ÇETELER HEMŞERİLERİMİZE MAKİNALI TÜFEKLELERLE SALDIRDILAR..

Kim yada kimler olduğu bilinmeyen çeteler 2 yıldır Avcılarda hemşerilerimizin işlettikleri otoprka saldırıp hemşerilerimizi katl ediyorlar..
Bu haber 2023-10-31 06:53:38 eklenmiş ve 592 kez görüntülenmiştir.

İSTANBUL AVCILARDA ÇETELER HEMŞERİLERİMİZE MAKİNALI TÜFEKLELERLE  SALDIRDILAR..

 

Kim yada kimler olduğu bilinmeyen çeteler 2 yıldır Avcılarda hemşerilerimizin işlettikleri otoprka saldırıp hemşerilerimizi katl ediyorlar. Avcılarda Ardahanlıların işlettikleri bir otoparka geçen yıl saldırıp bir hemşerimizi katl eden, kim oldukları, kime çalıştıkları bilinmeyen çete ve çeteler, bu yılda aynı şekilde sadırarak hemşerilerimizi katl ettiler.. 

 

Bu yıl yine aynı şekilde saldırıp iki hemşerimizi taradılar. Biri öldü, biri ağır yaralı.. Dün yapılan saldırıda merkezi Esenyurtta yer alan Ardahan Kültür Evi YK üyesi, Renkler Dayanışma derneği Başkanımız Murat Aydemir katl edilirken.. Bir diğer hemşerimiz Caner Şahin ağır yaralı olarak hastahaneye kaldırıldı.

 

İstanbul Avcılarda çete yada çetelerin saldırısı sonucu bir  Ardahanlı hemşerimiz  olay yerinde ölürken diğeri hemşerimizde aldığı 9 kurşunla ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı bilgisine ulaştık.

 https://www.dogukultur.com/files/firm/photo/f988025ebb.jpg

İstanbul Avcılar'da bulunan ve Ardahan Gölelilere ait olduğu öğrenilen otoparkta meydana gelen olayın  neden yaşandığı geçen yıl aynı şekilde saldıran çetlerin halen aynı şekilde saldırmalrının neden engellenmediği öğrenilemezken.. Hemşerilerimiz bu saldırılar tc devlet destekli siyon teör çete saldırılar mı sorularını sormaya başladılar..

 

Bu çete saldırısında Ardahan merkeze bağlı olan Kocaköylü Murat Aydemir'in aldığı 27 kurşun sonucu olay yerinde, aynı köylü olan Caner Şahin'in ise 9 kurşunla ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alındığı bilgisine ulaşıldı.

 

Kim veya kimlerin neden kurşun yağmuruna tuttukları öğrenilemeyen Aydemir ve Şahin'in geçen yıl yine Ardahanlı olan ve bir Gölelinin öldürüldüğü olayda şahit oldukları ve dün katıldıkları mahkeme dönüşü park ettikleri araçlarına binerken aynı çete elemanlarınca makinalı tüfeklerle kurşun  yağmuruna tutuldukları alınan diğer haberler arasında oldu.

 

Doğu Medya ve bölge STK’larımız adına çetelerin katl ettiği hemşerilerimize Allahtan rahmet, yaralılara acil şifa dilerken.. Bu olayın faillerinin tüm ayakları ile açığa çıkarılmasını, arkalrında kim var, kimler hemşerilerimizi katl etmek için bu saldırıları planıyor, oyun yapıyor.  Ardahan STK’ları olarak hemşerilerimize yönelik saldırılan takipçisi olacağımızı belirtiyoruz, Serhat bölgesi, Ardahan STK alanı olarak soruyoruz. Rejim Birilerini onlarca koruma ile ordularla korurken, vatandaşı neden koruyamıyor. Bu ülke vatandaşın mı belli bir güruhun mu.. 

 

Çetelerin saldırılarına karşı hemşerilerimize 2 yılı aşkın saldırı yapıldığı halde neden hemşerilerimiz korunmadı, bu saldırılar neden engellenemedi, devlet yada kamu alanı belli bir grup –gruhun emrinde mi.. Emniyet ve kamu alanın açıklmasını istiyor, faillerin tüm ayakları ile kamuoyuna açıklanmasını istiyor, hemşerilerimize vatandaşa yapılan saldırıların takipçisi olacağımızı da belirtiyoruz..  

 

Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Yusuf Yasin Sit..

 

NOT: CENAZE TAZİYE BUGÜN ARDAHAN KÜLTÜR EVİNDE OLACAK..

ÇETELERİN AVCILARDA OTOPARKTA KATL ETTİĞİ ARDAHAN KÜLTÜR EVİ YK ÜYESİ RENKLER DAYANIŞMA DERNEĞİ BAŞKANI MERHUM MURAT AYDEMİRİN CENAZESİ BUGÜN İKİNDİ NAMAZINA MÜTAAKİBEN HASAN HARAKANİ CAMİNDE KALDIRILACAKTIR.. TAZİYESİ ARDAHAN KÜLTÜR EVİNDE OLACAKTIR.. İRTİBBAT BABASI.. 0535 798 00 27


ETİKETLER : İSTANBUL AVCILARDA ÇETELER HEMŞERİLERİMİZE MAKİNALI TÜFEKLELERLE SALDIRDILAR..
Diğer İstanbul haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA