SERHAT KOY ÜRÜNLERİ SU DAĞITIM İŞİNE DE GİRDİ..

2023 yılı en iyi büyüyen firmalrdan biri Serhat Köy ürünleri, Serhat otomtiv firması oldu. Firma önemnli markalrın içeceklerinin disbrötörlüğünü de alarak İstanbul geneli su dağıtım işine de girdi..
Bu haber 2023-10-11 06:27:37 eklenmiş ve 428 kez görüntülenmiştir.

SERHAT KOY ÜRÜNLERİ SU DAĞITIM İŞİNE DE GİRDİ..

 

İŞ –STK DÜNYAMIZIN ÖNEMLİ AKTÖRLERİNDEN DAVUT DEMİR, İŞ DÜNYASINDA YAPTIĞI YATIRIMLARLA, ATTIĞI  İSTİKRARLI ADIMLARLA İŞ DÜNYASI ALANINDA  DA BÜYÜMEYİ EN İYİ YAKLAYAN HEMŞERİLERİMİZDEN BİRİ OLDU..

 

2023 yılı en iyi büyüyen firmalardan biri Serhat Köy ürünleri, Serhat otomtiv firması oldu. Firma önemnli markalrın içeceklerinin disbrötörlüğünü de alarak İstanbul geneli su dağıtım işine de girdi..

 

İş-Siyaset-STK dünyasında yaptığı yatırımlarla kısa zamanda marka firmalar ortaya çıakran hemşerimiz Davut Demir iş dünyasında yaptığı yatırımlarla da giderek öne çıkmaya başladı..

 

HABERİN FOTO GALERİSİ.. 

 

2000’li yıllardan itibaren iş-STK-siyaset dünyası içinde olan hemşerilerimizden Davut Demirin sahibi olduğu Serhat Otomotiv, Serhat Oto, Serhat Köy Ürünleri firmaları ile iş dünyası alanında önemli bir ivme yakaldı.

 

Demir, Serhayt Köy ürünleri firması ile doğal-organik yiyecek-içeceği doğal gıdalrı sofralarımıza taşırken.. Serhat otomotiv Firması ile de otomotiv sektöründe önemli bir başrı yakaldı.

 

2023 yılında iş hacmini giderek büyüten Demir, önemli su firmalrının, markalarının, içeceklerini de Serhat köy ürünlerinin bünyesine alarak iş dünyası alanında dev bir adım daha atdı.

 

Beykoz merkezli Serhat Köy Ürünleri bünyesinde ülkemizin önemli markalrının sularını içeceklerini de bünyesinde toplayan Demir, alt yapısı ve dağıtım ağı ile de Beykoz’dan tüm İstanbula organik ürünler gibi su –içecek dağıtım ağını da kurdu..

 

Demir, sadece iş dünyası alanında değil STK-siyaset  alanında da önemli bir aktör.

 

İstanbul Ardahanlılar derneği Yk üyesi, derneğin danışmalığının yanı sıra, Hoc-Fed gibi bölgemizin önde gelen federasyonlarında da üye YK üyelikleri ile öne çıkan bir figür. Bölgemizin birçok STK’sında üye, yk üyelikleri, danışmanlık hizmetleri ile de öne çıkan önemli bir aktör..

 

Krizlere, savaşlara, ekonomik siyasi gelgitlere rağmen hemşeri  camiamız içinde iş dünyası alanında isitkrarlı adımlarla büyümeeyi başaran, STk, Sivil Toplum alanında da üstüne düşenleri fazlasıla yerine getiren Demir, hemşeri camiamız tarafından da takdir edilmektedir..

 

SERHAT KÖY ÜRÜNLERİ TIKLAYINIZ.. 

 

SERHAT OTOMOTİV-SERHAT OTO TIKLAYINIZ.. 

 

 

2023 yılı en iyi büyüyen firmalardan biri Serhat Köy ürünleri, Serhat otomtiv firması oldu. Firma önemnli markalrın içeceklerinin disbrötörlüğünü de alarak İstanbul geneli su dağıtım işine de girdi..

 

 

ETİKETLER : 2023 yılı en iyi büyüyen firmalrdan biri Serhat Köy ürünleri Serhat otomtiv firması oldu. Firma önemnli markalrın içeceklerinin disbrötörlüğünü de alarak İstanbul geneli su dağıtım işine de girdi..
Diğer Bilim-Teknik haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA