SİYONİSTLERİN LAĞIM BORULARI PATLARKEN, YEMEN’İ VURDULAR..

SİYONİSTLERİN LAĞIM BORULARI PATLARKEN, YİNE BOŞ DURMADILAR,YEMEN’İ VURDULAR..
Bu haber 2024-01-12 14:22:19 eklenmiş ve 410 kez görüntülenmiştir.

SİYONİSTLERİN LAĞIM BORULARI PATLARKEN, YİNE BOŞ DURMADILAR,YEMEN’İ VURDULAR..

 

Siyonist Yahudilerin Lağım Boruları Sinagoglar altında patlarken.. Amerika’yı ve dünyada girdikleri her ülkeyi, coğrafyayı nasıl lağım çukurlarına dönüştürüp vampirleşerek çel çocuğun kanlarını içtikleri, dünya geneli pislikleri ortaya saçılırken..

 

 Newyork Altında Yahudi lağım tünelleri Tıklayınız..

 

Onların Uşakları abd-ingiliz..    ABD, İngiltere ve Fransa koalisyon güçleri, siyonistlerin lağım farelerinin pisliklerinin ortaya saçılışını gizlemek için.. Yemen’i bombalıyor, bombaladılar. Yüzlerce çocuk, kadın, yaşlı.. mazlum ihtiyar kadın ve çocuk öldü/öldürüldü..

 

Ülkemiz diye bildiğimiz ülkelerin basını başta olmak üzere, Dünya basını ve sosyal medyası da 10-12 siyonist soykırımcı yahudi ailenin elinde olduğundan.. Bu basın haftalardır "Yemen bütün ticaret gemilerine saldırıyor" gibi haber, yorum, algı yapıyordu.

Yanlış...

Altını çizmekte fayda var, Yemen sadece İsrail'e giden ülke gemilerine, israilli şirketlerin gemilerine Gazadaki soykırımdan dolayı bu baskın yapıyordu..

 

 

Tünellerin hepsi neden Sinagogların altında?

Çünkü Sinagoglar Yahudilerin ibadet yeri.

Yahudiler gizli tünellerde ne yapıyorlar?

Çocukların kanını içerek ayin-ritüel yapıyorlar.

Yahudiler bu vampirliği neden yapıyorlar?

Çünkü Yahudilik dünyanın diğer milletlerini halklarını kırma üzerine siyonist hahamların,  Talmut vb kitaplarda bu yalanlrı yayıyorlar..

Bu lanetli kavim, hahamlarının yalan dolanlarıyla.. Kendilerinin üstün ırk olduğuna, diğer insanları ise kendilerine hizmetçi (goyyim) olduğunu binyıllardır yayıp insan ırkına karşı amansız bir saldırıya geçmiş bulunmaktadırlar..

 

Yahudileri iyi tanımayanlar, yahudiliğin insan ırkını düşürmek için en büyük yalan dolan ve kumpas olduğunu çözemeyenler.. dünya da olup bitenleri asla anlayamazlar..

 

 

SİYONİSTLER GÜÇLERİNİ ORTADOĞU ve ÖNASYADAKİ IRK DEVLETLERİNDEN ALIYORLAR..

 

Peki Yahudileri bu denli güçlü yapan ne.. Mısırdan Kafkaslara, Hindistan Pakistan sınırlarına kurulan kurdurulan uydu uyduruk arap rejimleri, Kafkaslar -Ön Asya mafia çete devletçikleri..

 

Mezopotamia Merkezde Kurdistanı parçalayarak üzerinde kurdurulan terörist israil, tc-iran-ırak –syria –ermenia-azeria.. siyonist ırk devletleri.. Mesela siyonist sebataistler tc yi kurmak için 300-400 yıl çalıştılar. Osmanlıyı yıkıp tc yi yani ülkemizi kendilerine bizi halkı vatandaşı yok eden bir çiftlik olarak kurdular. Hakeza İran molla rejmi ve diğer rejimlerin teperli de bu siyonist-sebataist piçlerle dolu, yüzyıllar boyunca sızdılar, tarikat başı, şeyhul İslam, genaral komutan, mufti, imam, amir, memur..

 

Bu yukarıda vurguladığımız devletlerin hepsi halklarını yok ederken.. Birteki bile Yahudiliği yasaklamıyor.. Aksine terörist israile uşaklıkta birbirleriyle yarışıyorlar..

 

ORTADOĞU DA SON YÜZYILDA KURULAN TÜM IRK DEVLETLERİ YIKILMALI, TÜM ORTADOĞUDA YAHUDİLİK ACİLEN YASAKLANMALI, SİNAGOLAR KAPATILMAIDIR.

 

Batıyı abd-ingiltire-fransa bunlar artık açık açık kendi çocuklarını siyonist yahudilerin istekleri doğrultusunda ibnelikle hastalıkla,obozite ile   şişirmekle, cinsiyetsizleştirmekle  kendi çocuklarını yok ediyorlar. Fransada görüldüğü gibi bir ibne başkan oldu, yrd cısda kendi sevgilisi diğer ibne..  

 

Mısırdan Kafkaslara siyonistler için kurulmuş tüm ırk devletlerini kendi devletlerimiz diye yuttuğumuz sürece.. Siyonist vampirler  açık-gizli kanlarımızı içmeye ülkelerimizi işgale bizleri köleleştirmeye devam edecekler..

 

TC rejiminin nasıl bir siyonist yahudi rejimine dönüştüğünü BLD başka n adayları tayininde de net görmekteyiz..

 

İktidar yada muhalefet farketmez, parti yada parti başı bld başkanı budur dedi. Kanundur. TC vatandaşı koyun sürüsüne çevrildiğinden baş budur diye meliyor.

 

Nerede STK nerede halk nerde toplum. Bizler böyle meleyip siyonist-sebataist piçlere yem oldukça, kendi ülkemizde bld başkanımızı dahi seçmeyi becermedikçe.. Ülkemizi derinden işgal eden siyonist piçler 7/24/365 esasına göre bize operasyon yaptıkça.. Daha çok meleyip duracağız. Siyonist-sebataist piçler bize diledikleri hertür operasyonu diledikleri gibi yapmaya devam edecekler..

 

Yahudiler Konusunda Hiç Yanılmadı, Nedediyse Aynısı ortaya Çıktı..

 

Cennet Mekan Kadir Mısıroğlu; “Dünyanın en azılı Yahudileri bizim ülkemizde”demişti.. 6 yaşındaki çocuğun Kur'an öğrenmesini dert ettikleri kadar 6 yaşındaki binlerce çocuğun katledilmesini, binlerce çocuğun cinsel sapkınlığa maruz kalmasını dert etmediler..

ETİKETLER : SİYONİSTLERİN LAĞIM BORULARI PATLARKEN YİNE BOŞ DURMADILAR YEMEN’İ VURDULAR..
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA