BEYKOZ HALKI EFSANE BAŞKAN ÜNAL’I BEKLİYOR..

Beykoz ciddi STK alanı, halkı, halk örgütleri..Efsane başkan Ünal'ı bekliyor..
Bu haber 2024-01-15 10:23:56 eklenmiş ve 292 kez görüntülenmiştir.

BEYKOZ HALKI EFSANE BAŞKAN ÜNAL’I BEKLİYOR..

 

Beykoz ciddi STK alanı, halkı, halkın gerçek temsilcisi STK-Dernek-Sendikalar, DEM gibi yapılar Ünal'ı başkan adayı olarak görmek istiyor.. Beykoz kendi tarihinde halk belediyeciliğini, halkın ve STK alanın içinde yer aldığı belediyeciliği Hüseyin Ünal’ın SHP ilçe başkanı olduğu dönemde yaşamıştı.

 

Ünal’ın başkanlığı döneminde SHP Beykoz’da Bld. Başkanlığını Av. Şevket Arıkan’la birlikte zorlanmadan kazanmış, Beykoz’da bütün Beykoz halkının STK-Halk olarak içinde yer  aldığı halk belediyeciliğini hayata geçirmişlerdi.. 

 

Hüseyin Ünal’ın, Alaattin Köseler gibi insanların Beykoz CHP’den aday adayı olmaları Beykoz Ardahanlılar Derneği ile hareket eden Beykoz Doğu Delegasyonunu, Doğu –Güneydoğu STK alanını ve Karadeniz nüfusunun da önemli bir kesimini heycanladırmış durumda.. 

 

Beykoz halkı, STK, Siyasal alanı açısından baktığımızda Kürtlerin, ezilenlerin, işçilerin, emekçilerin.. Kısacası kaymak tabakaların değil halkın temsilcileri olan parti, örgüt, sendika ve derneklerinde âmâsız destek sunduğu bir siyasi figür olarak Hüseyin Ünal öne çıkarken bölge STK ve siyasi yapılanmasının ünal gibi detek sunduğu güvendiği bir diğer isim ise 1999 da Beykoz bld başkanlığını yapmış Köseler.. 

 

STK ve siyasi çevreler yaptıkları analizlerde halk partilerden ziyade halk ve STK alanının hangi adaya yöneldiğinin, hangi adayın istendiğinin, hangi adayın halk arasında karşılığının olduğunu, halk belediyeciliğini hayata geçireceğini partiler de kamuoyu da net olarak bilmektedir.

 

Beykoz CHP adayları açısından STK alanından baktığımızda halkın bu yönlü arkasında amasız durdukları 1-2 aday mevcut. Bu adaylara Doğu-Güneydoğu STK ve basın alanı olarak doğu medyada kısa-kısa haberlerle yer vermiştik.. 

 

Halkın ve STK alanının efsane başkan Hüseyin Ünal’a Köselere desteklerini bir halk yayını olan Doğu Medya’ya akan bilgi akışını sürekli haber yaparak sizlerle paylaşıyoruz..

 

Halk ve ciddi STK alanı Beykoz CHP’nin iktidara karşı seçimi alabileceği adayları açık –açık heryerde dillendiriyorlar.. CHP halk ve STK alanını dikkate almasa halkın beklediği, halk arasında karşılığı olan Ünal gibi, Köseler gibi  1-2 adayı başkan adayı olarak göstermese CHP’ye şimdiden geçmiş olsun belirlememizi yapıyoruz..

 

Doğu Medya olarak Ünal gibi amasız herkesimin CHP’de desteğini sunduğu bir diğer aday ise eski SHP başkanı Av. Şevket Arıkan’ın da destek sunduğu hem doğu delegasyonundan hem de milliyetçi kesimlerce desteklenen Alaatin köseler.. 

 

Doğu Medya olarak bizler bu belirlemeleri yaparken, ciddi STK alanından, halktan, halkı ezilenleri, işçi sınıfını.. temsil eden parti STK ve örgütlerden gelen bilgiler doğrultusunda yapıyoruz.. 

 

Özetle, partiler kendi dar görüşleri ile değil STK ve halkı baz alarak adaylarını belirlerlerse kazanırlar.. CHP halk ve ciddi STK alanını dikkate alırsa adaylarını bu yönlü belirlerse hem ilçelerde hem de il bazında bu zorlu seçimi göğüsler.. Aksi hem ilçeler, hem de il düzeyinde CHP tarihinin en büyük seçim hezimetine yenilgisine maruz kalacaktır..

 

Yoksa parti baş başkan şu adayımız komedisini halk nefret ediyor. Zaten Ak Parti bu konuda en iyisini yapıyor, halk kim stk kim takmaz EVEllAH, filan aday diyor işi bitiriyor.  Yani başımıza baş atayacak sa ha a , ha b partisi fark etmiyor.. Muhalefet bu geriliği kırmasa iktidar büyük metropollerde uçuşa geçecek..

ETİKETLER : Beykoz ciddi STK alanı halkı halk örgütleri..Efsane başkan Ünal'ı bekliyor..
Diğer Yerel Yönetimler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA