2024 YEREL SEÇİMLERİNDE HEMŞERİ CAMİAMIZ KİMLER ADAY..

Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde hemşeri camiamız kim nerede aday, Serhat STK alanı kimleri nerede görmek istiyor..
Bu haber 2023-11-27 10:37:46 eklenmiş ve 823 kez görüntülenmiştir.

2024 YEREL SEÇİMLERİNDE HEMŞERİ CAMİAMIZ KİMLER  ADAY ADAYI..

 

Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde hemşeri camiamız kim nerede aday, Serhat STK alanı kimleri nerede görmek istiyor..

 

31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde hemşeri camiamız kim nerede belediye başkanlığı meclis üyelikleri, muhtarlıklar için aday adayı. Serhat sivil toplum ve Serhat STK alanı hemşeri camiamızı, hemşerilerimizi nerde görmek istiyor. Hangi hemşerilerimiz hangi partiden nereye aday adayı Doğu Medya olarak alandaki onlarca temsilcimizleseçim nabzını tutuyor, sizlere aktarıyoruz, sizler için bir araya getirdik araya getirdik..

 

Gürsel Tekin, Kadıköy Belediye Başkanı Aday Adayı Oldu

 

 

https://www.dogukultur.com//files/firm/photo/2ccd79962c.png

Gursel Tekin

CHP eski Milletvekili Gürsel Tekin, 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde CHP’den Kadıköy Belediye Başkanı aday adayı oldu. Gürsel Tekin, bu gün CHP Kadıköy ilçe Başkanlığına giderek adaylık başvurusunu yapmıştı.

 

Gürsel Tekin'nin aday adaylığı hemşeri camiamızda sevinçle karşılanırken, bu yönlü donanımlı hemşerilerimizin aday adayı gösterilmesi CHP'nin İstanbulda Serhat STK alanı ve lobisinin gücünün iyi farkında olduğunu ortaya koymaktadır yorumlarını beraberinde getirirken, Tekin kadıköy'ü karış-karış bilen, sorunlarına vakıf profesyonel bir yönetici olduğundan da hemşerilerimiz hemfikir..

 

PROF. METİN TOPRAK ESENYURT AK PARTİDEN ADAY ADAYI

https://www.dogukultur.com/files/firm/photo/8824bb609djpeg

Prof. Metin Toprak 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerindede Esenyurttan Ak Parti  Belediye Başkanı aday adayı oldu. Toprak gibi dodnımlı bir hemşerimizin adaylığı büyük bir memnuniyetle karşılandı.

 

Metin Toprak Kimdir?

20 Şubat 1966 Göle (Ardahan) doğumlu. Göle 100.Yıl Lisesinden 1983 ve İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesinden 1987 yılında mezun oldu. Yüksek lisans ve doktorasını da aynı fakültede tamamladı. Başbakanlık Aile Araştırma Kurumunda Uzman Yardımcısı ve Şube Müdürü olarak çalıştı. 1994 yılında Kırıkkale Üniversitesine öğretim üyesi olarak atandı. 1996 yılında YÖK doçenti oldu. Kara Harp Okulunda bir yıl süreyle öğretim üyesi olarak görev yaptı. Çankaya Üniversitesi ve Başkent Üniversitesinde birer dönem ders verdi. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunda Başkan Yardımcısı olarak çalıştı. Georgetown Üniversitesinde (ABD, Washington DC) bir yıl süreyle misafir öğretim üyesi olarak bulundu. Halen Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İktisat Bölümü öğretim üyesidir.

 

 

 

DR GAZİ KARAKURT SANCAKTEPE BLD BAŞKAN ADAY ADAYI..

https://www.dogukultur.com//files/firm/photo/a7b2f0adab.jpg

Dr. Gazi Karakurt

Bölge İş- STK yapılanmamızın önde gelen aktörlerinden,  Sancaktepe Ardahanlılar Derneği Kurucusu, Ardahan Dernekler ler Federasyonu, Ardahanlılar Kultur ve Dayanışma Derneği, Çevre dernekleri, spor külpleri, engelliler derneği .. Onalarca derneğe üye olan, bölgemizin STK alanındaki en duyarlı aktörlerinden biri olan Dr. Gazi karakurt  Sancaktepe Belediye Başaknı Aday Adaylığını açıkladı..

 

Serhat STK alanı olarak hemşerimize desteğimizin tam olduğunu çıkmış olduğu yolda yanında olduğumuzu belirtiyor, başarılar diliyoruz..

 

Dr.Gazi Karakurt, Adaylık Başvurusunu Yaptı

 

31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde Sancaktepe Belediye Başkanı adayları arasında en fazla ilgi gören Dr.Gazi Karakurt, CHP’den Sancaktepe Belediye Başkan aday adaylığı için resmi başvurusunu CHP Sancaktepe İlçe Başkanlığına yaptı.

 

Sancaktepe Belediye Başkanı aday adayı Dr.Gazi Karakurt yaptığı açıklamada “Sancaktepe Belediye Başkan A. Adaylığı için ilçe başkanlığımıza resmi başvurumuzu yaparak hayalimizdeki Sancaktepe’yi oluşturacağımız, halkımızla birlikte yöneteceğimiz sürecin bir adımını daha attık” dedi.

 

TOGAY ÇOBAN ESENYURT BELEDİYESİ BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI..

https://www.dogukultur.com//files/firm/photo/f5d3d4f598.jpg

Bölge STK yapılanmamızın önde gelen aktörlerinden,  geçmiş dönemlerde Esenyurt Ak Parti Meclis Üyelikleri ile öne çıkan, Hanak Kültür ve Dayanışma derneği  başkanı, Bölge iş-STK –siyaset dünyamızın önde gelen aktörlerinden,  Ardahan Dernekler ler Federasyonu, Ardahanlılar Kultur ve Dayanışma Derneği, Çevre dernekleri, spor külpleri, engelliler derneği .. Onalarca derneğe üye olan, bölgemizin STK alanındaki en duyarlı aktörlerinden biri olan Togay Çoban Eak Parti esenyurt Bld. Bşk. Adaylığını açıkladı..

Hemşeri camiamız, Serhat STK alanı olarak Togay Çobaın yanında olduklarını kendisi gibi dodnımlı tüm hemşerilerimize desteklerinin tam olduğunu belirttiler..

 

Çoban Sosyal Medyada yaptığı paylaşımda:

‘Sen, ben yok. Biz varız, Esenyurt var.’ anlayışıyla 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Esenyurt’umuzun hizmet standartlarını daha yukarıya çıkarmak ve kaybetmiş olduğumuz Esenyurt’u Cumhurbaşkanımıza yeniden armağan etmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Esenyurt’ta bir seferberlik ruhuyla varlığımızı göstereceğiz. Esenyurt kadar renkli, Esenyurt kadar kapsayıcı, sevgi dolu ve gönlü geniş olacağız.

Söz veriyoruz; inancıyla, insanıyla ve ruhuyla bizim olan Esenyurt’u yeniden kazanacağız

 

GAZETECİ MURAT AKKUŞ IĞDIR HEDEP BLD. BŞK ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

https://www.dogukultur.com//files/firm/photo/f6bf0689c7.png

GAZETCİ YAZAR, IĞDIR DOĞUŞ GAZETESİ İMTİYAZ SAHİBİ, DOĞU MEDYA, SERHAT STK ALANININ ÖNDE GELEN TEMSİLCİLERİNDEN OLAN MURAT AKKUŞ IĞDIR HEDEP BLD. BŞK ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI.. Akkuşun aday adaylığı tüm hemşeri camiamızda sevinçle karşılandı..

 

ABDULHADİ AKMÜGAN ESENYURT CHP BLD BAŞKAN ADAYI..

https://www.dogukultur.com//files/firm/photo/fa009ba0a4.png

Mali Müşavir, sivil toplumun önde gelen aktörlerinden, Iğdrılı hemşerimiz Hadi Akmügan Esenyurt Bld. Başkan aday adaylığını açıkladı.

 

ORHAN ÇERKEZ, ÇEKMEKÖY BLD. BŞK. ADAY ADAYI..

https://www.dogukultur.com//files/firm/photo/7556226c18.png

 

40 yıla yakındır Yerel Yönetimler alanında koşan, bu alanda profesyonelliği ile tüm hemşeri camiamızın tanıdığı Ataşehir Bld. Bşk Yrd. , Ardahan Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Orhan Çerkez Çekmeköy Bld. Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı.. Serhat Sivil Tolum alanı ve hemşeri camiamız Çerkezin adaylığını hem bekliyorlardı, hemde büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade ettiler..

Çerkez, Cumartesi günü  02/12/2023 Çekmeköy CHP ilçe binasında aday adaylığını basın açıklamsı ile kamu oyuna duyuracak..

 

ÇETİN ÇAPAN ÇEKMEÖY BLD. BŞK ADAYLIĞINI AÇIKLADI..

 https://www.dogukultur.com//files/firm/photo/452e5bfcb6.png

Çekmeköy’de  yaklaşan yerel seçim öncesi Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) belediye başkan aday adayları başvurularını yapmaya başladı. Bugün, CHP Çekmeköy Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan isimlerden biri olan Çapan, ilçeye gelerek evraklarını CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Melda Tanışman Tutan’a teslim etti.

 

ERKAN SARIKAYA ATAŞEHİRDEN ADAY ADAYI OLDU..

https://www.dogukultur.com//files/firm/photo/1d2509390a.png

 

Erkan Sarıkaya, 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde CHP’den Ataşehir Belediye meclis üyesi aday adayı oldu.

Erkan Sarıkaya, 27 Kasım Pazartesi günü CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın’ı ziyaret ederek Ataşehir Belediye meclis üyeliği aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.

Siyasal Yaşam Gazetesi ve aynı zamanda Serhat Yaşam Dergisi imtiyaz sahibi olan Erkan Sarıkaya yaptığı açıklamada “18 yıldır Ataşehir bölgesinde Gazetecilik yapıyorum. Ataşehir İlçe olma sürecinden itibaren bölgedeki sorun ve vatandaşların taleplerini haber olarak paylaştım. Bundan sonra vatandaşın sorun ve taleplerini ilgili kurumlara iletmek ve takip etmek için CHP’den Ataşehir Belediye meclis üyesi aday adayı oldum” dedi.

 

MUAMMER KESKİN ŞİŞLİDEN 2. DÖNEM BAŞKAN ADAY ADAYI..

https://www.dogukultur.com//files/firm/photo/228d7c6da5.jpg

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin  Belediye Başkanlık Aday Adaylığı Açıklaması Şişli CHP İlçe Başkanlığında yoğun bir katılımla kamu oyu ile paylaştı.  Hemşeri camiamız ve STK’larımız yoğun bir katılım oldu.

 

FARUK DEMİR ARDAHANDAN 2. DÖNEMİ İÇİN YENİDEN ADAY ADAYI OLDUĞUNU AÇIKLADILAR..

https://www.dogukultur.com//files/firm/photo/e42e36e2fa.png

 

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, 31 Mart 2024’te yerel seçimler için CHP’den ardahan Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.  Demir Ardahanın 5 ilçesinin 5’ini de  alacağız dedi..

2019 yerel seçimlerde CHP’den Belediye Başkanlığı kazanan Faruk Demir, 2. Dönem için CHP Ardahan İl Başkanlığına gelerek başvuru dosyasını İl Başkanı Yalçın Taştan’a teslim etti

 

HEMŞERİMİZ TUNCER SALTAŞ DARICA BLD BŞK. ADAYI..

https://www.dogukultur.com/files/firm/photo/400a020635jpeg

Ardan ili  Sarzep (Kurdi Soğuk-Dolu) -(Güzelyurt ) köyündenTuncer Saltaş, Darıca Belediye Başkan Aday Adayı

Bölgemiz iş, siyaset, sağlık, spor ve sivil toplum yapılanmalarının en başarılı isimleri arasında yer alan Tuncer Saltaş CHP’den Darıca Belediye Başkan Aday Adayı oldu Hayırlı olsun Başarılar dileriz.

 

Deniz Aydemir, Pendik Belediye Başkanı Aday Adayı Oldu

https://www.dogukultur.com//files/firm/photo/4ab733dd85.jpg

İstanbul Ardahan İl Derneği Başkanı Deniz Aydemir, 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde CHP’den Pendik Belediye Başkanı aday adayı oldu.

 

Deniz Aydemir, CHP Pendik ilçe Başkanlığına giderek adaylık başvurusunu gerçekleştirdi. Deniz Aydemir yaptığı açıklamada “Parti örgütünden gelen talepler doğrultusunda Pendik Belediye Başkanlığı adaylığı için başvuru dosyamı CHP Pendik İlçe Başkanı Sayın Niyazi Güneri’ye teslim ettim. Yolumuz uzun, inacımız tam. Birlikte başaracağız” dedi.

 

 

 

 

NURETTİN AYGUN ÇILDIRDAN BLD. BŞK ADAY ADAYI..

https://www.dogukultur.com//files/firm/photo/edc00262abjpeg

Geçmiş dönem Çıldır Belediye başkanı  Nurettin Aygün 2024 Yerel  seçimleri için Çıldır Belediye başkanı adaylığı için başvurusunu yapmış hayırlı olsun.

 

DAMAL DERNEKLER FEDERASYONUNDAN 3 HEMŞERİMİZ ADAY ADAYLIKLARINI AÇIKLADILAR..

https://www.dogukultur.com//files/firm/photo/aedd763973.png

31.03.2024 yerel seçimlerinde İstanbul Esenyurt ve Avcılar'dan belediye meclis üyesi aday adayı olan arkadaşlarımız başvurularını yaptı tüm arkadaşlarımıza başarılar dileriz.

Arkadaşlarımızın iradesi irademizdir. Toplumsal dayanışmayı esas alan örgütlü mücadeleye içselleştiren tüm arkadaşlarımızın arkasındayız.

 Avcılar belediye meclis üyesi aday adayı arkadaşlarımız

Yelda Geygel

Özkan Günay

Erman Vural

Esenyurt Belediyesi meclis üyesi aday adayı arkadaşlarımız

Yavuz Selçuk

Ali Tan

Mustafa Elitaş

Tüm arkadaşlarımızı tebrik eder başarılar dileriz.

Damal Dernekler Federasyonunun Avcılar ve Esenyurtta Kendi Üyelerinden Donanımlı 10'a yakın hemşerimizi aday göstermesi bir STK'nın ne demek olduğunu ortaya koyduğu gibi, federasyon başkanı Güner Kökat ve yönetiminin de ne kadar dodnanımlı olduğunu ortaya koymaktadır. STK alanında bu vb. başarılı etkinlikleri, plan ve projeleri nedeniyle Serhat STK alanın en çok takdir ettiği federasyonlardan biri Damal Dernekler Federasyonu.. 

 

AYDİN ATEŞ ESENYURT BLD. MECLİS ÜYELİĞİ İÇİN ADAY ADAYLIK BAŞVURUSUNIU YAPTI..

https://www.dogukultur.com//files/firm/photo/8e826ffe60jpeg

 

Bölge iş-STK –siyaset dünyamızın önde gelen aktörlerinden,  Hocvan Dernekler Federasyonu, Ardahan Dernekler ler Federasyonu, Ardahanlılar Kultur ve Dayanışma Derneği  üyesi Aydın Ateş Esenyurt ilçesinden Meclis üyeliği aday adaylık başvurusunu yaptı. Ardahan STK alanı olarak aday afdayı bütün hemşerilerimizin yanındayız..

 

ALİCAN UYMAZ SARIYER MERKEZ MAHALLESİ MUHTAR ADAYI..

https://www.dogukultur.com//files/firm/photo/d3ecc44b12.jpg

Bölge iş-STK –siyaset dünyamızın önde gelen aktörlerinden,  Hocvan Dernekler Federasyonu, Ardahan Dernekler ler Federasyonu, Ardahanlılar Kultur ve Dayanışma Derneği, Sarıyer Ardahan-Kars Çevre Köyler Derneği Bşk. Yrd. YK üyesi hemşerimiz Alican Uymaz Sarıyer merkez mahallesi Muhtar Adayı..  Serhat STK’ları olarak Alican Uymaz  gibi değerli bir hemşerimize başrılar diliyor kendisne desteğimiz tamdır diyoruz..

 

Uymaz, STK alanında, sivil topluma duyarlılığı, Sarıyeri ilgilendiren her etkinlikte en önsaflarda yer alamsı, turizm mhizmet sektöründe birçok lüks mekanı işleten, şeflik yapan.. Kısacası toplumsal anlamda örnek bir hemşerimiz. Sarıyere değer üstüne değer katacak güzel bir kişilik. Bu anlamda Sarıyer halkınında saydığı sevdiği bir isim..

 

Yıllardır ikamet etmekten mutluluk duyduğum Sarıyer merkez mahallesine hizmet etmek için, bende varım demek için 2024 yerel seçimlerinde yapılacak muhtarlık yarışında adaylığımı açıklıyorum.

İnşallah, komşularımız takdir eder bizlere mührü almayı nasip ederse çok güzel ve herkesin faydalanacağı  bir muhtarlık dönemini hep beraber yaşayacağımızı ümit ediyorum. Şimdiden tüm komşularımdan, dost ve sevenlerimizden destek beklediğimi ifade etmek isterim.

Saygılarımla..

Alican UYMAZ

 

OZKAN MAVZER SARIYER PTT MAHALLESİ MUHTAR ADAYLIĞINI AÇIKLADI..

https://www.dogukultur.com//files/firm/photo/76902bcb18.jpg

Bölge iş-STK –siyaset dünyamızın önde gelen aktörlerinden,  Hocvan Dernekler Federasyonu, Ardahan Dernekler ler Federasyonu, Ardahanlılar Kultur ve Dayanışma Derneği, Sarıyer Ardahan-Kars Çevre Köyler Derneği YK üyesi hemşerimiz Özkan Mavzer  Sarıyer PTT Evleri Mahallesi’nden muhtar adayı. Hemşerimiz Özkan Mavzere başrılar diliyor kendisne desteğimiz tamdır diyoruz..

 

Sarıyer’in sevilen esnaflarından Özkan Mavzer, önümüzdeki yerel seçimlerde Sarıyer PTT Evleri Mahallesi’nden muhtar adayı olduğunu açıkladı.

 

Yıllardır Büyükdere, Çayırbaşı ve PTT Evleri mahallerinde esnaflık yapan ve güvenilir kişiliği ile bilinen Kasap Özkan’ın işletmecisi Özkan Mavzer yaşadığı mahalleye hizmet etmek için kolları sıvadı.

 

İnsani ilişkileri sağlam ve kamu kurumları ile de güçlü iletişimi olan Mavzer, Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Sarıyer’in en önemli mahallelerinden biri olan PTT Evleri Mahallesi’nden (Kozdere) muhtar adayı olduğunu açıkladı.

 

Mahalle sakinlerinin talep ve önerileriyle bu göreve talip olduğunu belirten Mavzer, “Yaşadığım mahalleye hizmet etmek istiyorum. Burada yeni taze bir kana ihtiyaç var. Komşularımın da desteği ile PTT Evleri’ni hep birlikte yöneteceğiz” dedi.

 

Aslen Ardahanlı olan Özkan Mavzer mahallenin sevilen esnafı olarak biliniyor.

 

ALATTİN KILIÇ BEYKOZ MERKEZ MAH. MUHTAR ADAYI..

https://www.dogukultur.com//files/firm/photo/7e5d46cbeb.jpg

Alaattin Kılıç

Bölge STK yapılanmamızın önde gelen aktörlerinden, Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma derneği kurucu başkanı, Bölge iş-STK –siyaset dünyamızın önde gelen aktörlerinden,  Hocvan Dernekler Federasyonu, Ardahan Dernekler ler Federasyonu, Ardahanlılar Kultur ve Dayanışma Derneği, Çevre dernekleri, spor külpleri, engelliler derneği .. Onalrca derneğe üye olan üye olduğu birçok derneğin denetleme kurulu başkanlığını da yapan ..

 

Kısacası toplum ve sivil toplum alanında uzmanlığı deyim yerindeyse 24 saat koşmasıyla öne çıkan STK alanının en önemli aktörlerinden, Beykoz’un simge isimlerinden biri Alaattin Kılıç..

Beykoz halkının ekseriyasının tanıdığı Kılıç, Beykoz halkı tarafından da sayılan sevilen bir isim..

Beykozlular, Kılıç Muhtarlık değil, belediye başkanlığı yapacak yeti yeteneğe sahip bir Beykozlu. 24 saat toplum için koşan bir aktör. Bundan iyi bir muhtar olamaz. Çünkü hayatı ortada. Hayatı Beykozlulara, Beykoz halkı için, Dernekleri için koşmakla geçen bir insan Kılıç’a desteğimiz tam dediler..

Bizlerde Serhat STK alanı olarak hemşerimize desteğimi,zin tam olduğunu çıkmış olduğu yolda yanında olduğumuzu belirtiyor, başrılar diliyoruz..

 

HEMŞERİLERİMİZ 2024 YEREL SEÇİMLERİNDE BLD. BŞK ADAYI OLARAK KİMLERİ GÖRMEK İSTİYORLAR..

 

İstanbul ve ülke geneli Serhat Sivil Toplum örgütleri içerisinde yaptığımız nabız yoklamalrına göre öne çıkan bazı isimleri siszlerle paylaşıyoruz..

Kars halkı, Karsın marka ismi, ekol ismi Naif Alibeyoğlunu,

https://www.dogukultur.com//files/firm/photo/d8db6e99ec.jpg

 

Ardahanlılar Faruk Demir ve Orhan Atalay, Onur Yılmaz’ı (HEDEP Meclis üyesi)

 

ESENYURT HEMŞERİ CAMİAMIZ ORHAN ATALY'I BAŞKAN ADAYI OLARAK GÖRMEK İSTİYOR..

https://www.dogukultur.com//files/firm/photo/f3e34b87ea.jpg

Orhan Atalay

Esenyurt Ak Parti tabanı ve hemşeri camiamız Esenyurtta Ak parti belediyeyi almak istiyorsa, Esenyurtun nüfus popülasyonu dikkate alındığında, Esenyurtu almak istiyorsa tek ve rakipsiz isim olarakOrhan Atalay’ı görürlerken.. Orhan Atalay aday gösterilmese Ak partinin işinin zor olduğundan hemfikirler.. 


Ataşehirde Fatih Sinan Yılmazı Başkan Adayı olarak görmek isterken, Yılmazın Ataşehiri feth edecek Fatih olarak görmektedirler. Ayrıntılar Linkte:

https://www.dogukultur.com//haber/20274/

atasehiri-feth-edecek-olan-fatih-geliyor.html

 

https://www.dogukultur.com//files/firm/photo/e28b1fe335.png

Fatih Sinan Yılmaz.

 

Çekmeköy’de Orhan Çerkez’i

https://www.dogukultur.com//files/firm/photo/7556226c18.png

 

Sancaktepe’de Dr. Gazi Karakurtu

https://www.dogukultur.com//files/firm/photo/a7b2f0adab.jpg

Sarıyer’de Şükrü genç’i

Şişli’den Muammer Keskin’i aday olarak görmek istiyorlar..

Beykoz’da Hemşeri Camiamız CHP den mahir Taştan’ı Bld. Bşk Adayı Olarak görmek İstiyorlar..

https://www.dogukultur.com//files/firm/photo/532fc603c1.jpg

Mahir Taştan

BEYKOZ, BEYKOZLU BAŞKAN ADAYI İSTİYOR..

https://www.dogukultur.com//files/firm/photo/78d04c0842.jpg

M.Hanifi Dilmaç

Beykoz’da  Ak partiden Ak Parti ilçe başkanı Hanifi Dilmaçı başkan adayı olarak görmek istiyorlar..

 

Beykozun özel ve özgün durumuna baktığımızda Beykoz halkı mevcut başkan Murat Aydını belediyecilkte başarılı bulmasına karşın Aydının Beykozlu olmaması, YK sını altyapısını Beykoz dışından insalardan donatması büyük bir tepki çektiği gibi bir dönem daha başkanlık yapmasını halkın ekseriyası istememktedir..

 

Buna basit bir örnek verecek olursak Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği olarak belediye bşk yardımcılarından birini ziyaret ettik. Bu yönlü fikrimizi aktardık. Dernek olarak ambargo yedik. Ziyaret fotoğrafımızı paylaşmadıkları gibi, Serhat bölgesinin en önemli STK yayın organı olan Doğu Medya'ya bir  gazeteci olarak bizlere bu yerel yönetim boyunca bir tek ilan bile vermediler..  Özetle Beykoz’da Beykoz halkının STK alanının olmadığı halktan kopuk bir yerel yönetim var. Ak parti bu özgün durumu dikkate almasa Beykozu kaybedecek..

 

CHP’Lİ ADAYLARIN HEMŞERİ CAMİAMIZA CHP’Yİ DAYTAMLARINDAN BÜYÜK RAHATSIZLIK HAKİM..

 

CHP başta olmak üzere hemşeri camiamızdan siyasi partilerden öne çıkan figürlerin kendi parti ve ideolojilerini STK alanına dayatmalrından özelde Serhat nüfusu, genelde vatandaş, seçmen rahatsız. Adaylardan yada aday adaylarından halkın beklentisi, kendi parti ve ideolojilerini halka dayatmak değil, ırk-dil-din-mezhep ve parti üstü STK alanına hemşeri camiamıza ve vatandaşa yaklaşımı esas almalrı gerekmektedir. Gizli-açık hemşeri camiamıza ciddi STK alanına yönelik gizli açık ambargolar, ayırımcılık analyış ve tutumları bütün seçmen kitlesinde olduğu gibi Serhat bölge nüfusumızda da büyük rahatsızlık konusu..

 

Bld başkan adayları bu rahatsızlığı göz önüne alarak kadrolarını gerçek anlamda halkın temsilcilerinden, halktan insalardan oluşturması, particilik yapmamaları ise vatandaşın seçmenin temel beklentisi..

 

Serhat Sivil Toplum Örgütleri ana yayını olarak Doğu Medyaya intikal eden halkın, vatandaşın, hemşeri camiamızın nabzınızı sizler için seçim süreci boyunca tutmaya devam edeceğiz.. Halkın vatandaşın, Serhat STK alanının kimi, kimleri nerde görmek istediğini seçim süreci boyunca sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz..

 

ÖNEMLİ NOT:

Serhat Sivil toplum örgütleri, federasyonlar, il-ilçe-köy derneklerimizi nerede ahangi hemşerimizin önde olmasını sitiyorlarsa 7/24 açık olan X platformumuza atsınlar.

Doğu Medya X No: +90 535 412 0101

 

ETİKETLER : 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde hemşeri camiamız ve Serhat STK alanı hangi hemşerilerimizi nerde görmek istiyor.
Diğer Yerel Yönetimler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA