BURASI TC BURADA KURTÇE KONUSAMAZSSİN LAN.. !!

BURASI TC, BURASI DİYARBAKIR BURADA KURTÇE KONUSAMAZSSİN LAN.. !!
Bu haber 2024-01-13 22:17:18 eklenmiş ve 292 kez görüntülenmiştir.

BURASI TC, BURASI DİYARBAKIR BURADA KURTÇE KONUSAMAZSSİN LAN.. !!

 

2024 yılının ilk ayına girerken Rûdaw Temsilcisi gazeteci Maşallah Dekak  Amed’de (Diyarbakır’da ) doğal olarak kurdi röportaj yaparken yanına yaklaşan bir şahıs doğru dürüst Türkçe konuşmayı da bilmediği halde  “Burası TC , burası Diyarbakır Kürtçe konuşamazsın lan..) diye çıkışmış fiziki saldırıya yeltelenmişti..

 

Tabi Kürtler artık eski Kürtler değil, bir kürt genci nasıl bu duruma düşer diye araştırma yaptılar..

 

İşin perde arkası eşelediğimizde Doğu Medya olarak sürekli işlediğimizi gibi bir kürdün bir vatandaşın düşürülmesinde her zaman olduğu gibi  tc rejimi ile dinli-dinsiz terör lejoynlarının ortak operasyonu çıkmaktadır. Bu gencin düşürülmesinde ise özetle tc-pkk ortak operasyonu olduğu ortaya çıktı. Tabi TC nin de dinli dinsiz terör lejyonlarının da ülkemizde 300 yıldan fazladır patronları siyonist-sebataist yahudi çeteleri.. Bu çetelrin büyük kollarıda amerika-ingiliz-israil-avrupa kısaca dünyayı yüzyıllardır işgal etmiş bulunmaktadırlar..

 

Bir kurd gencinin, ailenin düşürülmesinde de rejim ve örgütlerin, siyonist-sebataist çetenin ne tür oyunlar sergilediği aileleri ve gençleri nasıl düşürdükleri yok ettikleri kendiliğinden ortaya çıkmaktadır..

 

Birçok analiz yazı haberimizde de ortaya koyduğumuz gibi 300-400 yıllık tc kurulum sürecinde Filistin’den Afganistan’a ülkelerimizi işgal eden siyonist sebataist çete yapılanması..

 

Özellikle Osmanlı ve Çarlığın yıkılmasının ardından son bir yüzyıldır Mısırdan Asya içlerine Kürdler başta olmak üzere tüm halklara fiziki, kültürel, ekonomik.. bütün soykırım biçimlerini dayattılar.. Bu coğrafyada dış güdümlü siyonist kriptolar ve yerli işbirlikçileri  devlet oldular.. Milyarların datalarını ele geçirip her ülkede her aile sülale, aşirete, halka diledikleri operasyonları yapmaya başladılar..  

 

Siyon sebataist çete için bir ailenin Kurd türk –kürt-ermeni-rum-rus.. olması yani milliyeti önemli değil, o ailenin , aşiretin yada halkın kendileri için ne kadar tehlike arz edeceği ile ilgili ve operasyonlarını, kumpaslarını bu çerçevede yaparlar. Bazen bu onarılmaz bir hastlıktır, bazen bir trafik kazasıdır, asker-polis olarak pusuya düşürmedir, terör lejyonuna çekerek imha etmedir; yiyecek içeceği oynayarak düşürmedir..

 

Bu genç düşürülürken öncelikle bu çocuğun, gencin iş adamı olan babası iflas ettiriliyor.. TC hukuk banka oyunları ile aile düşürülüyor.

 

Bu çocuk, genç bütün zorluklara karşın büyük bir metropollerden birinde  ünv. gidiyor. Burada da türk eğitimci kılığında bir siyonist sebataist piç tarafından “ben bu okulda olduğum sürece bu okuldan mezun olamayacaksın..”  diye ablukaya alınıyor. Okuması engelleniyor. Aynen dersim-agiri-zilan-koçgiri de kürt bebek kadın çocuklar katl edilirken.. Rütbeli siyonist sebataist asker piçlerin normal eratın kafasına silah dayatıp soykırım yaptırması gibi. TC tarihi boyunca okullar ve eğitim sistemi sadece kurdlerin değil devrimci demokrat milliyetçi yurtsever gerçek Müslüman tüm çocukların gençlerin mezarlığına çevrildi.. 

 

Doğal olarak TC rejiminin nasıl derin bir siyonist çete rejimi olduğunu günümüzde de hala da çözemeyen milyonlar ortada varken.. Yüzyıllar binyıllardır dönen Kurdleri Kurdistanda bitirme oyunlarının derinliğini bilmeyen bu genç iyice bunalarak, deyim yerindeyse kafayı iyice yiyerek  tekrar doğduğu Amed’e geri döner..

 

Burada TC nin bitiremediğini bu sefer Amed’deki siyonist terörist yapı ve örgütler bitiriyor. Genci uyuşturucu batağına çekip uyuşturucu müptelası yapıyorlar..

 

Artık gencimiz faşist-siyonist-sebataist teröristlerin devlet örgüt ikilemi ile düşürdükleri tam kullanımlık bir eşya ve araca dönüşmüştür.. Ver bir hap, koy cebine üç –beş krş  ister sokaktaki birine saldırt, istersen babasına..

 

Yani özetle Türkçe bile konuşamayan bir gencin kendi dilinden konuşan bir gazeteciye muhabire çıkışmasının ardından da siyonist-sebataist tc rejiminin ailelere vatandaşa kurduğu kumpas ortaya çıkmaktadır. Ki günümüzde Soykırımla adı değişitirilen Dersim'e baktığımızda kendi soykırımcılarının adlarını kullanan kendilerini kıran rejime hayran bir sürü psikolojisi bozuk insanlıktan çıkan hasta insan tipi ortalığı kapladı. Onlara bu soykırımı dayatan siyon-sebo proje partisi chp Dersimde başlara oynuyor.. İşte siyonist TC rejimi vatandaşı böyle düşürüyor.. TC eğitim sistemi de bu düşürme ve insanı bitirme siyonist yahudi projesini kutsal devlet, kutsal ırk -türk, kutsal kurtarıcılar, kutsal anır-ahır kabirlerle süsleyerek yüzyıldır milyonlara yedirmektedir..  

 

Bizler bu rejimi çözüp yıkamadığımız, yargılamadığımız sürece de doğuda batıda da gençlerimiz, vatandaş hep böyle düşürülmektedir.. Öreneğin sahte türk milliyetçiliğinin tavan yaptığı batıda iç anadoluda ki birçok ilde varlıklı aile ve sülale bırakmadılar.. Varlıklı ailerin çocuklarını içki fuhuş kumara pavyona çekekerek siyonist yahudi banka oyunları,  ajan banka hukuk büroları oyunları, tc kanun ve oyunları ile hayatlarına çöktüler, evleri, arazileri her şeylerini kısacası haytalrını ve ülklerini de ellerinden almaya başladılar.. Bu da tc sağının nasıl çaktırmadan vatandaşı siyonist yahudinin imha etmesi için nsaıl profesyonelleştiğini.. Açık açık halkı vatandaşı kıran düşüren chp nin aksine işine çaktırmadan daha profesyonle yaptığını ortaya koymaktadır.. Ve bu vatandaşın hayatına, evine, arazisine.. çökme kumpas ve oyunları ülkemiz  genelinde tavan yapmış durumda..

 

Rûdaw Temsilcisi gazeteci Maşallah Dekak, Diyarbakır’da Rûdaw ekibine sözlü ve fiziki saldırı girişiminde bulunan şahsın ailesinin kendisini arayarak özür dilediğini söyledi. Dekak, ailenin, uyuşturucu bağımlısı olan şahsın dışarıdan birileri tarafından yönlendirilmiş olabileceğine dikkat çektiğini belirtti. Ailenin köklü kürd aşiretlerinden bir aile olduğunu.. Nene-delerinin Türkçe bile bilmediklerini ifade ettiklerini.. Gencin düşürüldüğü durumdan büyük üzüntü duyduklarını belirttiler..

ETİKETLER : BURASI TC BURASI DİYARBAKIR BURADA KURTÇE KONUSAMAZSSİN LAN.. !!
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA