AR-DER İŞ DÜNYAMIZIN HALKA YARDIMLARINI ULAŞTIRIYOR..

Ardahanlılar Kultur ve Dayanışma Derneği olarak iş dünyamızın halka buluşmasına, iş dünyamızın halka yardımlarını ulaştırmalarına da aracı olduk.
Bu haber 2023-10-22 09:50:54 eklenmiş ve 416 kez görüntülenmiştir.

AR-DER OLARAK İŞ DÜNYAMIZIN HALKLA BULUŞMASINA, HALKA YARDIMLARINI ULAŞTIRMALRINA DA SAĞLIYORUZ..

 

Ardahanlılar Kultur ve Dayanışma Derneği olarak iş dünyamızın halka buluşmasına, iş dünyamızın halka yardımlarını ulaştırmalarına da aracı olduk.

 

Ardahanlılar Kultur ve Dayanışma Derneği olarak bir STK nın uyması gereken tüm kuralları laikiyle yerine getirme..

 

Bölgemizi ilgilendiren tüm etkinliklere katılım ve katkı sunma,

 

Hemşeri camiamızın düğün-sünnet, taziye ve vefatlarına katılım ve katkı sunma,

 

Beykoz Dernekler Birliği toplantılarına eksiksiz katılım. Beykozu ilgilendiren toplantılara katılım.

 

Geçen hafta emniyet, kaymakamlık, belediyenin ortaklaşa düzenledikleri Huzur toplantısına katılım sağladık.

 

Yerel ve kamu alanlarında üst düzey görev alan hemşerilerimizi ziyaret ederek onure etme gibi STK alanında atılması gereken her adımı atıyoruz..

 

Mahalle temsilcilerimizle birlikte, üyelik vasfını taşıyan hemşerilerimizi derneğimize üye yapmaya başladık.

 

Derneğimizin 2003 yılından günümüze arşivini toparlayarak dernek merkezimize getirdik.

 

Gelir giderlerimizi nizami usulüne uygun bir şekilde saymanlık ve denetime yaptırıyoruz..

 

Her mahallede dernek başkanı Yusuf Yasin Sit ve dernekçilik alanındaki örnek kişiliği ile öne çıkan Halk Meclisi başkanımız Memet Yıldızla birlikte mahalle temsilcilerimizle halkın içinde birebir çalışırken, ayda birkez de dernek merkezinde halkla toplantıları geleneksel hale getirdik.

 

Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği kısa zamanda STK alnında güvenirlilik ve duyarlılığı da artırdığından halka yardım yapan, yapacak olan iş dünyası temsilcilerimizde derneğimiz üzerinden halka yardımlarını ulaştırmaya başladılar.

 

Artık mahalle temsilcisi arkadaşlarımız birer yönetici gibi çalışmaya başladılar..

 

İş dünyası yardım vb. konularda direkt derneğimizle iletişime geçerek derneğimiz üzerinden yoksul ailelere yetişmektedirler.

 

Derneğimiz aracılığıyla iş dünyamızdan fakir ve yoksul ailelere dağıtılmak üzere kesilen kurban etlerinin dağıtılmasında mahalle temsilcilerimizle birlikte dernek olarak aracı olduk. 10-15 ihtiyaç sahibi aileye kesilen kurban etlerinin nizami ve hijyenik bir şekilde ulaştırtmasını sağladık.

 

Bu anlamda Cuma günü Serhat köy ürünleri, serhat otomotiv firması ile Beykoz özelinden İstanbul geneline su dağıtım işine de giren gıda-otomotiv alanlarında giderek büyüyen bir firma ortaya çıkaran iş adamımız halk meclisi üyemiz, Beykoz Ardahanlılar İş Adamı konseyinden Davut Demir kestiği kurbanı mahalle temsilcisi arkadaşlarımızla birlikte  ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırırken.. Yine geçen ay aynı şekilde bir iş adamımızın kestiği kurbanı da ihtiyac sahibi ailelere ulaştırdık..

 

Beykoz Ardahanlılar İş Adamı konseyi üyeleri, Davut Demir, Serkan Yıldız, Çağdaş Yılmaz, Kurbani Sural gibi değerli yönetici ve iş adamlarının içinde yer aldığı iş adamları konseyimiz derneğimizin kirasından giderlerine derneğin birçok ihtiyacını karşlarıken, iş adamlrı konseyimizi de hergeçen gün büyütmeye başladık. Yıldız Film platoları sahibi Ercan yıldız, tekstil Devi Bülent Kaşka, Gayrimenkul devi Hakan Şit,  Turizm Hizmet sektöründen İrfan Koç, sağlık ve ilaç sektöründe uluslararası ithalat –ihraacat boyutuyla öne çıkan İhsan Yılmaz gibi değerli birçok iş adamımızıda İş Adamı konseyi üyeleri olarak aramıza alırken.. Derneklere hizmette sınır tanımayan Doğu Medyaya katkı sunan tüm Serhat Bölgesi İş-STK-Siyaset alanında teşekkürü bir borç biliyoruz..

 

Hepsinden önemlisi Ankara, İstanbul .. herhangi bir ilde yurt-burs sorununu olan öğrencşilerimizi tesbit eder etmez sorunlarını çözmek için yıllardır üzerimize ne düşüyorsa yapmaktayız..

 

Ardahanlılar Kütür ve Dayanışma Derneği artık haftanınn her günü başkan Yusuf Yasin Sit ve Beykoz Ardahanlılar Halk Meclisi başkanı Memet Yıldızla birlikte açık tutulmaktadır. Yıldız ve kendisi gibi duyarlı hemşerilerimiz örnek STK anlayışlarıyla derneğimizi ilimizi her yerde en iyi temsil etmektedirler..

 

Derneğimizde ve serhat bölgesi genelinde STK alanına çalışmalara katılım gösteren, katkı sunan STK ve yönetimlerini de halka, hemşeri camiamıza taşıyoruz ki halk teneklerle gerçek STK'ları, STK alanında samimikoşan yonetimleri birbirinden ayırt etsin..  

 

Geçen birçok haberimizde isimleri ile belirttiğimiz Beykoz Halk Meclisi üyesi rakadaşlarımızla iş konseyi üyesi arkadaşlarımızın  yanı sıra Yönetim kurulu üyelerimizden, Kasım Avşar, Serkan Yıldız, Çağdaş Yılmaz, Metin Yıldız, Kurbani Sural, Mehmet Kılıç, Gökmen Korkmaz, Sadrettin Yılmaz gibi duyarlı yönetim kurulu arkadaşlarımız da dernekle ilgili yaptığımız çalışmalarda bizlerle birebir irtibatta olurlarken, kira vb derneğimizin ihtiyaçları başta olmak üzere derneğimizin ihtşiyac ve sorunlarını da anında gidermektedirler. Derneğimizin denetleme kurulu başkanı Aalaattin Kılıç’ta yukarda belirlediğimiz yönetici arkadaşlarımız gibi koşmakta, STK alanında duyarlılığı ile öne çıkmaktadır. Bunları belirtmemizin nedeni, halktan, dernek yönetimimizden, halk meclisi ve iş adamlarımız konseyinde kimler koşuyorsa, STK alanına, toplumsal alana katılım ve katkı yapıyorsa olduğu gibi kamuoyuna taşımak. Halkın kimlerin kendileri için çalıştığına, kimlerin toplumsal alana duyarlı olduğuna  dair farkındalık yaratmak. Bundan dolayı medya gücümüzü de sürekli olarak halk için bir adım atan her hemşerimizin hizmetine sunmaktayız. Burada asıl amaç koltuk sevdasına, herhangi bir hafifliğe düşmeden, kişisel çıkar için değil halkın çıkarına, toplumsal alana kimlerin koştuğunu olduğu gibi halka taşıma.

 

Ardahanlılar Kütür ve Dayanışma Derneği olarak ayırımsız İstanbulun her ilçesinde aday-adayları başta olmak üzere derneğimiz tüm hemşeri camiamızın etkinliklerine katılarak toplumsal alana üst düzeyde katılım ve katkısını sunmaktadır..

 

STK ve Basın olarak burada karşılaştığımız en büyük sıkıntı ve sorun  ise kaftsaçı ırkçı CHP zihniyeti. Hemşeri camiamız adına ortaya çıkan koltukları kapan yada önümüzdeki seçimde bld. Bşk aday adayı diye fink atan, STK alanının adını da sonuna kadar kullanan bu ırkçı ve kafatasçı zihniyet, kendi ideolojilerini kafatsçı-ırkçı zihniyetlerini benimsemeyen tüm hemşerilerimize bizlere, STK ve Medya alanımıza  gizli- açık  ambargo uygularken.. Aynı zamanda tc rejimi diktatörlük zihniyetinin tüm hastalıklarını da bünyelerinde taşıdıklarından bu hastalığı da toplumsal alana taşıma.. Toplumsal alanı da kullanımlık  birer eşya araç olarak görmektedirler. Yerelde bu oyunu sergilerken, ulsusal bazda ise kurdi siyasal alan ve STK alanıyla insan onuruna yaraşan resmi açık ittifaklar ve anlaşmalar yerine haraç yemiyorum yan cebime koy meyanında zübüklük yapmaktadırlar..

 

HABERİN FOTOĞRAFLARI TIKLAYINIZ.. 

 

Yakın bir zamanda hemşeri ayağı ile STK ve basın alanlarımızdan faydalanan bu ırkçı ve kafatsçıları  gerekirse isim-isim, görevleriyle tek tek açıklayrak bu ırkçı-kaftasçı zihnyeti deşifre edeceğiz. Bir başka ifade ile STK ruhuna uygun davranmayan Siyaset-STK zübüklerimni de kamuoyuna taşıyarak halkın iradesine ipotek konulmasını da engellemiş olacağız..

 

ETİKETLER : AR-DER OLARAK İŞ DÜNYAMIZIN HALKLA YARDIMLARINI ULAŞTIRMALRINA DA ARACI OLDUK
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA