SİYONİSTLER ORTADOĞU ve ASYADA KURDLERE SALDIRIYA GEÇTİLER..

Siyonist-Sebataist Yahudi Piçler Dünya Çapında Kurdlere ve Müslümanlara Karşı Saldırıya Geçtiler..
Bu haber 2024-01-17 14:07:44 eklenmiş ve 207 kez görüntülenmiştir.

SİYONİSTLER ORTADOĞU ve ASYADA KURDLERE SALDIRIYA GEÇTİLER..

 

Siyonist-Sebataist Yahudi Piçler  Dünya Çapında Kurdlere ve Müslümanlara Karşı Saldırıya Geçtiler..

 

Siyonist sebetaist yahudilerin kolu olan Bin yıllardır sinsice Mezopotamya’ya kurd fars kılığında yerleşmiş olan kripto siyonist yahudi İran molla rejimi ve yine aynı şekilde siyonist sebetaist yahudilerin tepesinde yer aldığı devrim muhafızlarının komuta kademesinde yer alan siyonist piçler Asya kıtası boyunca Kurdleri hedef aldılar..

 

Irak Kurdistanın da Kurd iş adamı Peshraw Dizaiy’le, daha 1 yaşını doldurmamış "Jina" adlı bebeğini ve üç kişiyi katl bu siyonist sebetaist yahudiler ..  Diğer taraftan Pakistandaki suni Kurdler Belucilere saldırdılar.. 

 

Amerika, terörist israil, İngiltere siyonist yahudilerin birlikte, ortaklaşa Kurdlere yaptıkları bu saldırılarda bu siyonist güçlerin istihbarat örgütlerlide cia mosad m16 da lojistik destek verdi..

 

Kripto (kurt-fars kılığına bürünmüş yahudiler) siyonist Yahudilerden oluşan İran molla rejimi ve devrim muhafızlarının üst katmanları, Amerika, terörist israil, İngiltere deki siyosnist sebataist yahudilerle birlikte Asya kıtası ve Ortadoğu genelinde Kurdlere karşı saldırıya geçerken..

 

Bunların ortaklaşa bu eylemleri Kurdler ve Müslümanlar üzerinde gerçekleştirdikleri gerçeği anlaşılmasın diye de siyonist molla rejimi şeytana pabucunu ters giydiren bir operasyon daha yaptı. Kurdlere saldırıya geçmeden önce aynı güçler ortaklaşa düzmece roket saldırılarıyla siyonist mollaların Irak ve Syria’daki Amerikan üslerine roket atışlarını gerçekleştirdiler..

 

Yani siyonist piçler Amerika-israile saldırıyor görüntüsü ile dün Kurdistanda gün boyu Kurdleri ve Müslümanları hedef aldılar..

 

AYNI SİYONİST PLANI İLERİ GELEN İRANLILARI İMHAD DA KULLANIYORLAR..

 

Siyonist Molla rejimi aynı sinsi planını İran’daki arî-aryan nüfusa karşı da kullanmaktadır. Amerika israile 1-2 hır-gür düzmece saldırı çekişme oyunları vb senaryolar ardından Kasım Süleyman gibi, Muhsin Fahrizade gibi önemli komutan, bilim adamı.., uydulardan yerden yapay zeka ile kontrol edilen  düzenekler kurarak, koordinatları Amerika, israil ve İngiltere deki siyonist piçlere vererek irani-aryen halkların gelecekleri olan önemli tüm insanları da tere yağından kıl çeker gibi imha ettirmektedirler.. İşin ilginç yanı İran halkı hala bu siyonist Humeyni iran molla rejimini tam çömemediği gerçeği.. Ama şu da bir gerçek ki artık Rusya federasyonu, İran Halkı, Anadolu Mezopotamia halkları kökü binlerce yılla yayılan bu siyonist sebatasit derin işgal ve saldırı biçimlerini giderek Kurdler sayesinde çözmeye görmeye ve anlamaya başladılar..

 

AYNI SİYONİST PLAN ve OYUNLAR TC’DE DE ÜST SAFHADA OYNANIYOR..

 

İşin ilginç yanı Kurdi STK alanının Kurd ileri gelen aydın ve aktivistlerinin, istisna da olsa Doğu Medya gibi basın-yayın alanlarının  sürekli vurgu yaptığı bu derin siyon sebataist işgal biçimlerine ne Irak Kurdistanı yasal partileri KDP, YNK; nede Rudaw gibi dünya geneli yayın yapan Kurdi medya ve nede TC; Syria’da ki Kurd parti ve örgütleri Kurdistandaki bu derin siyonist işgale vurgu yapmamaktadırlar, sürekli gizli tutmaktadırlar, kurdlerin gerçek düşmanlarını çözmelerini sürekli engellemektedirler, bu konularda Kurdlerin uyanmaması için ne gerekiyorsa hepsini ustaca yapmaktadırlar..

 

Bu durum hala Kurd parti örgüt basın yayın vb  birçok alanın tepeden siyonist sebataist Yahudilerce yönlendirdiğinin, siyonist ajanlarca işgal edildiğinin ispatı olduğu gibi; Kurd halkının hala gerçek düşmanlarının kimler olduğunu da tam bilmediklerini ortaya koymaktadır.. Bu gerçek düşmanı bilmeme durumu da Kurdleri yüzyıllardır hayali bilinmeyen düşmanlarla savaşmasını da beraberinde getirip soykırım koşullarına çekmiş bulunmaktadır..

 

Bunu siyonist-sebataist piçlerin derinden işgal ettiği TC rejiminden 1-2 örnekle açıklarsak..

 

Kurd İş Adamı Sezgin Baran Korkmaz’a ve Thodex kurucusu Fatih Faruk Özer’e yapılan saldırlar mükemmel 1-2 örnek..

 

Siyonist piçler TC coğrafyası boyunca en iyi türk asker polis güvenlikçi stratejik aklı zekası beyni olan türk aile firma vatandaşları trafik biyololjik kimyasal silahlar virüs saldırıları, pusulara çekip yok etme cinayet süsü vererek yok etme gibi oyun kumpaslarla türk halkına saldırırlarken, üst düzey bilim adamı, güvenlik, siyaset, firma, vatandaşı faili meçhul yaparken..

 

İlk defa dünya genelinde holdingleşen Sezgin Baran Korkmaz’a ise TC ve Amerikadaki siyonist yahudiler ortaklaşa saldırı düzenleyip dünya genelinde ablukaya alırlarken..

 

Beyni ve zekâsı ile gezegendeki tüm siyonist aile ve firmaların şatoların hayal edemeyeceği bir yetenek olan Thodex kurucusu Fatih Faruk Özer’e onbinlerce yıllık cezalar giydirerek deyim yerindeyse Özer’in hayatını elinden aldılar.. 

 

 

 

SİYONİST YAHUDİ MOLLA REJMİ BİR KURD İŞ ADAMINI DAHA 1 YAŞINI DOLDURMAMIŞ BEBEĞİ İLE YOK ETTDİ..

 

Dün akşam siyonist sebetaist yahudilerin kolu  olan Bin yıllardır sinsice Mezopotamya’ya kurd fars kılığında yerleşmiş olan kripto yahudi İran molla rejimi ki kurdler köklerini bilmediği için hep hayali, düşmanlarla savaştılar.., Erbil'e yönelik hava saldırısında evini hedef aldıkları Kurd  iş adamı Peshraw Dizaiy'le birlikte toplam 3 kişi hayatını katlettiler. Vefat edenler arasında, Dizaiy'in daha 1 yaşını doldurmamış "Jina" adlı bebeği de vardı. Bu siyonist soytarılar aynı zamanda amerika israile batılı efendileri Yahudilere de ari-aryen-irani (ari-kurd-fars)  komutan bilim adamı vb koordinatlarını da vererek sürekli imha ettirmektedirler.. Ari-irani halkları yok ederken köleleştirirken düşürürken de  fetö gibi hitler gibi oyle bir numara yapıyorlar ki gören bunları bir numaralı siyonist yahudi Amerika israil düşmanı zan ediyor..

 

PAKİSTANDAKİ SUNİ KURDLERİ VURDULAR..

 

SUNNİ BELUÇ KURDLERİNE İHA VE FÜZELERLE SALDIRDILAR.. (Belluç Kurdleri..X1)

 

Syria, İran'daki akraba Sünni Kurdlerin haklarını korumak için sayıları 300 milyonu bulan Sünni Müslüman Beluç Kurdlerinin haklarını korumak için kurulan Ceyş el Adl örgütü, ağırlıklı olarak Sünni Beluç ların yoğun olarak bulunduğu Pakistan'ın Belucistan eyaleti ve İran'ın Sistan ve Beluçistan ili sınırında faaliyet gösteriyor. 2012 yılında, Suriye İç Savaşı'nda İran'ın Esed'e verdiği desteğe karşı çıkmasıyla tanınan Selahaddin Faruki tarafından kurulan örgüt, İran, Syria, Irak’ta Sünni Beluçların-Sunni Kurdlerin  haklarını savunmak amacı ile kurulan siyonist-sebataist yahudi  İran hükümetine karşı silahlı mücadele yürütüyor.

 

Pakistan hükümeti tarafından yapılan açıklamada, Siyonist sapkın şia  İran'ın düzenlediği hava saldırısında 2 çocuğun hayatını kaybettiği, 3 çocuğun da yaralandığı duyuruldu.

 

Özetle Kurdler Ortadoğu ve dünya geneli hayali düşmanları bırakıp yüzyıllardır, bin yıllardır Kurdistana sızmış siyonist –sebataist yahudi piçleri aile-firmaları ile tesbit ve ablukaya almalıdırlar.. Şu anda dünyanın neresinde olursa olsun kurd iş adamı, aydın, basın siyaset, firma en az bu siyonist sebataist piçlerden 2-3 ü ile kimi heval heval ayakları ile, kimi ortak iş yapan.. değişik kılık ve şekillerde kurdler içinde cirit atmaktadır. Yerli-küresel siyonist şatolara kurdün en mahrem bilgilerini taşımaktadırlar.. Kurd onlar için bir tehdide dönüştüğünde de tere yapından kıl çeker gibi imha etmektedirler.. Bunların Kurdlere yaptığı en akıl almaz soykırım kumpası ise Amude sineması faciasıydı.. Amude faciası Tıklayınız..

 

Aynı siyonist pislik damar yerel-ulusal-küresel ayakları ile yani iran-tc-ingiliz terör israil ve amerikadaki ayakları ile bunların istihbarat örgütlerinin ortak çaışmasıyla Kurd Kökenli Butto ailesini Benazir boutto yu da katl etmişlerdi.. Butto Ailesi nasıl imha edildi Tıklayınız..

 

(Belluç Kurdleri..X1)

Belluç Kurdleri, Kurdlerin dünyadaki en has en orijinal koludur. Sayıları Aryenden Hindistan Pakistan içlerine 300 milyon civarındadır..

 

Big Alexander döneminden beri Rum-Rus-Ermenilerle evliliklerinin yanı sıra.. M.Ö çağlardaki siyonist hahamlardan kurdlerin kurtardığı tüm yahudi kavimlerinin de içinde eridiği dünyanın birleşmiş milletleri oluşturan üstün gezegendeki en üst soylardan, insanlığın atası medeniyet nüfusu soyudur..

 

Osmanlı Hanedanlığı da Büyük İskender gibi Belluç Kurdlerin üstün özelliklerini gördüğünden Mezopotamya merkezdeki Kurdlerle beluçları birbiriyle buluşturmuş, imparatorluk tarihi boyunca Kurdler Osmanlının en has koruyucuları olmuşlardı.

 

Beluçların Kurdlerin Osmanlı gibi bir yapının bir daha oluşmaması içinde  Siyonist-sebataist yahudi piçlerin bilinçli saldırılarıyla İrandan Hindistan Pakistana darmadağınık bir hale getirilmişlerdir, kurdlerin en has kollarındanbiri olan Afgan Peştunlara ise küresel bazda saldırıya geçmişlerdi.. Belucilerin Ortaduğuda sahneye yeniden çıkışları Big Alexander yada Osmanlı gibi büyük bir uygarlığın ortaya çıkışı teröist israilden tc irana siyonist kale ve şatoların çöküşünü de beraberinde getirecek çağımızın en ileri en devrimci hareketlerinden biridir..

 

ETİKETLER : Siyonist-Sebataist Yahudi Piçler Dünya Çapında Kurdlere ve Müslümanlara Karşı Saldırıya Geçtiler..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA