KÜLÜNK, 1 NİSAN SABAHI GENEL SEÇİMLERİ KONUŞABİLİRİZ..

İstanbul Büyükşehir Bld. Başkan adaylığını açıklayan Metin Külünk, “1 Nisan sabahı genel seçimler konuşulur” dedi..
Bu haber 2023-12-04 11:48:14 eklenmiş ve 410 kez görüntülenmiştir.

KÜLÜNK, 1 NİSAN SABAHI GENEL SEÇİMLERİ KONUŞABİLİRİZ..

 

İstanbul Büyükşehir Bld. Başkan adaylığını açıklayan Metin Külünk, “1 Nisan sabahı genel seçimler konuşabiliriz” dedi..

 

Ülkemizin en iyi siyasi beyinlerinden biri olan, milli-manevi duruşuyla milyonların gönlünde taht kuran bir siyasetçi olarak Metin Külünk Ak Parti’deki kör biat kültürünü, iktidar-muhalefet farketmez, tc siyasal alanındaki siyon-sebataist işgali, halkı takmadan belirlenen belediye başkanlıkları, halkın adını bilmediği insanları halkın önüne vekil diye koyan sahte demokrasi oyunlarını, parayla alınıp satılan koltukları, ülkemizdeki kirli siyaseti en iyi gören-bilen isimlerden biri.. Belirlemeleri ise her zaman tarihi nitelikte..

 

Külünk tc deki uyduruk-proje  muhalefet alanın patladığını, Ak Partinin giderek güçlendiği, rakipsiz kaldığı bir süreç var. Burada genel merkez , parti üst düzeyi tabanı, halkı dikkate almadan atama üsülleriyle bld başkanlarını atarsa, siyon-sabataist oyunlara maruz kalırsa(ki tc muhalefeti tamamıyla bu guruhların kontrolunde) .. Siyasetteki tecrübelerimize dayanarak ifade ediyoruz, 1 nisan sabahı genel seçimler konuşulacağı gibi, tc siyasal yapılanması ise artık bir bütün olarak halk tarafından sorgulanacak bir sürec  başlar dedi. Bu süreçte ortadoğu ve dünya genelinde giderek öne çıkan ülkemizi kilitler, geri götürür, ülkemizin kazanımlarına büyük darbe vurur  dedi. Ülkemizin en büyük STK’sı olarak ak partinin bir tek politikası olmalıdır. O da halkın partisi.. Halkın ve STK alanın önünü sonuna kadar açmalıyız. Şehirlerimizi halk ve STK alanlarıyla birlikte yönetmeliyiz. Gelişmiş toplumlar ve demokrasileri de olduğu gibi halkın ve STK’ların ortak kontrol ettiği, yönettiği yerel yönetimleri esas almalıyız. Akdsi eski tc den farkı kalmayan siyasi yapının yaşama şansı kalmaz..

 

Külünk, İktidar muhalefet farketmez, liyakat ve ehliyet sahibi halkın onayladığı adayların bld. Başkanı olarak gösterilmezse, parti başkan ve genel merkezlerince Bld. Başkanları halk dikkate alınmadan atanırsa, alt yapıları da halkın gerçek temsilcileri ve ciddi STK erbabından oluşturulmasa tc siyasal yapısı patlar. 1 Nisan sabahı halk genel seçimleri konuşur.

 

Metin Külünk'ten çok konuşulacak çıkış: Bu üslupla hareket edilirse 1 Nisan sabahı erken seçim konuşulur

 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için AK Parti'den aday adaylığını açıklayan Metin Külünk, konuk olduğu programda çok konuşulacak bir çıkışa imza attı. Külünk, "Geçim problemleri için adım atılmayıp üstüne 'biz kimi koysak kazanır' üslubuyla hareket edilirse 31 Mart'ın ertesi sabahı erken seçim konuşulur" dedi.

Geçtiğimiz günlerde AK Parti'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıklayan Metin Külünk, konuk olduğu programda ekonomik sıkıntılara vurgu yaparak AK Parti'nin 'biz kimi koysak kazanır' üslubuyla hareket etmesi durumunda 31 Mart'tan sonra erken seçim tartışmalarının gündeme geleceğini ifade etti.

 

"CEP TELEFONLARINI KAÇ KİŞİ ALABİLİYOR?"

Külünk yaptığı açıklamada "Restoranlar dolu şimdi bizim bir takım arkadaşlarımız seçimden önce yaptılar bu hatayı. Efendim, şu kadar cep telefonu satılıyor, bu kadar daire satılıyor. Daireleri kim alıyor? Cep telefonlarını kaç kişi alabiliyor? Herkes Beşiktaş'ta sahilde yemek mi yiyebiliyor İstanbul'da… İstanbul'un çevresinde 10 milyonluk bir nüfus Beşiktaş ile eşit değil… Şişli'nin bir hattı ile, Üsküdar'ın bir hattı ile, Kadıköy'ün bir hattı ile eşit değil" dedi.

 

"1 NİSAN SABAHI ERKEN SEÇİM KONUŞULUR"

Seçimlerde belirlenecek adayların özenle seçilmesi gerektiğine vurgu yapan Külünk, "Şimdi bunu görmeden özellikle son finansal sıkıntılı sürecin alana direkt baskı yaptığının ortaya çıkardığı yüzde 60'lık bana göre bu insanların geçimle ilgili problemlerini görüp bunlara yönelik adım atılmadığı zaman bir de üstüne üstlük açık yüreklilikle ifade edeyim adaylar sürecinde 'biz kimi koysak kazanır, merkezden belirledik gönderiyoruz bunu seçin' üslubu ile hareket edilirse 31 Mart'ın ertesi 1 Nisan sabahı Türkiye'de erken seçim konuşulur. Ve Cumhurbaşkanımız Beştepe'de rahat oturamaz" ifadelerini kullandı.

ETİKETLER : İstanbul Büyükşehir Bld. Başkan adaylığını açıklayan Metin Külünk “1 Nisan sabahı genel seçimler konuşulur” dedi..
Diğer Yerel Yönetimler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA