XESKAR BAŞKANLIĞINA ŞEREF CAFEROĞLU SEÇİLDİ.

Pazar Günü Esenyurt’ta bulunan Xeskar Derneği merkezinde yapılan ve tek liste ile gidilen seçimde Şeref Caferoğlu Başkan seçildi.
Bu haber 2023-10-14 19:49:13 eklenmiş ve 291 kez görüntülenmiştir.

 

XESKAR BAŞKANLIĞINA ŞEREF CAFEROĞLU SEÇİLDİ.

 

Pazar Günü Esenyurt’ta bulunan Xeskar Derneği merkezinde yapılan ve tek liste ile gidilen seçimde  Şeref Caferoğlu Başkan seçildi.

 

Hocvan Dernekler Federasyonunun (Hoc-Fed) kurucularından olan, Hoc-Fed kurulduğundan beri yönetimlerde yer alan, Hoc-Fed üyesi Xeskar Derneğinin de başkanlığını yapan, Gelecek Partisi Küçükçekmece YK üyesi olan İş-STK-Siyaset dünyamızın önde gelen aktörlerinden biri olan, Şeref Caferoğlu Pazar günü yapılan Xeskar (Köprücük Köyü) derneği kongresinde yeniden başkan seçildi.

 

KONGRE HABER FOTO GALERİ..

 

XESKARLILAR KONGREYE GİDİYOR..

 

Xeskarlılar Şeref Caferoğlu Başkanlığında kongreye gidiyorlar..

 

Hocvan Dernekler Federasyonunun (Hoc-Fed) kurucularından olan, Hoc-Fed kurulduğundan beri yönetimlerde yer alan, Hoc-Fed üyesi Xeskar derneğininde başkanlığını yapan, Gelecek Partisi Küçükçekmece YK üyesi olan  İş-STK-Siyaset dünyamızın önde gelen aktörlerinden biri olan, Şeref Caferoğlu yarın konresi yapılacak olan Xeskar (Köprücük Köyü) derneğinde yeniden başkan adayı olarak seçime girecek.

 

Doğu Medyaya ulaşan biligilere göre bu Pazar günü (15-10-2023) Xeskarlılar Şeref Caferoğlu Başkanlığında tek liste ile kongereye gidecekler.

 

Xeskar Derneği  Şeref Caferoğlu kurucu başkanlığında kurulduğu günden bugüne Deniz Ömeroğlu, Erkan Deli başkan ve yönetimleri ile çıtayı hep yükseklere taşıdılar.

 

Derneğin Esenyurt İlçesinde kendine ait mülkü olduğu gibi, Xeskar köyünde de çok amaçlı kültür merkezi de inşa ederek üyelerine köylerine en üst düzeyde hizmet etmektedirler..

 

Kongreden sonra ayrıntıları ve  yeni yönetimi sizlerle paylaşacağız..

ETİKETLER : Xeskarlılar Şeref Caferoğlu Başkanlığında kongreye gidiyorlar..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA