HALK GÜÇLÜYSE ORASI AVRUPADIR, LİDER GÜÇLÜYSE ORASI ORTADOĞUDUR..

HALK GÜÇLÜYSE ORASI AVRUPADIR, LİDER GÜÇLÜYSE ORASI ORTADOĞUDUR..
Bu haber 2023-10-24 09:16:14 eklenmiş ve 335 kez görüntülenmiştir.

 

HALK GÜÇLÜYSE ORASI AVRUPADIR, LİDER GÜÇLÜYSE ORASI ORTADOĞUDUR..

 

Bizim Serhat sivil toplum sayfasında hin ve cin fikirli Yılmaz Yıldız arkadaşımız bir cümle paylaşmış. Halk güçlüyse orası avrupadır, lider güçlüyse orası ortadoğudur. Bizde bu cümleyi, halk güçlüyse gelişmiş toplum ve ülkedir, lider güçlüyse gelişmemiş toplum, ülke, sömürge ve dikatörlüktür diye değiştirdik.  Ki gerçek olan da budur. Ortadoğu ve gelişmemiş tüm toplumlar sahte suni devletler, sahte suni sınrlarla, sahte kurtarıcı put ve totemlerle, halkın olmadığı dikatöryel devlet ve partilerin halkı dizayn ettiği,  halkın siyasi-iktisadi-kültürel-fiziki soykırıma uğratıldığı rejimlerdir. Ki coğrafyamızda insalar şehirleriyle, beşikteki bebekleriyle yok edilmektedirler..

Halkın ve vatandaşın güçlü olmadığı, güç olmadığı, demokrasinin oturmadığı içinde bulunduğumuz Ortadoğu rejimlerinin ve devletlerinin kutsal devlet yalan-dolanı, karizmatik-güçlü lider, kurtarıcı edebiyatı, put ve totemlerle, anır-ahır kabirlerle, envai çeşit oyun, kumpas; diktatörlüklerle, diktatörlerle halkın halkların dizayn edildiği soykırıma uğratıldığı rejimler maalesef Ortadoğu genelinde varlıklarını halen güçlü bir şekilde sürdürmektedirler. Bu rejimlerde partiler ve liderleri ilah, halk ise harcanmaya, soykırıma açık koyun sürülerine çevrilmiştir.. TC eğitim sisteminde ve sitemde o olmasa siz olmazdınız yalan dolanına halen milyonlar inanıyor..

 

Son bir yüzyıldır Afrika’dan Asya’ya döşenen bu diktatöryel faşist ulus devlet yapılanması, terörist İsrail, Syria, Tc, İran, Irak, azeria-ermenia.. sürüsüne bereket, arap-kafkas mafia çete diktatör devlet örneklerinde de açıkça görüldüğü gibi tamamıyla hem kendi vatandaşını, kendi halkını,hemde  diğer halkları soykırıma uğratma ve köleleştirme üzerine kurulmuş sahte suni rejimlerdir. Bu kısır döngünün kırılmasının yegane yolu gelişmiş toplumlar, ve bu toplumların ortaya koyduğu STK alanıdır. Bir toplumu geliştiren ana unsur STK alanıdır. Bu bilgileri vermemizin ana nedeni STK alanının ne kadar önemli bir alan olduğunu ortaya koymak, bir toplum ezilmek, sömürülmek, soykırıma uğratılmak istenmiyorsa siyaset-STK ve ülke yönetimine vakıf olması kısaca yaşadığı ülkenin sahibi olduğunu idrak etmesi, ülke yönetiminden siyasal alana ekonomiye kültüre bilme sanata ülkesinin sahibi gelişmiş bir toplum olmasında yatmaktadır.

 

Bu gerçekten dolayı STK alanında 2000’lerden beri izlediğimiz temel çizgi gelişmiş toplumlarda olan güçlü halk gerçeğini, güçlü vatandaş gerçeğini Ardahan, Serhat bölgesi özelinden ülke geneline yaymak olurken, Afrika’dan Asya’ya; buradan dünya geneline insanlığında düzeleceği ana artel, ana gerçek STK alanın yerelden ulusala, buradan küresel alana dünya genelinde oturtulmasında yatmaktadır. 

 

Bilim ve teknolojinin geldiği düzey, dünyanın tek bir köye dönüştüğü gerçeğini beraberinde getirirken..  Bu gerçek geri kalan-geri kalmış toplumlarında ileriye çıkmayacağını, var olmayacağını, yok olacaklarını ortaya koymaktadır.. Yukarda özelliklerine vurgu yaptığımız kutsal-diktatör devlet olayı, kutsal parti-kutsal başkan olayı.. yüzünden ülkemiz ve içinde yaşadığımız kıtalar siyonist –soykırımcı soytarı, vahşi kapital firma ve ailelerin kullandıkları faşist ulus devletle, dinli-dinsiz terör lejyonları, gıda-genom, yiyecek-içecek, hava-suyun-toprağın silaha dönüştürüldüğü ve insan soyunun yok edildiği bir merhaleye hızla akmaktadır..

 

Bunu durdurmanın tek yolu, yerelden, ulusala, buradan küresel alana dünya halklarının gelişmiş toplumlar düzeyine çıkarılması, STK alanının oturtulmasında yatmaktadır..

 

Bunu basit bir örnekle açıklarsak ne demek istediğimiz kolayca anlaşılacaktır. Yaşadığınız a semtinde parti-purti takmadan STK alanı bir araya gelir Bld. Başkanından itfaiye erine belirler. Siyaset-STK zübükleri kutsal devlet, kutsal adam, kutsal parti yalan dolanlarıyla halkla oynayamaz. Halk-STK alanı işi ehline tevdi eder. Liyakat ana esas olarak alır. Hırsızlık, yolsuzluk-yoksulluk tarih olur. Vatandaşın vergisi ile oynama, hırsızlık –yolsuzluk en büyük suç olur. İşte böylesi gelişmiş bir toplumla kimse oynayamaz..

 

Şimdi basit bir soru sorarak bitirelim: Ülkemizde STK’ların bir araya gelip ırk-dil-din-bölge hafifliğine düşmeden bu yönlü seçtikleri bir tek bld. Başkanı varmı dır..? Ama gelişmiş toplumlarda böyle seçilir. Kutsal olan devlet , parti, lider değil, halktır-insandır, vatandaştır..

Bir gerçeğe daha vurgu yapalım: Kültür-Sanat, bilim-bilgi, STK bütçesi.. Kısacası Kültür-Sanat bütçesi olmayan her toplum çöker.. Biraz açıklarsak kapitalist sistem sadece para kazanmayı aşılarken.. Bencil ve salak bir insan tipini ortaya çıkarmaktadır. Para kazanmaya odaklanan hanzo ülkesini, yedi sülalesini kayb ettiğini görmeyecek kadar körleşirken..

 

Ona bu tuzağı kuran büyük siyon soytarı firmalarda mevcut  bilim –teknoloji ile milyarların bilgisini kasasına toplarken.. Milyarların zekasından bir chiple oluşturulan robot silahlar üretirken, yiyecek içecekle kendisni ve mensup olduğu toplumu geri zekalılar düşünmeyen hayvanlar konumuna çekerken.. ki bu robotlardan bir yaşadığınız şehri bölgeyi ülkeyi yok edecek potansiyele evrilirken..

 

Hanzo ne bilginin, STK nın nede topluma bilgi taşıyan gerçek özel-tüzel yapıyı takar. Yaşadığı ülkenin başkalrı tarafından her alanda nasıl iş gsal edildiğni ruhu duymaz. Çünkü ne istihbatrtta ne bakanlıklarda, ne yerelde ne kamuda kendisinden yakınlatrından birleri yoktur. Ve bir gün ya bir askeri darbe, ya bir ekonomik kriz yada başka bir işgal çeşidi, bir felaketle vurulduğunda rejimlerin sahte din ve ideolojileri ile beyni kirlendiğinden kaçınılmaz felaketin müsebbibi kendi geriliği olduğunu asla göremez. Etrafı aile akrabası çağın gerektirdiği yazılım-bilim teknoljiden uzak yaşarken.. Onlarında kendisininde haracanmaya kırılmaya açık bir eşyaya çevrildiğini görüp anlamaz. Tek kutsalı vardır cebindeki yada ardiyedeki üç krş biraz daha büyütmek.. Bu hastalı süreç içerisnde hanzoyu bitirirken.. Ülkeside herşeyi de elinden alındığını göremeyecek kadar körleşmektdir.

 

Özetle STK alanı ve insan geriyse, toplum aydın ve örgütlü değilse, çocuklarınızı çağın gereklerine göre eğitip donatmıyorsanız, rejimin yedirdiği kutsal devlet-parti, kurtarıcı.. binbir oyunu ve yemi yiyorsanız, yaşadığınız ülkenin yerel kamu istihbarat güvenlik.. alanalrında yoksanız  ülkenizde haytalarınız da elinizden alınır. Tabi bunun birde öbür tarafı var. Zebani soracak Allah sana akıl verdi. Biri seni 7 sülaleni düşürken neden eşek-eşek uyudun.. Hadi cehenneme.. Yani gerikalmışlık bizi hem insanlıktan çıkarır, hem bu dünya ve öbür dünyalrımızı da kayba neden olmaktadır..

 

Ve hepsinden en öenmlisi STK alanı dünya genelinde oturmadığından savaş ve soykırım oyunları ile yok ediliyoruz. Siyon vahşi-soykırmcı kapital insan soyu ile dalga geçerek şu anda terörist israil ve oluşturduğu terör lejyonlarını kullanarak insan soyunu 3. Dünya savaşına çekerek toptan yok etmeye adım adım götürmektedir. Bu engellemenin yegane yolu insanlığın ırk-dil-din üstü birleşerek bu küresel soykırımcı firmalrın ailerin mınına koymasında yatmaktadır. Bunlara uşaklık eden faşist ulus devlet aygıtı halkların bu yönlü harekete geçmesini engelmektedir..  İnsanlık kısa zamanda uyanıp kendini ölüme yatıran devlet aygıtı ile bu aygıtı ele geçiren siyon soytarı firmalrı acilen ablukaya almalıdır. Bu işin çekirdeğini de dünya geneli STK’lar oluşturmak zorundadır..

 

ETİKETLER : HALK GÜÇLÜYSE ORASI AVRUPADIR LİDER GÜÇLÜYSE ORASI ORTADOĞUDUR..
Diğer DKM-Analiz haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA