DAĞLIK KARABAĞ SORUNU NEDİR..

Dağlık Karabağ Sorunu nedir. Yada Azeri-Ermeni sorunu nedir.
Bu haber 2023-09-20 06:20:15 eklenmiş ve 719 kez görüntülenmiştir.

DAĞLIK KARABAĞ SORUNU NEDİR..

 

Dağlık Karabağ Sorunu nedir. Yada Azeri-Ermeni sorunu nedir. Bu sorun küresel siyonist kapitalin, Halkları Uyduruk Faşist Irk Devletlerinin Uydururuk sahte-Suni sınırlarla birbirine düşman edilmesi ve Kurdleri tarihten silmek için siyonist kapitalist sergerdelerin faşist ulus devlet oyunları, ırk-ırkçılık oyunları  ile ortaya çıkardıkları sunni ve sahte bir sorundur.

 

 

Azerbeycan ve Ermenistanın gerçek adı Kurdistan’a Sordur. İnsanlık tarihi bilindiğinden beri bu topraklar Kurdlerin, Kurt aşiretlerinin topraklarıydı.

Siyonist kapitalist sergerdeler (küresel soykırımcı aile ve firmalar)  dünyayı işgal ve insan soyunu yok etmek için imparatorlukları yüzyıllar süren hile ve oyunlarla yıktıktan sonra önelerinde ki en büyük engelin Dünyanın maddi-manevi hazineleri üzerinde yer alan kurdler olduklarını bu anlamda Kurdleri tarihten silmenin gerekliliğine hükm ettiler.

 

Örneğin Osmanlı yıkılırken günümüzde Ortadoğu devletlerinin, dinli dinsiz terör lejyonlarının patronları olan bu siyonist-kapitalist soykırımcı firma ve aileler ingiliz sömürgesi olarak kurulan  faşist tc rejimini, syria, ırak gibi sahte suni ırk devletleri ve rejimleri kurarken, bütün coğrafyayı, Mezopotamyayı da sahte suni sınırlarla birbirinden kopardılar, Filistinden afganistana kafkaslara bölgeyi parça-parça ettiler. Halk-Hlaklar arasında ticareti durdurdular. Her alanda Filistinden Afganistana, Kafkaslara Ortadoğulu halklara soykırım dayattılar.

 

Bu soykırım operasyonunun kafkaslardaki ayağı ise Azeriyan-Ermeniyan diye döşediler. Kurdlerin 30 bin yıllık toprakları Kurdistana Sor üzerinde olmayan sahte bir ırk Azeri ırkı, azeriyan ve ermeniyan diye iki sahte suni devletçik  ortaya çıkardılar.

 

Ermenileri Kurdlere saldırtarak Ermeni halkını sabah kahvaltısı yaptılar. Gelecekte bu iki sahte suni devlet haliyle tarihten silinecek. Bu bölgedeki halkların uyanmasa yüzyılın başında ermenileri çeşitli gazlarla sabah kahvaltısı yaptıranlar bu sefer onları akşam yemeği yaparak tarihten silecektir.. Aynen Ermenistanı, sahte uyduruk ermeni devletini kurdururlarken Kurdistana  Sordan 1,5 milyon kurdü soykırım sürgünle tarihten sildiler.. Ve bu silmeye dair ne avrupa, ne amerika tek tük açıklamalr dışında tüm belgelri de sakladılar ki.. Allahtan Ruslar gibi Dürüst ve soylu bir halk var. Onlar insalığa ait tüm arşivleri toparladılar.

 

Günümüzde siyonist sergerdeler nasıl Kurdleri tarihten silmeye çalıştıysalar aynı şekilde bütün güçleri ile Rusyaya Ruslara saldırmaya başladılar. Rusyanın doğuş coğrafyası Ukraynada neo-nazi-nato oyunları ile komedyen çakma hitler Zelenskylerle küresel soykırımcı firma ve aileler devletler –nato gibi yapılarıyla dört koldan saldırıya geçmiş bulunmaktadırlar..

 

Özetle insanlık faşist ırk devletlerini, nazi-nato terör örgütünün, dinli-dinsiz terör lejyonlarının patronları olan küresel soykırımcı firma ve ailelerin mınına koymadıkça, terörist israil, tc, ermenia syria azeria sürüsüne bereket faşist ırk  ırk devletleri tarihe gömülmedikçe… Bu küresel soykırmcı firma ve aileler tüm insan soyunu yok etmek için hertür operasyonu yapmaya ve bu operasyonlar, iklim silahları, depremler, afetler, biyolojik saldırılarla, yiyecek içecekle insan soyunun gerzekleşmesi ile, teknoloji kullanılarak insanların önünü göremeyen, düşünemeyen dijital kölelelere çevrilmesiyle.. Kısaca gezegen çapında insanlık uyanmasa bunlar insan soyunu yok edene kadar durmayacaklar..

 

Kahraman ermeni-azeri.. dünya geneli ırk-ırkçılık oyunları sürdükçe.. İnsanlık siyon-vahşi kapitalin yemlerini yedikçe.. Hiçbir ülede hiçbir halkın iki yakası bir araya gelmeyecektir. Hergelen gün bir öncekinden kötü olacaktır..

 

Tekrar ediyoruz insanlık küresel soykırımcı firmalarla faşist ırk devletlerini birlikte tarihten silmeli. İnsanlık dünya konfederasyonuna kaymalıdır..

ETİKETLER : Dağlık Karabağ Sorunu nedir. Yada Azeri-Ermeni sorunu nedir. Kurdistana Sor 1 5 Milyon kurdun soykrımı..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA