DEVLETLERİN YAPTIĞI İŞLERE SOYUNUNCA, HEPSİ ARANAN ULUSLARARASI SUÇLULAR..

DEVLETLERİN YAPTIĞI İŞLERE SOYUNUNCA, HEPSİ ARANAN ULUSLARARASI SUÇLULAR, KATİLLER ve TERÖRİSTLER OLUYORLAR..
Bu haber 2023-11-02 09:57:05 eklenmiş ve 278 kez görüntülenmiştir.

DEVLETLERİN YAPTIĞI İŞLERE SOYUNUNCA, HEPSİ ARANAN ULUSLARARASI SUÇLULAR,

KATİLLER ve TERÖRİSTLER  OLUYORLAR..

 

Dünyamızda devletlerin yaptığı işlere soyunan yürekli ve yetenekli tüm insanlar, başını nazi-nato terör örgütünün çektiği örgütler tarafından uluslararası suçlular, mafya, çete, teröristler  damgası yiyerek ekarte edilirlerken.. Bu inanılmaz stratejik akla sahip  yürekli-yetenekli-bilekli insanların suçlu olup olmadığını ne tür kumpaslarla sarıldıklarını mevcut siyonist –kapitalist işgal nedeniyle bilemiyoruz..

 

3.Dünya Savaşı Yazımıza Bakınız..

 

Bildiğimiz bir gerçek varsa dünya basın yayınını elinde bulunduran nazi-nato-siyonist basın ve yayın araçlarının suçlu-terörist dediği suç attığı her olay ve olgunun tam tersinin doğru olduğu gerçeğidir..

 

Bilindiği gibi dünyamız son 400-500 yıldır geçmişleri binlerce yıl öncesine uzanan siyonist kapitsalist soykırımcı firma ve ailerin, onların dünyaya yaydığı kripto nüfusla işbirlikçilerinin işgalinde olduğudur.  Günümüzde bu küresel katiller  insan soyuna karşı dört koldan saldırıya geçerek insan soyuna sıfırlama, yoketme  ve soykırım dayatmış bulunmaktadırlar..

 

Dünya sermayesini temsil eden İstisnalar (insanlık için çalışan X firması gibi firmalar)  dışında .. siyonist soykırımcıların küresel gıda-genom-silah-ilaç-bilişim, enerji.. firmaları olarak dünyayı işgal eden küresel katiller:

a-    Faşist ulus devletle

b-    Dinli-dinsiz terör lejyonlarıyla

c-     Hava-su, yiyecek-içecek, gıda-genomu, enerji dalgalrını silaha çevirerek, deprem, iklim.. saldırılarıyla..

insan soyuna karşı soykırım, kölelştirme ve insan soyunu sıfırlama operasyonu ile saldırıya geçmiş bulunmaktadırlar..

 

Bu soykırımcı katiller Filistin, Kurdistan, Ortadoğu, Asya, Afrika, Amerika dünyanın her kıtasında insanları ülkeleri ve şehirleri ile yok ederlerken.. Kimini  japonya gibi nükleer silahlarla, kimini düzmece 1.2 dünya savşında olduğu gibi konvesiyonel silahlarla, kimini kimyasal biyolojik silahlarla filistin syria gibi şehirleriyle yok ederken kimini de amerika başta olmak üzere yiyecek içecekle obez düşnemyen hayvanlara çevirerek ki tc de marshall planları ile 50-60 larda bize saldırdılar. Günümüzde kurtarıldığına kurtarıcılara inanan feto-fito gibi siyon terö lejyonlarını kutsayan milyonları aşan gerzek zombiler oluşturdular.. İranda kutsal  molla diye zırlayıp kendini kesen köleleştirilen  milyonlar, amerikada siyon yahudi oyunalrına envangalizimle çekilen milyonlar..

 

Nazi-Nato örgütü, Nasa Örgütü, Cia, mossand, m-16 gibi terörist istihbarat örgütleri ile birlikte de dünya geneli darbeler, soykırımlar, dünya uyuşturucu ticareti, dinin siyon-satanizimin aracına çevirlmesi.. Hertür boku yemektedirler. İnsanlığın maddi-manevi tüm hazinelerini siyonist-satanist şatolarına doldurmaktadırlar..

 

Karşılıksız dolarları ile, askeri-istihbari güçleri ile tüm gezegenimizi soykırım-sömürü arenasına çevirmiş bulunmaktadırlar.. Göstermelik bm, gostermelik demokrasi oyunları ile ülkeleri ,halkları yok ederlerken..

 

Uyuşturucu ticaretinden, gıdaya, buradan bilim teknolojiye, ekonomi-güvenliğe sağlığa eğitime herşeyi kontrollerinde tutan bu soykırımcılar,  insanları ülkeleri şehirleri ile soykırıma uğrattırlarken.. Her coğrafya uygun atlarını ve hitlerlerini ustaca piyasaya sürmektedirler..

 

Ki dün almanyada bu atları hitlerdi, tc de kurtleri türkleri ermenileri rumları.. katl ederlerken kutsal kurtarıcılardı..

 

Günümüzde macronlar, ukraniada komedyen zeloşkolar, terörist israilde natanahular, terörist katil sisiler, esetler..  le, covid-19 gibi küresel biyolojik –psikolojik saldırı yöntemleri ile tüm insanlığa karşı dört koldan saldırıya geçmiş bulunmaktadırlar..

 

Sömürge tc de bunların çizgisi dışında var olmaya çalışan, tc nin kendileri için kurulduğu siyon soytarıların çiftliği tcnin dayattığı ablukayı kırıp holdingleşen  Sezgin Baran Korkmaz gibi bir vatandaş çıktığında amerika-tc ortak operasyon yapıp ekarte ederken, Fatih Faruk özer gibi beyinler çıktığında ise 11 bin yılları aşan cezalarla kuşatarak yok etmeye çalışmaktadırlar.. Doğu Medya gibi bu küresel soykırımcıları deşifre eden basın-yayın gazeteciler ortaya çıktığında ise yüzyılları aşan cezalarla kuşatarak tüm vatandaşlık haklarını  gasp etmektedirler..

 

Siyonist-terörist iran’da ise bir kurd-turk-aryen (irani-ari: Kurd nüfus) önemli bir komutan çıktığında, ypg vb örgütlerde kurd turk koeli pilotlar çıktığında, Aryende bilim adamı olduğunda siyonist molla rejimi koordinatlarını vererek cia-mosadda Aryende  kurduğu yerden-uzaydan düzeneklerle anında imha ettirmektedir.. uyudurk arap rejimleri ise tamamıyla bunlara uşaklıkta yarışmaktadırlar..

 

Ama güneş balçıkla sıvanmaz. Dünyanın bütün kıtalarında insanlık ayakta.. Faşist ulus devletlerin patronları olan küresel soykırımcı aile ve firmaların  mafya-çete-terörist , suç örgütü .. vb. adlarla saldırdıkları insanlar hızla bu siyonist-terörist küresel işgal ve ilhakı görmeye-çözmeye başladılar.. Bunlar yakın bir zamanda yaşadıkları ülkelerindeki derin işgali ve aktörlerini firmalarını çözerek önecelikle ülkelerinde ne kadar nasıl yayıldıklarını, yerli ibirlikçilerinin kimler olduğunu  çözerek siyasal ve STK alanına girerek  kendi ülke ve devletlerinde halkla birlikte aktör olacaklar.. Bu siyon kapital satanist terör örgütünü hızla çözecekler. Şu anda ayağa kalkan milyarları potansiyel gücü örgütleyerek  gezegen çapındaki tüm siyonist-terörist şatoları, firmaları yerle yeksan edecekler.. 

 

Yani insanlık yüzyıllardır süren bu küresel siyon satanist kapital işgale karşı küresel bir örgütlenme ve direniş çağına girmiş bulunmaktadır, insanlık küresel anlamda örgütlenme ve direnişten başka bir şansının da olmadığını görmüş bulunmaktadır. Bu anlamda uyduruk 1. Ve 2 dünya savaşını bir kenara itersek ki bu savşları yine bu katiller planlamıştı..  3. Dünya savaşı küresel siyonist satanist sermaye, bu serrmayenin uşağı ulu faşist devletlerle insanlık arasında  20 yüzyılın başlarında başladı.. İnsanlığın asıl savaşı bu savştır. İnsanlık ya küresel siyon satanist kapital firmalara, onların alana döşediği faşist ulus devlete  karşı ya özgürlüğünü kazanacak yada  toptan soykırım sıfırlama ve kölelikle düşürülecektir, yok edilecektir..

 

İnsanlık dünya konfederasyonuna kayacak siyonist-satanist vahşi kapital sergerdelerin canlı-cansız yaşama oyunlarına son verilecek.. İnsanlık ırk-dil-din-fiziki sınırların olmadığı tek dünya devleti ile tek millet olarak yönünü ve yüzünü uzayda kolonileşmeye yönelecek. Bu sel karşısında siyonist satanist tüm şatolar devletleri örgütleri yerle yeksan olacak. İnsanlık 400-500 yıldır siyonist-satanist kapitalist işgalden ama bugün, ama yarın kurtulacaktır..

 

Özetle insan soyu siyon kapitalin bu küresel soykırım ve işgal operasyonunu hızla görmeye ve çözmeye başladı. Siyon satanistler hergeçen gün kaçacak delik arayacaklar. Faşist ulsus devletleriyle, terör lejyonlarıyla, firmalarıyla yerle yeksan olacaklar..

 

Soykırımcı terörist amerika ingiliz siyon firmalarının hedefinde olan her insana otomatikmen teröist mafya çetedir, dünyanın en büyük suçlusudur.  Ortadoğudaki ve dünyadaki sömürge uyduruk rejimlerle Avrupada ki faşist ulus devletler, tüm sömürge ve uyduruk rejimler bu insanlara operasyon yapmakla mükelleftirler. Vatandaşların beyni o kadar kitlenmiş ve kirlenmişki kimse çıkıp sormuyor.. 11 bin yıl ceza verdiğiniz Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer hangi şehri insanlarıyla yok etdi.. Yoksa bu çocuk dersimde, kocgiride, konyada, bursada, ağrı-zilan soykırımlarında  bebek yaşlı demeden tc ayağı ile soykırım mı yapmıştı. Kızılderilileri amerikada bu çocuk mu soykırıma uğratmıştı, 11 eylül abd ikiz kule saldırısı yapan derin amerikanı mı başındaydı. Yoksa günümüzde madenlerimizi, sularımızı, ovalarımızı, topraklarımızı gıda ve tarımımızı bu çocuk mu siyonist satanistlere peşkeş çekmişti de haberimiz  yok..

 

İşte Nazi-Nato siyon terörizmin sömürgesi TC rejiminde de buna örnek bir operasyon haberi:

 

Doğu Medya -Son dakika: İstanbul'da düzenlenen Kafes Operasyonu ile Avustralya merkezli olarak küresel çapta faaliyet gösteren ve liderliğini Hakan Ayık'ın yaptığı uluslararası silahlı organize suç örgütü Comanchero çökertildi. Operasyonlar sonucunda 37 şüpheli şahıs yakalanırken, MASAK raporları doğrultusunda 55 şüpheli şahsa ait yaklaşık 4,5 milyar TL değerindeki malvarlıklarına el konuldu.

 

İçişleri Bakanı Yerlikaya, İstanbul'da düzenlenen 'Kafes' operasyonu ile Avusturalya merkezli olarak küresel çapta faaliyet gösteren ve liderliğini 'Reis' kod adlı Hakan Ayık'ın yaptığı uluslararası silahlı organize suç örgütü 'Comanchero'nun çökertildiğini duyurdu.

 

ELEBAŞI HAKAN AYIK DAHİL 37 ŞAHIS YAKALANDI

 

Suç örgütlerini bir bir çökerten operasyonlara imza atan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, X hesabından yaptığı paylaşımla uluslararası suç örgütü olan Comanchero'nun çökertildiğini duyurdu. Bakan Yerlikaya, örgütün liderliğini yapan "Reis" lakaplı Hakan Ayık dahil 37 kişinin de gerçekleştirilen operasyonla yakalandığını açıkladı.

 

Son Dakika: Uluslararası suç örgütü Comanchero çökertildi! Operasyonda 37 şüpheli şahıs yakalandıSuç örgütü elebaşı Hakan Ayık da yakalananlar arasında.

 

SÖZDE LİDER HAWI 2018 YILINDA ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

 

Yerlikaya'nın paylaşımında şu ifadeler yer aldı; "Avusturalya merkezli küresel çapta faaliyet gösteren COMANCHERO isimli Sınıraşan Silahlı Organize Suç Örgütünün sözde lideri Mick HAWI 2018 yılında öldürülmüştü.

MARK DOUGLAS DA KKTC'DE YAKALANDI

 

Mark Douglas Buddle'ın yönetiminde faaliyetlerine devam eden suç örgütünün;

 

    Uluslararası Boyutta Uyuşturucu Madde Ticareti,

    Adam Öldürme,

    Silahlı Yağma,

    Kundaklama,

    Adam Kaçırma,

    Suçtan elden Edilen Malvarlığı Değerlerini Aklama suçlarını işlemeye devam ettiği anlaşılmıştır. Örgütün sözde lideri Mark Douglas BUDDLE 2022 yılında KKTC'de yakalanarak Avusturalya makamlarına teslim edilmiştir.

 

Son Dakika: Uluslararası suç örgütü Comanchero çökertildi! Operasyonda 37 şüpheli şahıs yakalandı

"HAKAN AYIK'IN LİDERLİĞİNİ DEVRALDIĞI ÖRGÜT FAALİYETLERİNE DEVAM ETTİ"

 

Suç örgütünün lider kadrosunda yer alan HAKAN AYIK (REİS) ve Duax Hohepa NGAKURU örgütün yönetimini devralarak suç faaliyetlerine devam etmiştir. Çete liderleri Türk vatandaşı örgüt yönetici ve üyeleri ile birlikte yabancı uyruklu örgüt üyelerinin de ülkemize gelerek suç faaliyetlerini devam ettirdikleri ve Güney Amerika'dan temin ettikleri uyuşturucu maddeleri Güney Kore ve Güney Afrika üzerinden Avusturalya, Hollanda ve Hong Kong'a ulaştırmaya çalıştıkları ve küresel çapta işledikleri suçlardan elde ettikleri geliri ülkemizde aklamaya çalıştıkları tespit edilmiştir.

COMANCHERO'YA YÖNELİK OPERASYON DÜZENLENDİ

 

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı ve İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce sınıraşan silahlı organize suç örgütü COMANCHERO'ya "Suç İşlemek İçin Örgüt Kurma, kurulan örgüte üye olmak, Uluslararası Uyuşturucu Madde Ticareti, Suçtan Elde Edilen Malvarlığını Aklamak" suçlarından operasyon düzenlenmiştir.

 

Son Dakika: Uluslararası suç örgütü Comanchero çökertildi! Operasyonda 37 şüpheli şahıs yakalandı

4,5 MİLYAR TL DEĞERİNDEKİ MALVARLIKLARINA EL KONULDU

 

MASAK raporları doğrultusunda 55 şüpheli şahsa ait yaklaşık 4,5 milyar TL değerindeki malvarlıklarına (Banka hesapları, taşınmazlar, araçlar ve 22 Şirkete ait Ortaklık Payları) İstanbul 3.Sulh Ceza Hakimliği kararınca el konulmuştur.

 

    ABD ve Avusturalya makamları tarafından çıkarılan KIRMIZI BÜLTENLE aranan HAKAN AYIK (REİS),

    Yeni Zelanda makamları tarafından çıkarılan KIRMIZI BÜLTENLE aranan DUAX HOHEPA NGAKURU,

    Avusturalya makamları tarafından çıkarılan KIRMIZI BÜLTENLE aranan HAKAN ARİF TAVUKÇU,

    ABD makamları tarafından çıkarılan KIRMIZI BÜLTENLE aranan BARIŞ TÜKEL,

    ABD makamları tarafından çıkarılan KIRMIZI BÜLTENLE aranan ERKAN YUSUF DOĞAN,

    MAVİ BÜLTENLE aranan JİMMY AVAIJAN,

    MAVİ BÜLTENLE aranan SİBEL ARİF,

    MAVİ BÜLTENLE aranan ALP ÖZTÜRK ile birlikte aklama faaliyetlerine iştirak ve yardım eden 37 şüpheli yakalanmıştır.

 

"ALLAH AYAKLARINIZA TAŞ DEĞDİRMESİN"

 

Operasyonu koordine eden İstanbul Başsavcılığımızı, Adliyemizi, Masak'ı ve Operasyonları başından itibaren büyük bir hassasiyet ve kararlılıkla düzenleyen Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığımızı, İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzü ve emeği geçen tüm arkadaşlarımızı tebrik ve teşekkür ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duaları sizinle. Organize suç örgütlerini, zehir tacirlerini affetmeyeceğiz. Hangi büyüklükte olursa olsun organize suç örgütlerini çökertip, adalete teslim edeceğiz."

ETİKETLER : DEVLETLERİN YAPTIĞI İŞLERE SOYUNUNCA HEPSİ ARANAN ULUSLARARASI SUÇLULAR KATİLLER ve TERÖRİSTLER OLUYORLAR..
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA