serhat illeri, İstanbul geneli ülkemizin en güçlü federasyonlarından biri..

Bu anlamda Arda-Fed aynı zamanda Serhat STK alanın takip ettiği en önemli STK yapılanması..

 

Ardahanlılar olarak Şişliyi Şişli yapan, mafia-mufiadan temizleyen.. İstanbulun örnek ilçeleri haline getiren Bld. Bşk. Muammer Keskin’in bir dönem daha aday olarak gösterilmesini beklediklerini ifade eden dernek başkanları.. Alınan kararla şoka uğradıklarını belirttikten sonra..

 

Başkanın ekibinde yer alan şehir planlamacısı, Şişlinin şişli olmasında ki plan projelerin beyni olan Şahan’ın başkan adayı olarak gösterilmesi çok isabetli ve yerinde bir karar olarak gördüklerini ifade ettiler.. Sizin gibi liyakat ve ehliyet sahibi 2. Bir insanı ülkemizde bulmak zor dediler. Ve Şişli’de bütün gücümüzle sizin yanınızdayız dediler..

 

Dernek başkanları Şahan’ın uluslararası düzlemde bir beyin, bir şehir planlamacısı olduğunu, Erzincanlı olması hasebiyle de Ardahanlıların amca oğlu olduğunu, liyakat, ehliyet .. vb. bir çok konuda ülkemizde hiçbir belediye başkan adayının kendisiyle boy ölçüşemeyeceğini bildiklerini.. Bu anlamda Sadece Ardahanlılar olarak değil serhat STK alanlarıyla birlikte Şahan’ı desteklediklerini.. Artık eleştiri vb değil Şişli deki Ardahanlı hemşerilerimizi meclis üyeliklerinden başkan yardımcılıklarına  belediye yönetiminde görmek istediklerini belirttiler.. 

 

ARDA-FED'in Şişli'de ki Merkezinde yapılan tplantıya CHP Şişli Belediye Başkan Adayı Resul Emrah Şahan, CHP Şişli ilçe Başkanı Tamer Özcanlı,  CHP Şişli Belediye Meclis Üyesi aday adaylarından, Şule Öztürk Akyüz, Ozan Berk Doğru, Ertan Şahin, Hilmi Aydın ve beraberindeki heyet birlikte katıldılar..

 

ŞAHAN, BÜTÜN GÜCÜMÜZLE SEÇİME ODAKLANALIM..

 

CHP Şişli Belediye Başkan Adayı Resul Emrah Şahan STRATEJİK VE ÖENMLİ BELİRLEMELRDE BULUNDU. Şahan, Türkiye 2. Yüzyılına girerken iç tartışmaları, birbirimizi çekiştirmeyi vb. bir bırakıp enerjimizi tümüyle İstanbul’da Ekrem başkanı daha da güçlü bir şekilde seçmeye odaklayalım..  Bu seçim tek adam, tek parti seçimi ile ülkemizin diktatörlüğe kayışının seçimi ile halk arasında ki bir seçimdir. Bundan dolayı bütün gücümüzle İstanbul’u yeniden daha güçlü bir şekilde almaya odaklanalım.. Ne olursa olsun, enerjimizi kısır tartışmalara harcamayalım..

 

Seçildikten sonrada bir siyasi pati gibi değil,  tüm Şişli halkının belediye başkanı olarak hizmet vereceğiz bu konuda bize oy versin vermesin hiçbir vatandaşımızın tereddüdü olmasın dediler.  

 

HABERİ YAYINA HAZIRLAYAN..

 

Doğu Medya- Serhat Sivil Toplum Genel Koordinatörü, Doğu Medya Genel Yayın Yönetmeni, İstanbul Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Yusuf Yasin Sit.

 

ETİKETLER : 100’yakın derneğin(il-ilçe-köy Ardahan Federasyonları) içinde yer aldığı Ardahan Dernekler Federasyonu CHP Şişli Belediye Başkan Adayı Resul Emrah Şahan’ı ağırladı.
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA