BAŞKAN EKREM TEKÇEYİ BİNLER UĞURLADI..

BAŞKAN EKREM TEKÇEYİ BİNLER UĞURLADI..
Bu haber 2023-11-23 12:33:51 eklenmiş ve 778 kez görüntülenmiştir.

BAŞKAN EKREM TEKÇEYİ BİNLER UĞURLADI..

 

Bölge STK yapılanmamızın önemli aktörlerinden olan Başkan Ekrem Tekçe’yi binler birlikte uğurladı..

 

Bölgemizin en renkli simalarından olan, 2000’li yıllardan beri Sivil Toplum Örgütleri içinde olan 1-2 dönem Sarıyer Ardahanlılar Dernek Başkanlığını yapan halen Sarıyer Kars-Ardahan Çevre Köyleri Derneği Başkanlığı görevi yürüten, Sarıyer Belediyesinde bir dönem Ardahanlılar adına Belediye Meclis üyeliği yapan..

 

EKREM BAŞKAN CNZ VİDEO..

https://www.dogukultur.com/files/firm/photo/950165fc73.jpg

Ekrem Tekce..

Bölgemizin ilk köy derneklerinden olan Lehimlide 3-4 dönem başkanlık yapan.. Yaptığı etkinlik ve gecelerde binleri birbiriyle buluşturan, iş dünyası alanında da Şişli’de bulunan Yeşim Kebap Salonunu işleten..

 

Halen Ardahan Dernekler Federasyonu Bşk. Yrd. Görevini yürüten Ekmrem Tekçe başkanımız Perşembe akşamı  hakka yürüdü.

 

HABER FOTO GALERİ-1

 

HABER FOTO GALERİ-2

 

Cenazesi Cuma günü Sarıyer/Çayırbaşı/ Kozdere Caminde kılınnan ikindi Namazını mütaakiben Sarıyer Kilyos mezarlığına kaldırıldı. Cenaze törenine binlerce insan aktı. Kozdere cadde sokaklar insan seliyle doldu taştı. Serhat halkı halk için koşan başkanları için sel olup cenazeye aktılar..

 

Ani ölümü hemşeri camiamızı şoke eden Tekçenin vefatı, aldığımız bilgilere göre Kasım ayının son haftasında 2-3 gün önce Anjiyo olmak için Sarıyer Hamidiye Etfal Hastahanesine kaldırılmıştı. Perşembe günü yapılan  anjiyo müdahalesinde ise akşam saatlerinde hakka yürüdüğünü, vefat ettiğini öğrendik.  

 

Ardahan başta olmak üzere Serhat bölgesi sivil toplum örgütleri içinde önemli bir aktör olan Tekçe’yi son yolculuğunda iş-STK-Siyaset dünyamız başta olmak üzere binlerce hemşerimiz, Sarıyerliler  birlikte son yolculuğuna uğurlarken, Sarıyer Bld. Başkanı Şükrü Gençten, Milletvekillerine, Serhat bölgesi federasyon ve derneklerinden iş dünyasına binlerce insan cenazeye aktı..

 

Toplumsal alanla, sivil topluma duyarlılığı hayatı boyunca koşan bir hemşerimiz olarak Tekçeyi son yolculuğunda binler uğurlarken.. Tekçe ailesi taziyeleri hem Cami önünde hemde evlerinde kabul ettiler. Adetlerimizden olduğu üzere kurani kerim dualar okundu. Yiyecek-içecek ikramında bulunuldu. Taziyeler bir hafta boyunca sürecek..

 

Vefat eden Ekrem başkanımıza Bölge İş-STK-Siyaset ve hemşeri camiamız adına Allahtan rahmet, başta kederli ailesi ve akarabaları olmak üzere tüm Ardahan Camiasına hemşerilerimize bölge STK’larımız ve Doğu Medya adına başsağlığı ve sebri cemil dilyoruz..

 

HABERİ YAYINA HAZIRLYAN..

Doğu Medya- Serhat Sivil Toplum Genel Koordinatörü, Doğu Medya Genel yaın Yönetmeni, İstanbul Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Yusuf Yasin Sit.

 

ETİKETLER : BAŞKAN EKREM TEKÇEYİ BİNLER UĞURLADI..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA