DÜNYA ÜLKELERİ, İSRAİL DEVLET DEĞİL, TERÖR ÖRGÜTÜDÜR..

Dünya halkları ve ülkelerinden, israil bir devlet değil terör örgütüdür kararları peş peşe çıkmaya başladı..
Bu haber 2023-12-31 03:07:02 eklenmiş ve 253 kez görüntülenmiştir.

DÜNYA ÜLKELERİ, İSRAİL DEVLET DEĞİL, TERÖR ÖRGÜTÜDÜR..

 

Dünya halkları ve ülkelerinden, israil bir devlet değil terör örgütüdür kararları peş peşe çıkmaya başladı..

 

TC gibi arap rejimleri gibi israile uşaklık için kurulan rejimlerin aksine Güney Afrika ülkesi terörist israile karşı ilk soykırım davası açtı..

 

HABER FOTO GALERİ.. 

 

Boylece daha 100 yıl geçmeden herzel, karaso, rokofeller, roşolar, katil kraliçeler.. Kısacası Osmanlıyı yıkan dünya soykırımcı Yahudi sermayesi, arakalarındaki devasa küresel güce rağmen daha 100 yıl dolmadan Sultan Vahdetine karşı yenik düştüler..

 

Şimdi Asya’dan Afrika’ya siyonist sermayenin yok edilmesi ve bu kıtalardan silinmesi dönemi başladı.. Asyada nazi-nato örgütünün çakam hitler zeloşkoyu Ruslar Sararken.. Rusya sınırlarından Afrika içlerine halklarda kendilerini saran faşist ulus devletleri ve bu devletlerin arkasındaki Yahudi sermayeyi ablukaya almaya başladılar..

 

Bu gelişme dünyadaki en büyük silahın sadece ve sadece aç ve çıplak insan olduğunu.. İnsan yürdüğünde hiçbir soykırımcı şatonun ayakta durmadığına..

 

Terörist israili vuran dalganın terörist israile uşaklık için kurulan Ortadoğu rejimleri, tc iran arabia ön asia gibi ırk devletlerini, ve bu devletleri ele geçiren yahudi sermayesinin de yerle yeksan edeceği bir döneme geçildi.

 

İsrailin Gazze’ye yönelik saldırısı, şimdiye kadar 100 den fazla gazetecinin öldürülmesi, ilk defa bir ülkenin Güney Afrika’nın “israil bir terör örgütüdür, devlet değildir” kararı ve  bu terörist yapı hakkında soykırım davası açması, eski UCM savcısının da israilin bir  terör örgütü olduğunu ve soykırım suçları işlediğini açıklaması..

 

 

Gazze'deki hükümetin Medya Ofisinden yapılan açıklamada, İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nin orta kesimindeki En-Nusayrat Mülteci Kampına düzenlediği saldırıda bir gazetecinin daha öldüğü belirtildi.

 

İsrail ordusu, şiddetli saldırılarını sürdürdüğü Gazze Şeridi'nde 84 günde, 106 Filistinli gazeteciyi öldürdü.

Açıklamada, saldırıda El-Kuds Kanalı muhabiri Cebr Ebu Hedrus'un öldüğü, böylece Gazze'de 7 Ekim'den bu yana hayatını kaybeden gazetecilerin sayısının 106'ya yükseldiği ifade edildi.

 

Medya Ofisinden daha önce yapılan açıklamada, İsrail'in Gazze'de gazetecileri, 'Filistin anlatısını susturmak, gerçekleri gizlemek, haber ve bilgilerin bölgesel ve uluslararası kamuoyuna ulaşmasını engellemek amacıyla kasıtlı olarak öldürdüğü' ifade edilmişti.

 

Filistin: Güney Afrika, İsrail'e karşı 'soykırım davası' açan ilk ülke oldu

 

Filistin Dışişleri Bakanının Birleşmiş Milletler (BM) ve Uluslararası Kuruluşlardan Sorumlu Yardımcısı Ömer Avadallah, Güney Afrika'nın söz söylemenin ötesinde fiili bir adım attığını belirtti..

 

 

ETİKETLER : Dünya halkları ve ülkelerinden israil bir devlet değil terör örgütüdür kararları peş peşe çıkmaya başladı..
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA