TC ve ABD ROJEVAYI TERÖRİST İSRAİLİN TAM İŞGALİ İÇİN HAZIRLIYORLAR..

TC ve ABD ROJEVAYI TERÖRİST İSRAİLİN TAM İŞGALİ İÇİN HAZIRLIYORLAR..
Bu haber 2023-10-01 11:15:18 eklenmiş ve 264 kez görüntülenmiştir.

TC ve ABD ROJEVAYI TERÖRİST İSRAİLİN TAM İŞGALİ  İÇİN HAZIRLIYORLAR..

 

Bilindiği gibi Osmanlı yıkıldıktan sonra Mezopotamya-Kurdistan sahte suni sınırlar ve sahte ırk devletleri parçalanmıştı. Terörist israilden tc irak buradan uyduruk Ermenistan-Azerbeycan’a kadar Kurdistan en az 25 parçaya bölündü..

 

Kurdler ve Kurdistan üzerinde yaşayan halklar bir gün uyandıklarında evleri, arazileri, akrabaları başka ülkede, kendileri başka bir ülkede kaldılar.. Kurdistan üzerinde kurdurulan Sahte suni ırk devletleri ve diktatörlükler  ile Kurdler başta olmak üzere tüm bölge halkları soykırıma açık hayvan sürülerine çevrildiler. Şehirleri köyleri ile yakılıp yıkılmalar, mülteci olarak sınırlarda denizlerde hayvan gibi imha edilmeler, sahte suni sınırlarla ticaretin durması sonucu fakirlik düşkünlük sefaletin kader yapılırken, bu devasa coğrafyadaki yeraltı üstü madenlerinden, sularına, ova ve arazilerine, gıdasına kadar günümüzde siyonist soykırımcı firma ve aileler bu ırk devletleri sayesinde çökmüş bulunmaktadırlar.. Bu çirkin oyunlar yüzyıllardır siyonist hurafeler, kutsal topraklar yalan dolanı ile de (Ayrıntılar için tıklayınız..)  günümüzde de artarak sürmektedir..

 

Bu parçalama ve soykırım günümüzde de değişik şekillerde sürüyor. Nazi-Nato terör örgütünün patronu siyonist soykırımcı firmaların uşağı Amerika rejmi Kurdlere dost postuyla Rojava(Syria) Kurdlerine yardım oyunları ile buradaki Kurdleri bir taraftan  o bölgeyle ilgi alaksı olmayan çakma taşıma nüfus arap işgalcilerin hedefi haline getirken..

 

Diğer yandan diktatör esetin diktaör oyunları, TC rejiminin de önünü sonuna kadar amerika-ingiltere vb açılması, tcye bağlı soykırımcı-gaspçı-işgalci çetelerle Osmanlıdan sonra adım adım adım kurdistana yerleştirilen çakma arap nüfusla  Rojavanın işgali ve Kurdlerden temizlenmesi projesini son hız sürdürmektedirler..

 

Burada TC-ABD-İngiltere birlikte siyonist soykırımcı firmaların bin yıllar önce başlattıkları şeytani plan olan Kurdlerin kurdistandan temeizlenmesi, Kurdistanın işgali, Kurdistan üzerinde yaşayan halkların soykırımı ve Kurdistanıın filistin gibi terörist israilin tam işgaline  girmesi için hertür oyun dönmektedir.

TC ve Arap çetleri Amerikanın oluşturduğu işgal koşullarının da yardımıyla hergün kurdleri katletmektedirler. Evlerine arazilerine mallarına çökmektedirler.

Nasıl terörist israil filistinliyi öldürüp evini arazisini hayatını elinden alıyorsa.. TC-ABD ve Arap çeteler ortaklaşa aynı şekilde Rojeva Kurdistanına ve Kurdlere çökmüş bulunmaktadırlar..

Kurdlerin evlerin basıp çel-çocuk katl etmeden yakmaya, arazi mal hayatlarına çöken çöken çökene..

 

İşte eylül ayı boyunca  yaşanan örneklerden biri.. Kurdlerin arazilerine dadanan çeteler bir taraftan ağçları ve insanlrı katl ederken.. Diğer yandan ürünleri de babalarının malları gibi pazarlara sürmektedirler..

Özetle abd-tc-ingiltere ve terörist israil Kurdlerin ve bölge halklarını yok etme tarihten silme konusunda ne kadar oyun varsa devreye koymuş bulunmaktadırlar..

Bunların değirmelerine su taşıyanlar ise Kurdlerin ulusal birliğine sürekli darbe vuran kurd parti ve örgütlere sızan kurd kılığındaki  mossad-cia ajanları ile tcye çalışan ajanlardır.

 

Kurdlerin acil bir şekilde Kurdistan bayrağı altında toparlanması ulusal birliklerini sağlamları meşru peşmerge gücü ile işgalci çetelere karşı harekete geçmesi abd-tc tüm rejimleri kurdistandan def etmesi, Nazi -nato nato terör örgütünün ablukaya aldığı Rus sian haklar başta olmak üzere dünya halklarını da uyandırarak, örgütleyerek; bu ırk -ırkçı rejimlerin yıkılması gerekmektedir. Ki bütün dünya halkları Kurdler söz konusu olduğunda zaten desteklerini sunmaktadırlar.. Kurd kılığındaki siyonist sergerdeler Kurdleri sürekli soykırım oyunlarına en ince metotlarla çekmeye devam ediyorlar..Dünya halkları bir an önce uyanmasa Kurdistandaki parçalanmayı ve ırk devletlerini yıkmasalar, siyon vahşi kapital aile ve firmalar insan soyunu 1-2 yüzyıla varmaz tüm insan soyunu sıfırlamkta dünyadan yok etmektedirler. Tüm insanlığa acilen bu gerçeğin taşınması gerekmektedir. Mezopotamya ve Kurdistanın parçalanması ve işgali ırk devletlerinin varlığı dünya halklarının mal-mülk lerinin siyonist şatolara taşınması tüm insan soyunun yok edilmesidir.  Onalr güçlendikçe insan soyu yok edilmektedir..

 

Rojava (Doğu Kültür Medya) – Efrin’in Kürtlerin yaşadığı Bafelûn köyünde yerel Araplar ve Sultan Murat Tugayı isimli gruba bağlı silahlı kişiler, Kürt çiftçilerin zeytin tarlalarını yağmaladı.

 

Türkiye'nin güdümündeki silahlı örgüt mensupları ve çevredeki Araplar, tarlanın mahsulünü yağmaladıktan sonra zeytin ağaçlarına da zarar verdi.

 

Erfin-Suriye İnsan Hakları Örgütü'nün raporuna göre, 23 Eylül'de çevredeki Araplar, Sultan Murat Tugayı mensuplarının da yardımıyla zeytin bahçesini yağmaladı.

 

Aynı kuruluş, bahçeden yağmalanan zeytinlerin Azez’deki bir pazara götürülüp satıldığını bildirdi.

 

Efrin'in Şerawa ilçesine bağlı Bafelun köyünden olan Ezidi Kürt aktivist Zeynep Cimo da ilçedeki ihlalleri belgeliyor.

 

Zeynep Cimo, silahlı örgütlerin ve çevredeki Arapların ihlallerine ilişkin Rûdaw'a şunları söyledi:

 

"Bafelun köyünden biri olarak iki şeyin altını çizmek istiyorum. Efrin işgal edildiği günden bu yana Bafelunlulardan hiçbiri evine dönmedi.

 

İkincisi, son zamanlarda zeytin ağaçı tarlalarının yağmalandığı haberi gerçek bir haberdir. Zeytinleri toplayıp Azez'e gönderdiler ve ağaçların dallarını vahşice kestiler."

 

Resmi istatistiklere göre Efrin’de, Türkiye ve güdümündeki silahlı örgütlerin kontrolüne girmeden önce 22 milyondan fazla zeytin ağacı bulunuyordu.

 

Bunlardan yaklaşık 2 milyonu silahlı güçler ile sonradan bölgeye yerleştirilen Araplar tarafından kesildi.

 

 

ETİKETLER : TC ve ABD ROJEVAYI TERÖRİST İSRAİLİN TAM İŞGALİ İÇİN HAZIRLIYORLAR..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA