ARDAHAN’DA BİR HEMŞERİMİZ DAHA İNTİHAR ETDİ..

BORÇ YÜZÜNDEN ARDAHAN’DA BİR HEMŞERİMİZ DAHA İNTİHAR ETDİ..
Bu haber 2023-10-31 06:58:01 eklenmiş ve 306 kez görüntülenmiştir.

BORÇ YÜZÜNDEN ARDAHAN’DA BİR HEMŞERİMİZ DAHA İNTİHAR ETDİ..

 

Bugün güne yine hemşerilerimizin vatandaşlarımızın kara haberleri ile uyandık. İstanbul Avcılarda hemşerilerimize makinalı tüfeklerle saldıran çeteler hemşerilrimizi katl ederken Ardahanda da rejimin ajan banka borç  oyunları ile bir hemşerimiz de  intihar etdi..

 

Hoçvan Hasköylü 92 Doğumlu Baran Avşar aldığı hayvanların karşılığında ipotek edilen evinin alacaklıları tarafından satışa sunulması üzerine intihar ederek hayatına son verdiği öğrenildi.

 

TC rejmi yüzyıldır bölgemizi boşaltırken.. Günümüzde ise adeta sahipsiz ve savunmasız kalan hemşerilerimize karşı, ajan bankaları ile, küresel katil firmalılarla, yerli yabancı işbirlikçileri ile ovarlımıza, sularımıza, madenlerimize, topraklarımıza dadanırken, mera-ova ve sularımızı şirketlere peşkeş çekerken, köylerimize kadar girip bilinmeyen firma ve adamları ile topraklarımızı toplarken.. Nasıl Filistin fiziki olarak yok ediliyorsa, rejim de ajan banka ve devlet yapılanmasıyla  her alanda vatandaşı,  hemşerilerimizi  sararak nefessiz bırakarak intihara sürüklemektedir.. Bir başka ifade ile Filistini uzaktan aramaya gerek yok. Ülkemiz siyonist-terörist israilden çok daha önceleri tc yi kuran siyonist çetelerce Filistine çevrilmiş bulunmaktadır..

 

Tükü-Ye sömürgesinde en çok intihar vakalarının yaşandığı Ardahan’da İntihar vakalarının yaşandığı kentler arasında ilk sıralarda bulunan Ardahan'da yen bir intihar vakası daha yaşandı.

 

 Alınan bilgilere göre Ardahan Merkeze bağlı Hoçvan Hasköylü 92 Doğumlu Baran Avşar isimli hemşerimiz aldığı hayvanların karşılığında ipotek ettiği evinin alacakları tarafından satışa sunulması üzerine intihar ederek hayatına son verdiği öğrenildi.

 

İçinde bulunduğumuz rejimin kurbanları olarak vefat eden hemşerilerimize Allahtan Rahmet aile ve Yakınlarına, Ardahan halkına başsağlığı diliyor, vatandaşa hemşerilerimize dayatılan bu ölümcül çemberlerin kırılması için örgütlü bir toplum olmaktan başka şansımızın olmadığını belirtiyor, özel tüzel STK alanında bir an önce açıklarımızı kapatmasak sistemin –rejimin saldırılarının daha büyüyeceğini belirtirken..

 

Serhat lobisinin acilen kurulması, bölgemizde ve ülkemizde bizleri vatandaşı ablukaya alanları ajan banka yerel kamu ayakları ile işbirlikçileri, firmaları ile perde önünde arkasındaki yerel-küresel ayakları ile tesbit  ve ablukaya almasak her alanda bizleri bitireceklerinin idrakinde olmalıyız. Bu anlmada yapılacak öncelikli iş STK alanın yetkinleşmesinde yatmaktadır. İstanbul başta olmak üzere Serhat STK lobisinin kurulması ve bu lobi olayının ülkemizin tüm bölgelerinde hayata geçirlmesi.. Vatandaşa her alnda soykırımı dayatan bu TC rejimini durdurmamız, rejmi etki ajalnlarından alrak halkın kontrol ettiği bir devlet yapılanmsını ortaya çıkarmamız gerekmektedir..

 

Doğu-Medya, Yusuf Yasin Sit-Doğu medya genel yayın Yönetmeni , Serhat STK lobisi genel koordinatörü, Ardahanlılar Kultur ve dayanışma Derneği Genel Başkanı..

ETİKETLER : BORÇ YÜZÜNDEN ARDAHAN’DA BİR HEMŞERİMİZ DAHA İNTİHAR ETDİ..
Diğer Serhat News haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA