PANİGLİLERDEN HARİKA BİR PİKNİK ŞÖLENİ

Hocvan Dernekler Federasyonu (Hoc-Fed) üyesi Panig Derneği harika bir piknik şölenine imza atdı..
Bu haber 2023-09-17 21:28:21 eklenmiş ve 857 kez görüntülenmiştir.

PANİGLİLERDEN HARİKA BİR PİKNİK ŞÖLENİ

 

Hocvan Dernekler Federasyonu (Hoc-Fed) üyesi Panig Derneği harika bir piknik şölenine imza atdı.. 

 

Hocvan Dernekler Federasyonu (Hoc-Fed) üyesi bölgemizin en önemli derneklerinden biri olan Panig Derneği harika bir piknik şölenine imza atdı.

Pandamı (X1) oyunu nedeniyle Paniglilerde geleneksel olarak yaptıkları piknik etkinliğini 4 yıl aradan sonra bu yıl yeniden yaptılar.

Pikniğe STK, Siyasi Partiler, Sanat dünyasından ve halktan yoğun bir katılım oldu. Hoc-Fed Başkanı Ayhan Öztürk ve yönetimi, Hoc-Fed üyesi dernekler, Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Y. Yasin Sit ve Yönetimi, HDP il eş başkanı, HDP milletvekili, Beykoz HDP İlçe örgütünden Davut Demir, Menderes Kaya, İzzetin Yaman, Burhan Ateş, HDP Pendik İlçe Bşk.  ve Hoc-Fed üyesi Haciali Köyü Bşk. Yaşar Gökdemir, CHP meclis üyesi Recai Çelik, Anadolu Ajansı Muhabirlerinden Mehmet Avşar, Beykoz Karslılar Bşk Esengül Yılmaz, Hoc-Fed üyesi Xaskar Dernek Başkanı Erkan Deli, Hoc-Fed üyesi Çalabaş Derneği Bşk Yusuf Koç, Hoc-Fed üyesi Kora Bşk İlter Koç, Hoc-Fed eski başkanlarından Latif Yılmaz, Sanatçı Mehmet Kılıç, Gıyas Yılmaz, İsmail Avcı, Dengbej Toso tam bir music şöleni yaşattılar .. Halktan ve üyelerden yoğun bir katılım oldu.

Piknik şöleninde Panig Derneği Örgütlülük ve STK alanında da ne kadar ileri bir seviyede olduğunu programı ile ortaya koyarken.. Çocuklara yönelik yapılan yarışmalarda heyecan doruğa çıktı. Bir derneğin gençliğe ve çocuklara nasıl sevdirileceğinin harikulade örneklerini ortaya koydular.

 

HABERİN FOTO ve VİDEOLARI İÇİN

TIKLAYINIZ..

 

4 yıl aradan Sonra Panig Derneği Başkanı Cengiz Demir ve yönetimi bütün katılımcılara harikulade bir piknik şöleni ve etkinlik hediye ettiler..

Yarışmalardan mangal ve ızgaralar, müzikten halaya herkes gönlünce eğlendi. Tek kelime ile felekten güzel bir gün geçirdik. İstanbul geneli STK-Siyaset ve Protokol anlamında da bir birinden değerli konuklar katıldılar..

 

PANİG FOTO GALERİ-1

 

PANİG FOTO GALERİ -2

 

 

DİPNOTLAR: Pandamı (X1)

 

 

Küresel kapitalin insanlığa dayattığı Covid-19 pandamı yalan dolanı kervanına faşist ulus devletler de katılınca.. İnsanlar bir araya gelmekten sosyal aktiviteler icra etmekten korkar hale geldiler. Bundan dolayı ülkemiz STK’ları 3-4 yıl boyunca etkinlik yapamaz hale çekildiler.

Küresel vahşi kapitalin insan ırkına dayattığı korku imparatorluğu, ölüm korkusu ve kaosu 3-4 yıl aradan sonra STK etkinlikleri ile yerle bir edilmeye başlandılar.


İnsanlık tarihi boyunca Kurdler insanlığa dayatılan barbarlıkları absorbe eden ölüm yerine yeniden dirilmeyi esas alan ırk-dil-din üstü ırkçı olmayan kapsayıcı medeniyetleri, cihanşumul özellikleri ile öne çıkarken yapılan STK etkinliklerinde de bu özellik tüm çıplaklığı ile öne çıkmaktadır.

İstanbul özelinden ülke geneline Kurdi STK’lar yaptıkları etkinliklerle ölüm ve korku imparatorluklarını yerlebir ederek vahşi kapitalizmin dayattığı ölüm korkusu ve umutsuzluk yerine yaşamı ve umudu yeniden yeşerterek, yaşamı, umudu ve yeniden dirilmeyi gittikleri her taşımaya başladılar. 

İşte Panig derneği de bu STK kriterlerine fazlasıyla sahip olan derneklerimizden biri. Gittikleri her yere yaşamı ve umdudu taşıyarak STK alanında mükemmel etkinlikler ve örnekler ortaya koymaktadırlar. Tüm Kurdi STK’lar Pandemi yalan dolanını takmadan kitlelerine her alanda yardımcı oldular. Panig derneği de Vahşi kapital insanları bencil birbirinden uzak, birbirinden korkan sürülere çevirmeye, harcanan yemelere çekmeye çalışırken onlar verdikleri onlarca iftar yemeği ile yaptıkları etkinliklerle binleri kitleleri birbiriyle buluşturup vahşi kapitalin tüm yemlerini her zaman yerle bir etmeyi başardılar..

 

STK'LARIN ETKİNLEŞMESİ-YETKİNLEŞMESİNDE DOĞU MEDYA ÖNEMLİ ROL OYNADI..

 

 

STK'ların yetkinleşmesi ve etkinleşmesinde Serhat Sivil Toplumun, STK alanında yetkinleşmesinde  Doğu Kültür Medyanın 2000'li yıllardan beri sahada koşması, STK alanına kurulum ve kuruluşlarında birebir yer alaması, medya sosyal medyada tüm STK alanın birbiriyle buluşturmadan, kurulumundan yetkinleşmelerine haber-fikir destekleri, öncülük etmesi hayati önemdeydi.. Bu çalışmalar zaman içerisinde meyvelerini vermeye başladılar. Doğu Medya Genel yayın Yönetmeni Y.Yasin Sit Arda-Der başkanı olarak kısa zamanda da STK alanındaki uzmanlığını ve farkını ortaya koymaya basladı. Bölgemizi ilgilendiren, düğün dernek cnz artık her etkinliğe 4-5 yönetici arkadaş başkanımız Yusuf Yasin Sit le etkinliklere  katılmaya, katılım ve katkı sunmaya  başladılar. Bu hafta bölgmizi ilgilendiren etkinliklere 4-5  yönetici arkadaşımızla katılım ve katkı sunduk. STK alanında ortaya koydukları duyarlılıklarından dolayı il-ilçe-köy dernek başkan ve yönetimlerini kutluyoruz.. Duyarlılıklarından dolayı yönetimlerimize teşekkür ediyoruz..

 

ETİKETLER : Hocvan Dernekler Federasyonu (Hoc-Fed) üyesi Panig Derneği harika bir piknik şölenine imza atdı..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA