İŞ-İTVARİ OYUNLARLA IRAK’TA YAKTILAR, TC’DE İSE VATANDAŞLARI KAZ-KUŞ GİBİ AVLADILAR..

İŞ-İTVARİ OYUNLARLA IRAK’TA YAKTILAR, TC’DE İSE VATANDAŞLARI KAZ-KUŞ GİBİ AVLADILAR..
Bu haber 2023-09-27 08:38:55 eklenmiş ve 432 kez görüntülenmiştir.

İŞ-İTVARİ OYUNLARLA  IRAK’TA YAKTILAR, TC’DE  İSE  VATANDAŞLARI KAZ-KUŞ GİBİ AVLADILAR..

 

Batılı devletler ve  istihbarat örgütleri cia-mosad-m-16 işitvari oyunlarla Irakta insanları diri –diri yaktılar, tc de öğrenci servisine saldırdılar. İzmirde kız çocuğunu taciz tecavüzle, İstanbul Bebekte 2 genci yanlış anladık numarası ile katl ettiler..

 

Çürümüş avrupanın çürümüş örgütü AHİM ise terör örgütü fetöya destek çıkan kararlarla uyduruk TC rejminin Anadolu Birlşeik Devletlerine dönüşmememesi için, bu uyduruk ırk devletinin andolu-mezopotmya halklarının 1 yüzyılını daha çalması, Anadolu-Mezopotamya halklarını bir yüzyıl daha imha etmesi, soykırıma uğratması için, saldırılarını giderek artırmaya başladı.

 

Özetle ortadoğu genelinde halkı-halkları nazi-nato ve batılı terör örgüt ve devletlerinden kollayacak tek bir devlet yok. İslam dünyasını yöneten rejimlerin hepsi nazi-nato terör örgütünün güdümünde..

 

Ülkemizde ise Amerika, İngilitere, Avrupa-Tetrörist israil cenahı eski TC ırk rejmini ve eski sömürge tcyi ayakta tutmak için her tür oyunu oynuyorlar..  Dünya genelinde nerede halka-halklara saldıran dinli-dinsiz terör  örgütü ve lejyonu varsa kollayıp korumaktadırlar.. Gerçekten mağdur edilen insanları, binleri, yüzbinleri milyonları gizlemek içinse  hertür oyunu sergiliyorlar. Örneğin Faşist ırk devleti tc de on binlerce insan rejim tarafından adeta yok edildiler. Çembere alnıdılar. Bırakın durumlarını ahime taşımalarını, içlerine alındıkları yoksulluk ve yolsuzluk çemberleri, kumpas ve binbir oyun nedeni ile ulusal mahkemelerde bile dava açacak fırsatı bulamıdalar..

 

Haber Ajanslarının son dk. Olarak geçtiği haberlere baktığımızda Cia-Mosad-M16 kurdurdukları dinli-dinsiz terör lejyonları ile etki ajanlrı ile  İş-İt vari saldırılarla halkı, halkları yok etmek için hep tetikte olduğunu, Ortadoğu genelinde tc-irak-iran-syria-kurdistan.. vatandaşları, insanları kaz-kuş gibi avlayıp imha ettiği ortaya çıkarken, bu örgütlere abd-avrupa.. Batı nazi-nato terör örgütü ile, AHİM i ile hertür desteği de sunmaktadır.

 

Ajanslara, yangın, sıradan olaylar gibi yansıyan bu saldırıları sizler için derledik.. Birkaç gün içinde nazi-nato terör örgütü, siyonistlerin kırdığı insanları olayları aktarırken, olumlu gelişmeler ise Almanya ve Afrikadan geldiler. Afrikalıların Fransa, ABD, terörist israil, ingiliz gibi soykrımcı sömürgeci firma ve devletleri ülkelerinden kovmaları, Almanyada ise mahkemede  ifade veren hemşireler itiraf ettiler.  Covid-19’un küresel soykırımcı firmaların, faşist ulus devletleri, devletleri de kullanarak ortaya koydukları onaylanmış bir soykırım hareketi olduğunu açıkça ifade ettiler..

 

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYIN..

 

İlgili haberler:

 

IRAKTA 100 LERCE KİŞİYİ DİRİ DİRİ YAKTILAR..

 

Uyduruk-suni-sahte bir Irk Devleti olarak kurulan Irak’ta bir düğün salonunda 100 lerce kişi diri-diri yakılırken, uyduruk ırk devleti TC de ise Samsunda öğrenci servisine saldırı yapıldı. Servis şöförü hayatını kayb ederken öğrenciler yaralı kurtuldu. Iraktaki iş-it vari saldırı 1960 da Amudede bir sinemaya doldurulup diri –diri yakılan ilk okul öğrencisi Kurd Çocuklarını hatırlatırken.. Amude Sineması Soykırımı..

 

Olayların geçtiği alanlara bakıldığında siyonist yahudilerin işaretleri olan Palmiye ağaçlarının her tarafı süslediği görülürken..

 

Bu palmiye süslemeleri, siyon soytarıların oralardaki belediye, yerel, kamu, istihbarat.. kısaca alanın kendi kontrollerinde olduğuna dair birbirlerine mesajıdır.. 

 

 Irak'ın Musul kentinde düğün salonunda yangın! 113 kişi öldü, yüzlerce kişi yaralandı

 

Samsun'da kırmızı ışık ihlali yapan bir kamyon, okul servisine çarptı. Kazada servis şoförü hayatını kaybederken, Muhtar ve 4 öğrenci ağır yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Samsun'da kırmızı ışık ihlali yaptığı belirtilen kamyonun çarptığı okul servisinin şoförü hayatını kaybetti, minibüste bulunan 4 öğrenci yaralandı. Kaza sonrası kamyon şoförü gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

İZMİR TECAVÜZ EDEREK ÖLDÜRDÜLER.. HAKİM BU CİNAYET DEĞİL DEDİ..

İzmir'de, iş görüşmesi için evden ayrıldıktan sonra taciz, tecavüzle öldürülen Aslıhan Sinem Çiçek, kayb olduktan bir gün sonra hastanede bulunduğu,  aynı gün öldüğü ortaya çıkarken..

18 yaşındaki Aslıhan Sinem Çiçek'in ölmesinin davasına bakan hakim davanın cinayet davası olmadığını söyleyerek kızın ailesine 2. Bir iş-it saldırısı daha yaptı..

 

BEBEKTE 2 GENCİ KATLETTİLER, KATİLLER YANLIŞ ANLADIK DİYE SAVUNMA YAPTILAR..

Bebek'te çıkan kavgada hayatını kaybeden 2 gencin, iş çıkışı Bebek sahilde yürüdükleri esnada telefonda başka bir şahısla küfürleştiği, alkollü 6 kişilik grubun ise küfürleri üzerine alınması sonucu kavga çıktığı öğrenildi.

 

Olay, 23 Eylül gecesi saat 01.00 sıralarında meydana gelmişti. Bebek'teki bir teknede çalışan Engin Göregenve Mazlum Doğan(23), 17 ve 18 yaşlarındaki 2'si kız 6 kişinin saldırısında bıçaklanarak öldürülmüştü. Edinilen bilgiye göre, cinayetin yeni detayları ortaya çıktı. Olay günü Bebek'e eğlenmeye gelen H.E.A.(17), B.K.(17), Mert O.B.(18), Gökay Ö.(18), Hacer G.A.bankta oturarak alkol almaya başladı. O esnada çalıştıkları tekneden çıkan Göregen ve Doğan ise Bebek Sahili'nde yürürken, telefonda bir şahısla tartışıp küfürleşmeye başladı. 6 kişilik grubun önünden geçtikleri sırada şüphelilerden bazılarının küfrü üstlerine almaları sonucu kavga çıktı. Çıkan kavga sonucu Göregen ve Doğan bıçaklanarak öldürüldü.

 

COVİD-19 ONAYLANMIŞ BİR SOYKIRIM HAREKETİ..

Covid-19 un onaylanmış bir soykırım operasyonu olduğu Almanyadaki bir hemşirenin mahkemede verdiği ifade ile netleşti..

Milyonlarca İnsan Korona'dan Ölmedi, Öldürüldüler!

Hükümetin Korona talimatlarının uygulanmasının insanların ölümüne neden olduğuna şahit olan hemşire şu acı itirafta bulundu: 'Milyonlarca Korona hastasının hiçbiri Korona'dan ölmedi, tıbbi yanlış uygulamadan, ihmalden ve hemşire olarak yanlızca doktorların emirlerine uymaktan öldü. Hastaneler, milyonlarca insanın ölümüne yol açan hükümetin emirlerine uymak zorunda haldılar '

Nuremberg 2.0 Mahkemelerini kurmanın zamanı geldi de geçiyor bile.

Önceden Onaylanmış Soykırım!  https://t.co/a01uh8Ds93

 

ETİKETLER : İŞ-İTVARİ OYUNLARLA IRAK’TA YAKTILAR TC’DE İSE VATANDAŞLARI KAZ-KUŞ GİBİ AVLADILAR..
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA