MİLYONLAR YENİ YILDA DÜNYA SİYONİZMİNE KARŞI YÜRÜDÜ..

İSTANBUL'DA MİLYONLAR YENİ YIL'IN İLK GÜNÜ DÜNYA SİYONİZME KARŞI YÜRÜDÜ..
Bu haber 2023-12-31 11:10:53 eklenmiş ve 215 kez görüntülenmiştir.

İSTANBUL'DA MİLYONLAR YENİ YIL'IN İLK GÜNÜ DÜNYA  SİYONİZMİNE KARŞI YÜRÜDÜ..

 

İstanbul’da yeni yılın ilk günü sabah namazının ardından milyonlar dünya siyonizmine, terörist israil karşı yürüdüler.

 

Yeni kapıdan Ayasofya-Sultan Ahmet’e, Süleymaniye’den yeni Camiye, Galata Köprüsünden Fatihe Milyonlarca Müslüman İslam’ın başkenti İstanbul’dan Kudüs başta olmak üzere İslam Dünyasını işgal eden dünya soykırımcı siyonizmine karşı yürüdü..

 

HABER FOTO GALERİ.. 

 

İstanbul'da milyonlar, Galata Köprüsü'nde "Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet" sloganıyla düzenlenen yürüyüşe akın etti. Yürüyüşe birçok siyasi ve ünlü isim de destek veriyor.

 

Dünya halklarının devlet değil terör örgütü olarak gördüğü İsrail'de 7 Ekim'den bu yana dünyanın gözü önünde Gazze'de soykırım yapılıyor. Saldırılarda 20 binden fazla masum öldürülürken; yeni yılın ilk gününde Türkiye Gençlik Vakfının (TÜGVA) öncülüğünde, Milli İrade Platformu tarafından 308 STK'nin katılımıyla düzenlenen fakat1000’den fazla il-ilçe-köy dernek ve federasyon temsilcilerinin de gönüllü yer aldığı "Şehitlerimize rahmet, Filistin'e destek, İsrail'e lanet" etkinliği için sabah namazında camilerde bir araya gelen yüzbinlerce vatandaş kortejle yürüyüşe başladı.

 

SADECE KUDÜS DEĞİL, İSTANBUL’DA İŞGAL ATINDA..

 

NAZİ-NATO TERÖR LEJYONUNDAN ACİL ÇIKMALI, TERÖRİST İSRAİLLE, İNGİLİZ –ABD SİYONİST SERGERDE DEVLET –FİRMALRLA  TÜM İLİŞKİLER ACİLEN  BİTİRİLMELİDİR..

 

Sadece Filistin değil, İstanbul’da ülkemizinde 300 yıldan fazladır siyonizmin işgali altında olduğunu haykıran milyonlar..

 

Halkın da yoğun katılımıyla, milyonlar terör lejyonu katil israilden, hainlerden ülkemizden dünya geneline hesap soracağız, TC de siyonist-yahudi sermaye ve bileşenlerinden hesap sorulacak, tc de bozulmuş yahudilik, arzu mevud yalan dolanları ile topraklarımıza göz dikmiş yahudilik yasaklanmalı, yahudiler kovulmalı, sinagoglar kapatılmalı, ülkemizin yüzyıllardır kaynaklarına çöken siyonist yahudi sermaye aile ve firmalar, bunların işbirlikçilerinin açığa çıkarılarak ülkemizden işbirlikçileri ile hesaba çekilmeli, def edilmeliler.. Ülkemiz bir an önce abd-ingiliz-terörist israil gibi siyonist yapı ile ilişkilerini bitirmeli, ülkemizdeki üsleri kapatılmalı, tüm ilişkiler bitirilmelidir. Malları ve firmalarının ülkemize girmesi yasaklanmalı, malları toplatılmalı,  Bunlarla işbirliği yapan amasız yakalanıp yargılanmalıdır..

 

IRKÇILIK HÜCRELERİNE KADAR İŞLEDİĞİ İÇİN KURDİ BİR TEK PANKART BİLE AÇAMADILAR..

 

Yeni yılın ilk günü Yenikapıdan, Ayasofya Meydanı'ndan Fatihten Karaköye toplanan milyonlar "Şehitler ölmez vatan bölünmez", "İşbirlikçi hainler hesap verecek, katil İsrail hesap verecek", "Katil İsrail Filistin'den defol", "Kanımız canımız feda olsun Aksa'ya", "Hamas'a selam direnişe devam" sloganları attı.

 

Mitinge katılanların yarısından fazlası Kurd Müslümanlardan oluşmasına rağmen, ülkemizde Doğu-Güneydoğu en çok terörist israil, terör lejyonlarını, ve siyonizmin peyki-sömürgesi  tc rejimini protesto edenler Kurdler olmasına rağmen..

 

Türkçe, Arapça ve İngilizce yazılı dövizler ortalığı kaplarken, Kurdi bir tek döviz ve pankart taşınmaması ırkçı tc rejiminin ırkçı kodlarının hala ülkemiz Müslümanlarını amansız bir hastalık gibi sardığını, bu ırkçılıktan ve körlükten dolayı tc rejiminin 100 yıldır ülkemiz Müslümanlarını koyun gibi kırdığını halkın ülkemizin düşürülmesinin en önemli nedenlerinden biri olan ırkçılığın hala had safhada olduğunu ortaya koydu.. 

ETİKETLER : İSTANBUL'DA MİLYONLAR YENİ YIL'IN İLK GÜNÜ DÜNYA SİYONİZME KARŞI YÜRÜDÜ..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA