CHP 5 BÜYÜKŞEHİR ADAYINI BELİRLEDİ..

CHP 5 BÜYÜKŞEHİR ADAYINI BELİRLEDİ..
Bu haber 2023-12-14 19:07:03 eklenmiş ve 370 kez görüntülenmiştir.

CHP 5 BÜYÜKŞEHİR ADAYINI BELİRLEDİ.

 

CHP Parti Meclisi, yaklaşan yerel seçimlerde belediye başkan adaylarını belirlemek üzere toplandı. CHP'nin 5 şehirde belediye başkan adayı belli oldu. Buna göre İstanbul'da Ekrem İmamoğlu, Ankara'da Mansur Yavaş, Bursa'da Mustafa Bozbey, Balıkesir'de Ahmet Akın oldu. Öte yandan CHP'den ihraç edilip daha sonra da affedilerek partiye dönen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, şehrinden yeniden aday gösterildi.

 

CHP'nin İstanbul başta olmak üzere emrinde olduğu siyon yahudi lobinin, yalan dolan oyunlarına girmeden, birer balon olan ip vb. partileri Kurdlerin önüne sürmeden, Doğu -Güneydoğunun büyük STK ve temsilcileriyle, Kurdlerle yapacağı anlaşmalarlarla, kurdi STK'lara anlaşma ve yaklaşımı büyük şehirlerde temel belirleyici unsur olacak..

 

Ülkemizde STK'ların yetkin ve etkin olmayşı, demokrasi kültürünün politik kültürün tc nin yüzyıllık diktatöryel-soykırımcı tarihi, baskısı ve oyunları sonucu halkın her alanda soykrıma çekilmesi sonucu oturmayışı.. 80-90 milyon vatandaş uyduruk tc siyasal alanına neredeyse mecbur bırakılmış. Bu anlamda 2014 seçimlerinde adeta mecbur kalan, vatandaşın hemşeri camiamızın tc nin çürük siyasal partilerine yönelişi bu 2014 seçimleriyle birlikte tarih olacak..

 

Bir sonraki seçimde ülkemizde giderek politik külltürün artması, TC rejiminin siyonist çeteler ve işbirlikçileri için kurulan bir sömürge olduğunun Anadolu-mezopotamya halklarınca görülmesi.. STK ve siyasal alanın yetkinlşemesiyle CHP gibi proje yapılar hızla tarih olacak..

 

Bu tarih olma 300-400 yıl geriye gidilerek siyonist çetenin ve işbirlikçilerinin faşist ulus devlet oyunlarıyla, askeri ve diğer darbelerle, terör lejyonlarıyla, biyolojik ve kimyasal silahlarla.. Bilinen bilinmeyen oyunlarıyla hesaba çekilecekleri ve tcninde yıkılacağı bir sürece sadece ülkemizde değil tüm ortadoğuda girilmiş bulunmaktadır..

 

Bu anlamda 2027-28-29 seçimlerinde chp vb. komedi proje siyon soytarı yapılanmalar kapanacaklar.  TC yerine halkları ırk-dil-din.. üstü yeniden bir yapılanmayla ortaya çıkacak STK alanı ve siyasal partiler kaplayacak..

 

ETİKETLER : CHP 5 BÜYÜKŞEHİR ADAYINI BELİRLEDİ..
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA