TC REJİMİ VATANDAŞA KAFAYI YEDİRDİ..

TC rejimi 100 yıldır ortaya koyduğu yalan dolanlarla, kumpas ve ayak oyunlarıyla vatandaşa kafayı yedirdi.
Bu haber 2024-01-09 18:52:12 eklenmiş ve 298 kez görüntülenmiştir.

TC REJİMİ VATANDAŞA KAFAYI YEDİRDİ..

 

Fatih Camiinde İmam ve bir vatandaşı yaralayan Ö. S, “Hayatta da yaptığım iyiliklerin karşılığını alamadım. Olay tarihinde camide tekbir getirerek bağırmaya başladım. Sonrasını hatırlamıyorum." dediği öğrenildi. Ö.S, ayrıca bıçaklama olayına ilişkin kişiler ya da kurumlarca yönlendirilmediğini, olayın anlık refleks olarak geliştiğini” söyledi..

 

Vatandaş neden kafayı yeme noktasına gidiyor biraz altını deşelim:

 

TC rejimi 100 yıldır ortaya koyduğu yalan dolanlarla, kumpas ve ayak oyunlarıyla vatandaşa kafayı yedirdi. Artık vatandaşın nerede ne yapacağı, kime nasıl saldırı yapacağını, kendisine yada bir başkasına nasıl zarar vereceğini.. bu saatten sonra kestirmenin imkânı kalmadı.

 

Bunlara bariz birkaç örnek verecek olursak Osmanlıyı yıkıp elimizden üç kıtayı alan bu rejim bizi 780 bin km kareye haps ederken..

 

Bizi yıkan Siyonist Yahudi sermayenin kurduğu terör örgütü israili devlet olarak tanıyan ilk yapı terörist israilden çok önceleri kurulan terörist –soykırmcı bu tc rejiminin ta kendisi  oldu.

 

İSRAİL KURULUR KURULMAZ, İLK ÖNCE TÜRKLERİN BİR DAHA AYAĞA KALKMAMASI İÇİN TÜRKLERİN SAVAŞ GÜCÜNÜ  YOK ETTİLER..

 

1948 terörist isrial kuruldu, 1949 israil –tc ortaklaşa bir operasyonla Haliçte bulunan Osmanlı Silah Fabrikasını birlikte havaya uçurdular. Fabrikayı öyle bir düzenekle havaya uçurdular ki.. Fabrikanın kurucusu Kafkasya Fatihi Nuri paşa ve Osmanlı silah mühendislerinin kemikleri bile kalmadı. Yani terörist tc ve terörist israil iki siyonist güç birlikte Türklerin Osmanlıdan kalan son silah ve sanayi gücünü de tarihten sildiler. Uçak-sanayi vb tüm hamleleri ve planları ise yerin dibine gömdüler..

 

Aynı yıllarda Anadolu- Mezopotamya nüfusu, çocuklar ve gençleri ileride kendilerini çözmesinler, oyunlarını açığa çıkarmasınlar diye bir taraftan Marshall planları ile halka biyolojik saldırı yapılırken..

Osmanlının beyin nüfusu Kurdler, bizi çözerler korkusuyla yine mossad ajanları ile kurd kılığındaki siyonist piçler heval-heval ayakları ile yüzlerce Kurd çocuğu yaşları 5-15 arası kurd ilkokul çocuğunu Rojava’da (Suriye Amude Sineması faciası)  hitlerin bile akıl edemediği bir metotla sinemaya doldurarak kapıları da sıkı sıkı kapatarak.. diri-diri yaktılar..

 

İstiklal mahkemeleri, Kurdlerin –Müslümanların soykırımı, gerçek kurtuluş savaşı veren laz, kurd, cerkez, tırkların nasıl kumpaslarla tc rejimi tarafından yok edildiğine girmeyeceğiz..

 

TC rejimi 10-12 siyonist yahudi aileye çiftlik olarak kuruldu. Ülkemiz terörist israil kurulduğundan beri buranın bir peyki, amerikanın bir peyki, İngiliz Siyonistlerinin bir peyki (sömürgesi), Ülkemizi biz değil nazi-nato terör lejyonu ile tc nin kendileri için kurlduğu siyonist çete tarafından yönetiliyor. Ülkemizin her yerinde terörist-siyonist amerikanın üsleri var.. Genç nüfus trafik kazları, beyin, kalp krizi, bonzai, mafia-çete ayakçı tetikçileri, kumar-içki-fuhuş..  binbir saldırı biçimleri ile hastalıklarla telef ediliyor. Siyon-satan firmalar gıda mızı ele geçirerek ürünleriyle evlerimizin en ücra köşelerine kadar girerek, hepimize gıda-genom-tohum teknolojik aletler, operasyonları ile 24 saat zehirliyorlar.. Bu örnekleri çoğalttıkça çoğaltabiliriz..

 

Siyasal alana bakın vekillikler bld başkanlıkları parayla alınıp satılan siyasi partilerin kara borsasına dönüşmüş. Vatandaşı da vatandaşın STK sını da takan yok. Fialn adam filan yerin başkanı vekil bitti.. Tek kişiler tek tek partiler hayatlarımızı demokrasi oyunları ile kötü kuşattılar.. Siyasal malanın önünü açtıklarının ekseriyası siyonist yahudi, yada kripto..

 

Ama hala, ülkemizde heyt-huyt terörist israil diye tekme-tokat  ve naralar atılırken.. Diğer yandan kahpe Amerika-ingiliz.. bağrışmaları havada uçuşurken.. Ülkemiz siyonist çetenin yerli yabancı ayakları bileşenleri tarafından işgal altında. (Sularımız, ovarlımızı, tarım arazilerimiz, gıdamız, madenlerimiz her şeyimize, hukuk oyunları, büroları, ajan bankaları,  tc rejminin sağladığı kanunlarla işi kanuna uydurarak çökmüşler..)

 

Siyonist yahudi son 300-400 yıldır seyhul İslam, vezir, müfti, imam, eğitim, müdür, amir..  Günümüzde ntc rejiminin siyasal alanı tepeleri, devlet kurumları, belediyeler, devletin tüm kilit noktaları, siyasi-sosyal-ticari alanlar, bilgi-bilişim-istihbari  tüm alanlar hücrelerine kadar bu siyonist kriptoların işgalinde..

 

Yani fetödan bin kat daha tehlikeli heryere sızmışlar.. Vatandaşın hayatını sağlığını ülkesini evini her şeyini vatandaşın elinden almaya başladılar, vatandaş nereye hangi yöne baksa bir çıkış bulamıyor ve giderek kafayı sıyırmaya doğru gidiyor.. TC de basına yansıyan rakamlar göre artık her 3 vatandaştan biri şizofren ve sayı giderek büyüyor..

 

Yani vatandaş mevcut rejime siyasal yapıya baktığında nevri dönmekte feleği şaşmakta, kafayı yemektedir..

 

Yani bunlar iyi günlerimiz.. Emin olun bu devran bu yalan dolanlarla siyonist yahudi oyunlarıyla hayat böyle sürmez.. Zaman tarihini kestiremeyiz ama Anadolu –Mezopotamya halkları bu siyonist terörist rejimlerden yüzyıllardır yedikleri soykırım kazıklarının hesabını çok acı bir şekilde soracaklardır.. Soykırımcılar ve yerli işbirlikçileri kaçacak delik bulamayacaklardır.. Bazıları mezarlarından çıkarılıp yargılanacak..

 

Halklar bugün olmasa yarın Mısırdan Hindistan Pakistan hareket halindeler.. Ve bu potansiyel enerji giderek kinetix enerjiye dönüşmektedir..

 

ETİKETLER : TC rejimi 100 yıldır ortaya koyduğu yalan dolanlarla kumpas ve ayak oyunlarıyla vatandaşa kafayı yedirdi.
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA