ABD’Lİ GENERAL AMERİKAN HALKININ AMERİKAYA GÜVENİ KALMADI..

ABD'li General: Amerikan halkının artık Amerikan devletine güveni ve inancı kalmadı. Bu anlamda yıkım kaçınılmaz son olacak..
Bu haber 2023-10-05 07:45:13 eklenmiş ve 285 kez görüntülenmiştir.

ABD’Lİ GENERAL AMERİKAN HALKININ AMERİKAYA  GÜVENİ KALMADI..

 

ABD'li General: Amerikan halkının artık Amerikan devletine güveni ve inancı kalmadı. Bu anlamda yıkım kaçınılmaz son olacak.. Dünyanın gormek istediği Amerika rüyasını da bitdirdiler. Halk üstekilerin alttakileri bitirmeye çalışan haydutlar olduğunu düşündüğünden kongre binasını bastı. O gün Amerika bitdi. Bu meyanda  Batı'nın Kiev'e yardım güvencesi anlamsız.

 

ABD Devlet Başkanı Joe Biden'ın Ukrayna'ya ilişkin yaptığı "Ne kadar gerekirse gereksin Ukrayna'nın yanında olacağız" açıklamasına ise "Ne kadar gerekecek, neden bunu yapacağız?

 

Amerikan halkı siyon-soykırımcı vahşi kapital sermayenin kendilerini de Amerikan devletini de oyuncağa çevirdiklerini.. Amerikanın siyonist yahudilerin dünyayı işgal planlarının aracına dönüştüğünü açıkça görmeye başladılar. Komedyen çakma hitler zeloşkoylarla Rusya ve Russian halklara haydutluk yaptırarak, çakma Yahudi nüfusla Rusya’ya,  başkalarının ülke ve topraklarını ele geçirme, sömürge dönemleri tarihte kaldı. Ruslar Ukrayna savaşı ile anladılar ki Rus nüfus yok edilerek yerlerine çakma yahudi nüfus boca ediliyor.. Dışarıdan birileri topraklarına geldiyse nerden geldi. Neden geldi, getirildi, siyon sergedelerin potansiyel  uyuyan hücresine dönüşür mü dönüşmez mi. Çünkü aynı Oyun kurdurlan turku-ye komedisimnde de oynandı, Müslümanlar ve kurdleri kırdılar. Anadolu-Mezopotamyayı sahte suni sınırlarla böldüler. Topraklarımız 10-12 siyonist sebataist Yahudi aileye çiftlik yaptılar. Dışarıdan getirilen çakma nüfusla, kurtarıcı yalan dolan put ve totemleri ile  ülkemizin en mahrem noktalarına kadar yayıldılar..  İnsanlığın şu anda tek  çıkışı uzayda kolonileşme olurken siyon soytarıların terörist İsrail gibi ırk devletlerinin de acilen yıkılması gerekmektedir..

 

Emekli General Fredrick Hodges, Batı'nın Ukrayna'ya destek açıklamalarını ayrıntıları olmadan anlamsız olarak nitelendirdi.

 

ABD ordusundan emekli General Friedrich Ben Hodges YouTube'da yayınlanan Varşova Güvenlik Forumu'nda yaptığı konuşmasında, Batılı ülkelerin Ukrayna'yı "gerektiği kadar" destekleme yönündeki açıklamalarının ayrıntılar olmadan anlamsız olduğunu söyledi.

 

ABD Devlet Başkanı Joe Biden'ın Ukrayna'ya ilişkin yaptığı "Ne kadar gerekirse gereksin Ukrayna'nın yanında olacağız" açıklamasının kötü değil fakat anlamsız olduğunu söyleyen Hodges açıklamasında, "Ne kadar gerekecek, neden bunu yapacağız?" sorularına yer verdi.

 

Emekli General, ABD'nin Kiev'e yardım etmesinin ve Rusya'yı yenmesi ihtimalinin nasıl ABD'nin stratejik çıkarlarına ve kendi ekonomik çıkarlarına uygun olduğunu açıklaması gerektiğine inandığını ifade ederek, mevcut çatışmayı Batı'nın Rusya'yı çevreleme politikasının başarısız olmasının bir sonucu olarak nitelendirdi.

ABD'li General açıklamasında ayrıca şu çarpıcı cümlelere yer verdi:

 

"Bu başarısız bir caydırıcılıktır zira demokrasinin özü hakkında kendi söylediklerimize uymadık. Ve onu gerçekten savunmak istiyor gibi görünmedik."

General konuşmasında Cumhuriyetçilerin Ukrayna'ya olan desteğindeki düşüşün Amerikan vatandaşlarının kendi kurumlarına olan inançlarını kaybetmesinden kaynaklandığını ifade etti.

Emekli General kim olduklarının özünü kaybettiklerini ifade ederek konuşmasını "Hiç kimse ABD'nin mükemmel olduğunu düşünmüyordu fakat insanların bizden beklentileri daha yüksekti" sözleriyle sonlandırdı.

 

KENYADA BİLİNMEYEN SİLAHLA OKULA SALDIRDILAR.

90’DAN FAZLA ÇOCUK YÜRÜYEMEZ HALE GELDİ..

https://www.dogukultur.com//files/firm/photo/a66627128a.png

Kenya Nairobe’de 'Gizemli hastalık'  alarmı verildi. Gizemli hastalık nedeniyle 95 öğrenci yürüyemez hale gelirken, okul süresiz kapatıldı..

 

Nairobi'nin 374 kilometre kuzeybatısında bulunan Aziz Theresa'nın Eregi Kız Lisesi'nde 95 öğrenci yürüyemez hale geldi..

 

Varlıkları açık-gizli bin yıllardır devam küresel ilaç-gıda-genom-silah-bilişim firmalarının sahibi soykırımcı ailelerin deşifre edilmemesi ablukaya alınmamaları, insanlık tarafından kontrol edilmeyişleri dünya savışlarıyla insan soyunun yok edilmesinden, covid-19 gibi biyolojik psikolojik saldırılara, buradan dünya geneli ırk-ırkçı devletlerin, dinli –dinsiz terör lejyonlarının insan soyu ile oynamsını beraberinde getirdi. 

 

Kıtalar bazında halklar faşist ulus devletlerle, sahte suni devletlerle çevrilirken, ticaretin, ekonominin, bilimin ve kültürün akışı durdurulup engellenirken..

 

Küresel firma ve ailelerin nazi-nato terör örgütü  Ruslar gibi ayakları üzerinde duran halklara cici oğlan komedyen zeloşkilerle dört koldan saldırıya geçerlerken.. Nazi-nato terör örgütü kendi içinde de Amerika-Terörist İsrail, onların güdümündeki Avrupalı rejimlerle de uyanan halklarını vatandaşlarını ekarte etmek için gıda-genom silahları ile kendi vatandaşlarına karşı da biyolojik saldırıyı yüzyıldan fazladır çeşitlendirmektedirler.. Avrupa ve Amerika’da insanlar giderek üreyemez hale gelirken, gıdanın silaha çevrilmesiyle de halk, halklar her geçen gün düşünemez, hareket edemez obez, sağlıksız yaratıklara giderek düşünemeyen zombilere çevrilmektedirler..

 

İnsanlık bir an önce kıtlar bazında federasyonlarını oluşturup, kıta federasyonlarının birleşimiyle dünya konfederasyonuna geçmeli.

Siyon-soykırımcı vahşi kapital firma ve ailelerin dolar-euro gibi paraları tedavülden kaldırmalı. Dünya konfederasyonunun dolaşıma geçirdiği tüm dünya halklarının federasyonları tarafından ortak kontrol edilen worldsim, woldzer gibi yeni bir para biçimi tedavüle konulmalı.. Bütün insanlığın malı olan  bir para-dijital para birimine kayılmalı. Paranın siyon vahşi kapital soykırımcı sergerdelerin elinden alınması gerekmektedir..

 

İnsanlık siyon vahşi sermaye ve bunların patronu olduğu abd, Avrupa, terörist İsrail gibi ülkleri, laboratuarlarını, nasalarını.. Gizli tüm ardiyelerini acilen çözüp ekarte etmese bunlar deşifre olmamak için insan soyunu her geçen gün daha da büyük bir hedef haline getirmektedirler..

 

Bu vahşi-kapital siyon soytarılar yüzyıllar önce köle yaptıkları Afrikalıları şimdi de biyolojik silahlarla vurarak maymun ve fareye çevirmeye çalışarak, Afrika kıtasına yeniden konmaya çalışmaktadırlar.. Bundan dolayı bu soytarılar dünya halkları üzerinde hertür imha operasyonu yapmaktadırlar..

 

Basndan..

AFRİKA –KENYA KIZ LİSESİNE BİYOLOJİK SALDIRI

Doğu Kültür Medya –Nairobe

Kenya'nın batısında teşhis edilemeyen hastalık nedeniyle yaklaşık 95 kız öğrencinin hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Kenya yerel basınına yansıyan haberlere göre, Nairobi'nin 374 kilometre kuzeybatısında bulunan Aziz Theresa'nın Eregi Kız Lisesi'nde 95 öğrenci rahatsızlandı.

Öğrenciler, nedeni henüz belirlenemeyen hastalık nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Bölge eğitim yetkilisi Bonface Okoth, yaptığı basın açıklamasında, hastalık nedeniyle 95 öğrencinin bacaklarının felç olduğunu ve çoğunun yürüyemez hale getirdiğini belirtti.

Okoth, öğrencilerin tıbbı müdahale için hastaneye kaldırıldığını söyledi.

Hastalığın sebebi araştırılıyor

Olaydan sonra okul yöneticileri ile Eğitim Bakanlığı yetkilileri arasında yapılan toplantının ardından okul süresiz kapatıldı.

Okul yetkilileri, hastalığa neyin neden olduğunun araştırılmasından ve gerekli önlemlerin alınmasından sonra öğrencilerin okula devam edebileceğini açıkladı.

Hastalığın belirlenmesi için öğrencilerden kan örnekleri alındığını belirten hastane yetkilileri, kan örneklerinin Kenya Tıbbi Araştırma Enstitüsü (KEMRI) laboratuvarlarına gönderildiğini söyledi.

ETİKETLER : ABD'li General: Amerikan halkının artık Amerikan devletine güveni ve inancı kalmadı. Bu anlamda yıkım kaçınılmaz son olacak..
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA