BAŞKAN KENNEDEY GERİ DÖNDÜ..

Siyonistlerin işgal ettiği Amerika’da 2024 yılında yapılacak başkanlık seçimlerinde bağımsız aday Cornel West konuşmaları, belirlemelri ile dünyayı şoke etdi..
Bu haber 2023-11-12 11:36:28 eklenmiş ve 392 kez görüntülenmiştir.

BAŞKAN KENNEDEY GERİ DÖNDÜ..

 

Siyonistlerin işgal ettiği Amerika’da 2024 yılında yapılacak başkanlık seçimlerinde bağımsız aday Cornel West konuşmaları, belirlemelri ile dünyayı şoke etdi.. Dünya Kennedy geri döndü derken.. gerçek bir insan, gerçek bir başkan adayı olarak Profesör Cornel West'in söylediklerine inanamayacaksınız..

West, tüm insanlar kardeştir.  Filistinliler –yahudiler, tüm insanlar kardeşlerimizdir. Ortadoğuda faşist-ırkçı-soykırımcı rejimler, terörist-soykırımcı İsrail varsa temel müsebibi Amerikadır. Amerika’yı siyonist soytarıların işgalinden kurtaracağız. Gezegendeki tüm soykırımcı baronları, faşist ulus devletleri yıkacağız dedi.

 

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ..

 

Cornel West Kimdir, Hayatı..

 

2 Haziran 1953 tarihinde dünyaya gelen Cornel West, dünya çapında tanınan bir filozof, yazar, politik bir aktivist ve eleştirmendir. Kendisi Baptist bir papazın torunudur. Hayatı boyunca Amerika Birleşik Devletleri’ndeki cinsiyet ve ırkların rolleri üzerine odaklandı. Bu konuda odaklandığı diğer bir nokta ise toplumdaki insanların radikal olarak şartlanmalarıydı. Cornel West, sosyalist ve demokrat bir insandır. Kendini her ne kadar sosyalist olarak belirtse de Marksist olmadığını belirtir.

 

Filozofun en bilinen iki eseri ise 1994 senesinde yazdığı Race Matters ile 2004 senesinde yazdığı Democracy Matters’dır. Paris Üniversitesi, Dartmouth Üniversitesi, Yale Üniversitesi, Harvard Üniversitesi ve Princeton Üniversitesi gibi önemli yerlerde profesörlük yaptı.

 

Toplumsal ve siyasal konularda pek çok kanala yorumcu olarak katıldı. 2010 senesinde 2013 senesine kadar süren Tavis Smiley ile Smiley ve West Cornel West isimli bir program yaptı. Pek çok belgeselde yer aldığı birçok Hollywood filminde de yer aldı. Bu yapımlar arasında en çok bilinen The Matrix filmidir. The Matrix üçlemesinin son iki filmi olan The Matrix Reloaded ve The Matrix Revolutions filmlerinde oynadı. Oynamış olduğu bu iki film hakkında da önemli yorumlarda bulundu. Sinemanın yanı sıra müzik sektöründe de içerikler üretti. Birkaç tane sözlü olarak şarkı çıkardı. Bunun yanında ayrıca hip hop albümü de çıkardı. Müzik alanında yaptığı çalışmalardan ötürü de MTV, onu haftanın sanatçısı seçti. Kendisi ayrıca podcastler de yapıyor. 2020 senesinde, Prospect onu COVID-19 günlerinin en önemli dördüncü düşünürü olarak seçti.

 

Cornel West, Amerika Demokratik Sosyalistleri’nin üyesidir. Yirmiden fazla onur derecesi almıştır. Ünlü filozof ayrıca Amerikan Kitap Ödülü’nü de aldı. 2008 senesinde ise Dünya Kültür Konseyi tarafından verilen özel bir takdiri aldı.

ETİKETLER :
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA