CHP İSTANBUL’DA HALKI-STK ALANLRINI DİKKATE ALMASA DİBİ BOYLAR..

İstanbul 2024 yerel seçimlerinde CHP-AKP mücadelesine tanık olacağız..
Bu haber 2024-01-18 20:08:03 eklenmiş ve 321 kez görüntülenmiştir.

CHP İSTANBUL’DA HALKI-STK ALANLRINI DİKKATE ALMASA DİBİ BOYLAR..

 

İstanbul 2024 yerel seçimlerinde şehrimizi kimler yöneteceki aşağı-yukarı belli oldu. AKP Çorbacı Murat derken, CHP de ise basında sıklıkla  Karikatür Ekrem olarak betimlenen Ekrem İmamoğlu yarışacaklar. AKP'ye yönelik büyük öfkeyi CHP doğru okuyup halkla, STK alanlrıyla birlikte hareket etmese dibi boylar.

 

AKP, Sizi Çorbacı Murat, CHP,  ise sizi Karikatür Ekrem yönetecek.

Diye karar kılmışlar, ferman çıkarmışlar..

 

AKP'ye göre CHP'de devrimci-demokrat, halk-stk  bileşenleri daha fazla saf tuttuğundan akp nin din-iman-kuran yaşlanlarını doqa  deşifre ettiğinden (Fırat-Dicle Havzası Erzincan patlayan siyanür dağları akp nin 80-90 milyonu diri -diri gömdüğünün en önemli göstergesi..) çöküşü kaçınılmaz olacak. Ama CHP halkı-stk alanlrını kaale almasa yerle bir olur. Halk yine inadına akp ye yüklenir..

 

Ülke geneline baktığımızda ülkemizin gelişmemiş toplumlarda, sömürge rejimlerde olduğu gibi bütün büyük metropollerini kimlerin yöneteceğini  1-2 istisna dışında Ya iktidar partisi, ya muhalefet partisi belirliyor. İktidar muhalefette ise kimlerin hangi koltuğu kapacağını ise tc yi perde arkasından yöneten sermaye belirliyor..

 

Tabi TC de birde iktidar muhalefetin arkasında bir de bir sermaye grubu gözüken-gözükmeyen firmalar var. Bu sermaye yerli-yabancı ayakları ile ülkemizde vekilliklerden bld başkanlıklarına, buradan meclis üyelerine her koltuğun kaç para ile alınıp satılacağını belirlediği gibi hangi koltuğa kim oturacak özellikle onu da  belirler.. Çünkü tc gibi sömürge yapılarda işler tıkırında yürümesi için koltukların özellikle etki ajanı ve kriptolarla doldurulması rejimin olmasa olmazlarından biridir..

 

Bu anlamda İstanbul’u karikatür Ekrem mi çorbacı murat mı yönetecek.. Bu sermaye için pek bir önemi yok. Her iki at da onların, her iki at da onlara hizmet edecek..

 

Yine büyük firmalar ihaleleri alacak, yine vatandaş geri gittikçe gidecek, yine yoksullaşacak, ülkemizi derinden ele geçiren siyon-sabo sermaye şiştikçe şişecek. Yine bu hırsızlık yolsuzluk ve yoksulluk sömürge düzeninden türedi zenginler türeyecek.. Halk hergeçen gün daha da geri gidecek.. Tarikatından partisine yerel yönetimine rejimin yerel kamu özel tüzel alanın temel politikası yüzyıldır olduğu gibi vatandaşın vergisine konma kısadan köşe dönem üzerine dönecektir..

 

Yani özetle İstanbul’u İstanbul halkı değil iki büyü sömürge tc partisi ile bu siyasetin arakasındaki derin işgal sermayesi yönetecek.İşte aday, meclis üyesi belirlemlerinda hangi parti bu kısır döngüyü iyi kırarsa açık ara seçimi alacak..

 

Ne il nede ilçe belediyelerini ne halk nede halkın STK alanı kontrol etmeyecek. Bizim gibi bağımsız gazeteciler ve basın ise otomatikman terörist sayılacak. Çünkü yüzyıllık sömürge tc rejimi vatandaşın beynine sağlığına cebine saldırıları sonucu feleği şaşmış cahil cühela bırakılmış ne yapacağını bilmeyen milyonlar var. Bu aşamada gerçek hiçbir STK basın aydın.. mevcut bu düzenin siyasal yapısı üstünde görünen bir etkisi olmayacaktır. Sistem rejim her şeyini 4-4 lük belirlemiştir..

 

Özetle gelişmiş toplumlarda stk-dernek alanı halk birlikte bulunduğu il-ilçeyi kimler yöneteceğini çok kolay bir şekilde belirleyip kontrol ederken.. İsteyen vatandaş para pul birilerinin kurduğu soygun düzeneğinden geçmeden istediği yere vekil-meclis üyesi, bld bşk halkın seçmesiyle olurken. Bizim gibi geri kalmış, geri bırakılmış, sömürge rejimlerde ise tc siyasal alanı tc rejiminin halkı düşürmek bitirmek için bir abd-ingiliz terörist israil sömürgesi olarak  kurulan kurdurulan bir sömürge  olduğu belli çetelerce yönetildiği gerçeğini halktan ustaca gizlemektedirler..

 

Bizim gibi sömürge ülkelerde halk yüzyıllardır biyolojik-kimyasal, ekonomik, kültürel siyonist sabataist darbeler, yerli yabancı işgal çetelerinden darbe üstüne darbe aldığından halkın feleği şaşmış, halk kendi kendisini yönetecek yeti-yetenekten koparılmış, cehalet, fakirlik düşkünlük tavan yapmıştır..

 

Bu gerilik ve yozluk, vatandaşın bu bitirilme yok edilme durumu  yeni yeni köy il ilçe bölge dernek federasyonlarının gündemine girmeye, halk kitleleri ülke bazında hızla uyanmaya  başladılar..

 

Tabi vatandaş bugün olmasa yarın Marshall planlarından cargil firması nişastasına, terörist israilden ithal edilen gıda-genom tohuma..  Yüzyıllık tc tarihi boyunca aldığı siyonist sebataist tüm darbeleri yerli yabancı işbirlikçi ihanet çetelerinden soracak. Madenlerden sularımıza tarım toprağa gıdaya  .. Devlet adı altında yüzyıllardır halka atılan  kazıkları darbelerin hesabını soracaktır.. Çünkü Anadolu-Mezopotamya halkları imparatorluk halklarıdırlar.. Günü geldiğinde küllerinden doğarak barbarlıkları ve pislikleri al aşağı etmek bu coğrafyandın temel medeniyet dinamosudur..

 

Buradan İstanbul yerel seçimlerine geldiğimizde akp ve chp yi tepeden dizayn eden siyon çete örneğin Metin Külünk gibi donanımlı ülke ve dünya gerçeklerine vakıf bir insanın adının bile duyulmasını engellerken.. büyük ihtimalle tüm koltuklara sorunsuz kullanılabilen kriptoları getireceklerdir..

 

Biz Doğu Medya olarak ülkemizde binlerce ciddi STK nın strateji yayını ve Serhat Sivil Toplum alanın ana düşünce yayını olarak diyoruz ki.. CHP İstanbul’da serhat nüfusunun desteklediği adaylar ki Sancaktepede dr. Gazi karakurt, Çekmekoy Orhan Çerkez vb. arkalarında onlarca derneğin stk alanının desteğinin olduğu hemşerililerimizi es geçerse ki yine Esenyurt gibi yerlerde serhat stk alanına yönelik bir tek toplantı talebi olmamıştır. ve zaten Kurdlerin en önemli siyasal yapılanması olan DEM’le ittifak ve stratejide de geri kalmaları da akıl tutulması gibi bir durum..

 

Bu seçim ülkemiz STK alanının hala tam olarak etkin ve yetkin bir duruma gelmemesi nedeniyle sömürge tc rejiminin, siyasal alanının halka vatandaşa attığı son kazığı olacaktır.

 

Önümüzdeki yıllarda artık halk halkı dizayn etmek, düşürmek için kurulmuş bu sömürge bu geri rejim ve siyasal partileri değil, halk ve halkın stk alanı gelişmiş ileri toplumlarda olduğu gibi bld. Bşk nından itfaiye erine kendisi tayin edecek.

 

Halkın iki kutsalı olacak insan ve vatandaşın sağlığı ve cebi.. Vatandaşı yoksulluk yolsuzluk hırsızlık hastalıkla dilenci durumuna düşüren  bu sömürge tc yi ise tarihin çöp sepetine hep birlikte postalayacağız..

 

 

ETİKETLER : CHP İSTANBUL’DA HALKI-STK ALANLRINI DİKKATE ALMASA DİBİ BOYLAR..
Diğer Bilim-Teknik haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA