İŞGAL EDİLEN SADECE GAZZE DEĞİL TÜM DÜNYADIR..

İŞGAL EDİLEN SADECE GAZZE DEĞİL TÜM DÜNYADIR..
Bu haber 2023-12-03 18:59:39 eklenmiş ve 525 kez görüntülenmiştir.

İŞGAL EDİLEN SADECE GAZZE DEĞİL TÜM DÜNYADIR..

 

İşgal edilen sadece Gazze yada Filistin değildir. Bütün dünyadır. 400-500 yıldır insan soyunu yok etmeye çalışan siyonist yahudiler, küresel soykırımcı aile ve firmalar artık tüm dünyayı işgal etmişlerdir.

 

Bu savaş, insan haysiyetinin yeryüzünü aştığı bir savaştır. Çünkü haysiyetin yer yüzünde ineceği bir yer kalmadı

 

Ülkemiz yani içinde yaşadığımız TC’den dünyanın ekseriyasını işgal etmişlerdir. TC –Turku-Ye rejmi de siyonist soykırımcı yahudi aile ve firmarının işgali altındadır. Rejim halkı yok ederek bu siyonistleri sütrekli büyütmektedir..

 

Ülkemiz insan aklının almayacağı bir şekilde işgal edilmiştir. Şu anda hepimizi 24 saat gözetliyorlar. Hangi vatnadaşı, hangi oyun ve kumpasla yok edeceklerini biliyorlar. Hepimiz tüm vatandaşlar onlar için artık sadece birer kimlik numarasıyız. İnsanların uyanmamsı içinde tüm bilgi vedatayı kontrol ediyorlr. Artık bilgisayraınızdaki bir yazı ve, görsel, video; bir fikrin yayılmasını diledikleri gibi durduruyorlar.. Devletle, ürünleriyle, siyasetle, basın yayınla.. Kanlı kanserli elleri cepimizde, evimizde.. Uyanmasak kutsal devlet millet yalan dolanlrıyla uytulursak, bu siyonist sergerdeleri çözmeyiyargılamyı başrmasak.. bir daha asla uyanamyacak ve yok olacağız..

 

Bizleri yok eden yiyecek içecekleri ile ürünleri ile köy ve mahalle bakkallarına kadar girmişlerdir. Tohumdan gıda genoma, enerji dalgalarını silaha çevirerek deprem-iklimle oynamaya, istedikleri affetlerle kuşatamaya varana dek, tohum toprağa kadar herşeyi insanları yok eden silahlara çevirdiler.

 

Şu anda girdiğimiz her markette, evimizin içine kadar bütün ürünleriyle kanser yaymaktadırlar. Artık bu kanserli eli kesmek zorundayız.  TC de kutsal devlet, kutsal kurtarıcılarla beynimizi yıkayarak, anır-ahır kabirlerle insanlığımız yok ettiler. Kısa zamnda uyanıp ülkemizi siyonist yahudilerin işgalinden kurtarmayı başaramasak hepimizi sadece ürünleriyle değil, bizleri düşünemyecek, muhakeme edemeyecek hayvanlara çevirdiklerinden neyi nasıl kayb ettiğimizi; nasıl imha edildiğimizi bile analayamayacak bir sürece girmiş bulunmaktayız..

 

Acil olarak il-il bölge-bölge halk örgütlenmeli. Nerde siyonist firma aile ve işbirlikçileri varsa ablukaya alınmalı, mallarına, firmalarına, bizden açldıkları ne  varsa el konulmalı, yargılanmalı, bu ülkeden kovulmalılar.. Mevcut tc siyasal ve devlet düzeni yıkılarak Anadolu Birleşik Devletleri sistemine geçmeliyiz..

 

Siyonist şeytani güçlerin Gazze’den  Filistinden yüzyıllar öncesinden ülkelerimiz ve dünyamızı  işgal ettiklerini artık görmeliyiz. Filistin işgal altında yanılgısından bir an önce çıkmalıyız. Hepimiz tüm dünya işgal altında. Ve bu soykrımcıların kanserli elleri ceplerimzde, evlerimizde.. Heryerde. Ya bu eli keseceğiz yada onlar bizi hayvanlardan beter kırmaya, yok etmeye, kölelştirmeye ve düşürmeye devam edecekler. Şu anda rejmin siyasal yapısı ve devlet erkanının hayt-huyt yapmalrına aldanmayın.  içinde bulunduğumuz rejim onların. Nazi-nato terör örgütü, örgütlü terör organizasyonu israil –ingiliz-amerikan bunların aile ve firmalrı tarafından bırakın yönetilmeyi, çok ince metotlerle, bilinen bilnmeyen silahlarla, binbir şeytani kumpas ve oyunla yok edilyoruz..  Uyanıp ülkemizi kurtarmayı bşaramasak.. Şu anda tüm ortadoğuda açıkça görüldüğü gibi hayvan sürüleri kırılmaya yok edilmeye devam edileceğiz..

 

Bu savaş, insan haysiyetinin yeryüzünü aştığı bir savaştır. Çünkü haysiyetin yer yüzünde ineceği bir yer kalmadı

 

Çevirmen Ayçin Kantoğlu, İslam Düşünce Enstitüsü (İDE) tarafından düzenlenen "İnsanlık Vicdanı Yol Ayrımında: Gazze" başlıklı panelde konuştu:

 

İŞGAL EDİLEN SADECE GAZZE DEĞİL TÜM DÜNYADIR..

 

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ..

https://www.dogukultur.com/files/firm/photo/04e1e9d43f.png

 

 

DÜNYAMIZI İŞGALL EDEN ÜÇ BÜYÜK FİRMA,

ARKASINDAKİ SOYKIRIMCI AİLELER..

 

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ..

 

İŞGAL EDİLEN SADECE GAZZE DEĞİL TÜM DÜNYADIR..

 

 

ETİKETLER : İŞGAL EDİLEN SADECE GAZZE DEĞİL TÜM DÜNYADIR..
Diğer DKM-Analiz haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA