TERÖRİSTLER BAKANIN KORUMASINI TRAFİK KAZASI SÜSÜ İLE ŞEHİT ETTİLER..

Teröristler, bakanın koruma polisi Musa Erdemi trafik kazası süsü vererek katl ettiler..
Bu haber 2023-12-01 05:57:29 eklenmiş ve 542 kez görüntülenmiştir.

TERÖRİSTLER BAKANIN KORUMASINI TRAFİK KAZASI SÜSÜ İLE  ŞEHİT ETTİLER..

 

Teröristler, bakanın koruma polisi Musa Erdemi trafik kazası süsü vererek katl ettiler..

 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın koruma ekibinde bulunan polis memuru Musa Erdem, Ankara'da görevi sırasında trafik kazası süsü verilen bir operasyonla şehit edildi.

Bilindiği gibi tc rejimi bir sömürge. Bu sömürgeyi ise içerdeki siyonist çete-çeteler işbirlikçileri ve dışardaki terörist-siyonist küresel firmalar birlikte yönetiyorlar..

 

TC tarihi boyunca toplu katliamlar, soykırımlar, faili malum, meçhul cinayetlerle 100 yıldır varlığını sürerken, hala bu rejimin insanlığa karşı işlediği suçlar yargılanamazken..

 

Günümüzde devletin kılcal damarlarına kadar devleti ele geçiren siyonist çete ve işbirlikçileri ile halk arasında görülmeyen bir savaş giderek büyümektedir.  Halkın, vatandaşın  giderek uyanması nedeniyle artık açıktan soykırım yapamıyorlar. Ülkemizde derin işgalci siyonist çetelerle halk arasında ki savaş giderek büyürken, halkın  bu soykırımcı rejimle nasıl kuşatıldığını görülmesin diye  tc siyaseti, kamu-yerel alanı, basını, stk sı, istihbaratı..  bu gerçeği halktan sürekli gizlemektedirler.. 

 

Halkın anlayamadığı bu kuşatma ve savaş ortamında ülkemizi işgal eden siyonist çete-çeteler yerli işbirlikçileri, küresel ayakları ile.. ülkemiz  geneli ele geçirdikleri bilişim sektöründen, mossad, cia, m-16 gibi istihbarat örgütlerinden aldıkları destekle,  ülkemizde yurt içi-dışı operasyonlarda yer alan istihbarat güvenlik elemanlarını pusuya düşürme, pusu kurma.. Uydulardan ve yerlerden kaza süsü ile potansiyel olarak tehdit gördükleri vatanndaşları imha etme, katl etme, onarılmaz hastalıkları buluşturma, ajan bankalar, ajan hukuk büroları ile ülke geneli vatandaşı sararak hayatlarına çökme  gibi oyunlarla.. 80-90 milyon vatandaşımız kuşatılmış bulunmaktadır..

 

Ülkemizin madenleri, toprakları, su, ova, tarım, gıdası siyonist firmaların ve yerli işbirlikçilerinin eline geçerken.. Bankalar, tc yi ele geçirenn siyonist çetenin firmaları giderek büyürken.. Vatandaş ise her geçen gün ajan banka, ajan hukuk oyunları ile, derin işgalcilerin işi kanuna kitaba uydurarak vatandaşın  ev arazi hayatı, merası doğasına çökme ile.. kısacası ülke geneli vatandaşların hayatlarına çökülmüş bulunulmaktadır.. Bu siyonist terörist çökme ve kuşatma nedeni ile günümzde ülkemizde  artık her iki vatandaştan bir şizofren olmaya başlamış bulunmaktadır..   

 

Bu anlamda vatandaş hızla uyanıyor, derin işgalci siyonist çetelerden yerli işbirlikçilerinden yüzyılların soykırım hesabını sorma dönemine geçti.. Ülkemizi ele geçiren derin işgal çeteleri ise bütün vatandaşı imha etmek için hertür oyun ve kumpasla vatandaşa saldırmaya düşürmeye devam ediyorlar..

 

Bu ölümcül savaşta vatandaş bu derin işgal çetelerini, arkalarındaki yerli-yabancı firma-aile, çeteleri, işbirlikçileri, sermayeyi, siyaseti.. istihbaratı.. Ne kadar hızla çözerse ve örgütlenirse o oranda vatandaş hedef olmaktan çıkıp ülkesinin gerçek sahibi olacak.. Aksi tüm vatandaşlarımız değişik yol yöntemlerle imha edilmektedirler..

 

80-90 milyon vatandaş olarak ülkemizin derin işgalini çözmeli, örgütlenmeli, derin işgalin firma, siyaset, stk, basın bütün ayaklarını işbirlikçilerini.. Çözmeli, tesbit edip yakalamadıkça, yargılamdıkça.. Hergün onlarca vatandaşımız düşürülmektedir. Bu düşürülme değişik yol yöntemlerle giderek büyümektedir..

 

OTOMOBİLİN ÇARPMASIYLA METRELERCE SAVRULDU

 

Bakan ayrıldıktan sonra Göktaş'ın koruma ekibinde bulunan polis memuru Musa Erdem ve yanında bulunan bir polis memuru daha Bakan'ın arkasından gitmek için yolun karşısında bulunan otomobillerine doğru ilerledi. Bu sırada aşırı hızlı olduğu iddia edilen 06 KC 290 plakalı otomobil, polis memuru Musa Erdem'e çarptı. Erdem, otomobilin çarpmasıyla metrelerce savruldu. Karşı şeride savrulan Erdem, bu kez 34 HDT 114 plakalı otomobilin altında kaldı. Çevredeki vatandaşlar 34 HDT 114 plakalı otomobili kaldırarak Erdem'i çıkarttı. İhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Erdem kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazaya ilişkin başlatılan soruşturma sürüyor.

ETİKETLER : Teröristler bakanın koruma polisi Musa Erdemi trafik kazası süsü vererek katl ettiler..
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA