SİYONİST İSRAİLLE BİRLİKTE KUTSAL TC DE YIKILDI..

TC cumhuriyet kutlama gununde dahi milyonların filistin için yürümesi kutsal tc nin, Mısırdan afganistan ve kafkaslara alana döşenen ırk rejimlerininde desfire edilip yıkıldığının net kanıtı..
Bu haber 2023-10-28 07:19:41 eklenmiş ve 394 kez görüntülenmiştir.

SİYONİST İSRAİLLE BİRLİKTE KUTSAL TC DE YIKILDI..

 

TC cumhuriyet kutlama gununde dahi milyonların filistin için yürümesi kutsal tc nin, Mısırdan afganistan ve kafkaslara alana döşenen ırk rejimlerininde  desfire edilip  yıkıldığının net kanıtı..

 

Ortadoğu halkları artık net olarak görüp anlamya başladı. Siyonist terör çetesine hertür desteği veren Batılı ülkeler nasıl ki, bölgemizdeki tüm soykırımlarda suç ortağı iseler, müslüman diye geçinen ortadoğudaki tüm rejimlerinde asıl suçlular olduğunu halklar görmeye anlamaya başladı..

 

TCde turk diye gecinen gizli siyonist sebetaist yahudiler kurdukları uyduruk tcnin bittiğinin farkında değiller.. Hala kutsal devlet kutsal kurtarıcı kutsal anır-ahır kabirler algısıyla vatandaşı dizayn edeceklerini sanıyorlar..

 

Ülkemizde tc cumbaba cumhuriyet bayaramı günü dahil artık milyonların filistin için ayağa kalkması siyonist sabataist yahudilerin gizli projesi sahte türk türküye projesi bittiğinin ana göstergesi. . Artık milyonlarca vatandaşımız tarafından deşifre oldular. Tabi tc tarihini bilmeyen içimizdeki tosun ve saftirikler hala kutsal tc yemeleri ile zehirlenirken..

 

Filistinlilere insani yardım bile yapamktan aciz hale gelen, hala bu terör devleti ile işgalci siyonistlerle diplomatik ve ticari ilişkilerini sürdüren, bu terör devletine uşaklıkta yarışan İslam Ülkeleri rejimleri de  bu soykırımda suç ortağıdırlar. Hsalklar bu rejimlerede yöneleceklerdir.

 

Filistinden bize ne diye kurd kılığında bana ne diye saftirkleri bir kenara koyarsak etki ajanları Kurdistanın da Filistin gibi işgal ve ilhak altında olduğunu gizliyorlar. En basiti israili kuran siyonist soykırımcı aile ve firmalar kurdistanı en az 5 parçaya bölmüşlerdir. Şu anda bankaları ile ajanları ile tc rejimi ile köylere kadar dadanıp topraklarımızı karşışıksız dolarlarıyla topluyorlar.. madenlerimizi ovalrımız sularımız tarım toprak herşeyimizi elimizden alıyorlar.. Yani filistin biziz bizde filistiniz..

 

 

Ortadoğuda ırk-dil-din-mezhep tüm sorunlar suni sahte sorun ve yemlerdir. Ortadaoğuda asıl sorun siyonist soykırmcı aile ve firmaların coğrafyamızı a- faşist ulus devletle, b- dinli dinsiz terör lejyonları ile işgal sorunudur.. Kutsal tc de onlara çalışır kutsal iranda.. istisnalar dışında halklar adına ortaya çıkan-çıkarılan parti ve örgütlerde onlara çalışır.

 

 

Özetle siyonist soykırımcı soytarılar binyıllardır devam eden sinsi işgal planlarını çözemememiz nedeniyle artık evlerimizin içine kadar girmislerdir. Bizi 24 saat gözledikleri gibi, açık açık yok ediyorlar, katil gaspçı rokfelerler gibi bilinen fakat bilinmeyen ayaklarına yatarak firma ve adamlarıyla, içimize septirilmiş kripto nüfuslarıyla ile madenlerimiz, sularımızı ovalarımız, topraklarımız dahil herşeyimizi elimizden alıyorlar, bizleri kölelştiriyorlar, biz ise kutsal tici yemleri zehirleri ile hala uzayda düşman arıyoruz.. Düşman ortadoğudaki sitemlerin-rejimlerin ta kendileridirler. İçimize serpiştirilmiş soykırımcı gaspçı yahudi ile işbirliği yapan bunlara uşaklık edenlerin ta kendileridir.. Ortadoğu kurdistan uzerindeki tüm rejimler bu soygun soykırım düzeni olan dünya siyonizmini yaşatmak kurd turk rum rus ermeni fars bolgenin kadim halklarını yok etmek için kurulmuşlardır..

ETİKETLER : TC cumhuriyet kutlama gununde dahi milyonların filistin için yürümesi kutsal tc nin Mısırdan afganistan ve kafkaslara alana döşenen ırk rejimlerininde desfire edilip yıkıldığının net kanıtı..
Diğer DKM-Analiz haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA