BİLİNMEYEN SİLAHLARLA DERSİM’E SALDIRIYA GEÇTİLER..

Dersim’in Hozat ilçesinde kış uykusunda olması gereken yılanlar karların üzerinde belirerek telef olmaya başladılar..
Bu haber 2024-02-08 06:43:20 eklenmiş ve 239 kez görüntülenmiştir.

BİLİNMEYEN SİLAHLARLA DERSİM’E  SALDIRIYA GEÇTİLER..

 

Dersim’in Hozat ilçesinde kış uykusunda olması gereken yılanlar karların üzerinde belirerek telef olmaya başladılar.. Benzer saldırılar tüm ülkemize yapılmaktadır..

 

TC’nin 20 yüzyılın başında soykırıma uğrattığı, kırdığı Kurdi adı Dersim (Gümüş Kapı) = (Kurdi  Der-Kapı, Sim –Gümüş) Gümüş Kapı olan bu eşsiz adı, Kurdistan geneli bu tarihi eşsiz adlarının kaldırması, kültürel soykırımın yanı sıra Dersim halkını da Kurd halkını, Müslüman Türkleri de fiziki olarak soykırıma uğrattılar.

 

Dersimi kırmakla yetinmediler, tc yi kuran, türk kimliğini kullanan siyon sebataist soykırımcı küresel çetenin bir askeri elemanı  olan tunc-el diye küresel sermayenin katilinin, insanlığa karşı suç işleyen bir katilin adını da vererek hala Kurdlere ve ülkemizin Müslümanlarına, vatandaşına saldırmaya devam ediyorlar..

 

Su uyur düşman uyumaz gerçeğinden bu tunc-il gibi katillerin patronları hala boş durmuyorlar.. Terörist israil için Anadolu-Mezopotamya’yı boşaltmak, tc yi ele geçiren siyonist çete için TC yi dikensiz gül bahçesine çevirmek için Anadolu-Mezopotamya halklarını kırmak için hertür oyun ve kumpası devreye koymuş bulunmaktadırlar. Bu oyun ve kumpaslar yüzyıllardır kesintisiz sürmektedir..  

 

Terörist israil, Amerika, Siyon-sergerde İngiliz, siyon sermayenin işgal ettiği kullandığı Çin laboratuarlarında insanlığı düşürmek için bilinmeyen robot silahlardan biyolojik kimyasal, gıda-genom, haarp.. envai çeşit silahlar üretmektedirler..

 

Ve bu silahlarla dün Marshall planı, günümüzde, terör lejyonu israilden getirtilen gıda-genom-tohumla, Amerikan cargilden çinden getirilen tuz, nişasta, ülkemizin gıda tarım, toprak madenlerini yerli ihanetçi işbirlikçi çetelerle birlikte ele geçiren firmaların  .. Ülkemizde dolaşıma koyduğu ürünlerle artık 24 saat saldırıya uğruyoruz.  Çocuklarımızı sakta geri zekalı, hastalıklı yaratıklara, vatandaşa karşı yiyecek-içecek, hava ve suyu da silaha çevirerek bizi yüzyıllara zamana yayarak tere yağından kıl çeker gibi soykırıma uğratıp ülkemizi, hayatlarımızı elimizden alıyorlar..

 

Yukarda da vurguladığımız gibi Anadolu-Mezopotamya halklarına yapılan siyon vahşi kapital saldırı yüzyıllardır sürüyor, günümüzde ise artık bilinmeyen silahlarla saldırı boyutu büyüdükçe büyüdü..

 

Biz insanlar TC gibi rejimlerin manipülasyonundan gizlenen bu soykırımın, bu oynamanın işaretlerini doğa veriyor, doğa bizi uyarıyor. Ve doğa  Dersimde kış ortasında uykuda olması gereken yılan vb. hayvanlar karın üstüne çıkarak telef olmaya başladıklarını gösterirken..

 

Doğa- hayvanlar, bilinmeyen silahlarla saldırıya uğruyorsunuz, uyanmasanız sizleri tarihten siliyorlar.. Uyanın ülkelerinizi derinden işgal eden soykırımcıları, soykırımcı çeteleri çözün.. Aksi Allahın verdiği akıl-mantık nimetlerini kullanmadığınız, bilim-ilimde geri kaldığınız  için hem bu dünyanızı hem de öte dünyalarınızı kayb edip cehennemi boyluyorsunuz.. Osmanlı yıkılıp tc kurulurken uyanmadık, şimdi uyanmasak bir daha uyanamayacağız, bizleri tarihten siliyorlar..

 

Basından,

Dersim’in Hozat ilçesinde kış uykusunda olması gereken yılanlar karların üzerinde belirdi. Kış ayında ortaya çıkan yılanların depremin habercisi olduğunu düşünen vatandaşlar, tedirgin oldu.

 

Hozat ilçesi Kurukaymak Tanzi köyünde kar üzerinde gezinen yılanlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Yılanları görüntüleyen hayvancılıkla uğraşan Okan Duman, ’’Her tarafta yılan var. Ne oldu bu doğaya böyle, acaba deprem mi olacak? İnanamıyorum, kışın ortasında karların üzerinde yılanlar dolaşıyor. Kışın ortasında yılanlar ortaya çıkıyor. Bu normal değil’’ dedi.

ETİKETLER : Dersim’in Hozat ilçesinde kış uykusunda olması gereken yılanlar karların üzerinde belirerek telef olmaya başladılar..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA