SEL FELAKETİ HEMŞERİMİZ ABDULLAH ADIMANI DA VURDU.

İstanbulu 05/09/2023 tarihinde kuvetli sağanak yağış Başakşehir Park Mavera 1 de yazıhanesi ve iş yeri bulunan Mali Müşavir Abdullah Adımanın işlettiği ‘Aanlitik Mali Müşavirlik’ ofisini, ofis ve işyerini de vurdu.
Bu haber 2023-09-11 07:23:30 eklenmiş ve 626 kez görüntülenmiştir.

SEL FELAKETİ HEMŞERİMİZ ABDULLAH ADIMANI DA VURDU.

 

İstanbulu 05/09/2023 tarihinde  kuvetli sağanak yağış, Başakşehir Park Mavera 1 de yazıhanesi ve iş yeri bulunan Mali Müşavir Abdullah Adımanın işlettiği ‘Aanlitik Mali Müşavirlik’ ofisini, ofis ve işyerini de vurdu.

 

İstanbul'da kuvvetli sağanak sonucu Arnavutköy, Başakşehir ve Küçükçekmece'de ev ve iş yerlerini, bodrum katlarını su basmış, İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Metrekareye 125 kilogram yağışın düştüğü tespit edilirken, sel nedeniyle Başakşehir ve Küçükçekmece ilçelerinde birer olmak üzere iki kişi hayatını kaybetmiş, 12 kişi de yaralanmış, ev işyeri ofisleri yolları su basmıştı.

 

Bu felakette  Başakşehir Park Mavera 1 de yazıhanesi ve iş yeri bulunan Mali Müşavir Abdullah Adımanın işlettiği ‘Aanlitik Mali Müşavirlik’ ofisini, ofis ve işyerini de su basmıştı.

 

Sel baskını nedeniyle ‘Aanlitik Mali Müşavirlik’ de bulunan depo-ofis , işyerinde bulunan evraklar ıslanarak zayi olduğuğu gibi çoğuda sel baskını nedeniyle kullanılmaz hale geldi. Su baskını nedeniyle büyük bir maddi kayba uğrayan evrak deposunun kullanılmaz hale geldiği iş yerinde birçok evrakta ıslanarak kullanılmaz hale geldi.

 

İtafaiye ve belediyen rapor tutmasına rağmen zayi olan evrakları kayda alınmadı. Adımanın üyesi olduğu mali müşavirler odası da afet-zayi gibi durumlarda bir planlarının olmadığı ortaya çıktı. Oda ne esnafın nede mağdur olan vatandaşa yönelik bir çalışma yapmadı. Bu durum ülkemizde birçok oda –dernek vb. sadece insanları aidata mahkum hale getirerek soyan, felaket, afet vb. durumlarda hiçbirinin bir planı olmadığını ortaya koyarken.. Bu felaketle odasından sendikasına birçok dernek-oda-kurum sadece vatandaşı soyulacak şeyler olarak gördüğü ortaya çıkarken.. Afet, acil durumlarda hiçbirinin de bir plan ve programı olmadığı ortaya çıkmaktadır.

 

Sel felaketinden mağdur olan hemşerimiz Abdullah Adıman, sivil topluma, STK alanına duyarlı bölgemizin birçok STK’sına üye, bölge iş dünyamızın toparlanmasında da önemli aktörlerden biri.

 

Haberin Göreselleri Tıklayınız..

https://www.dogukultur.com//files/firm/photo/6aff7c4e96.jpg

Felaketten once park mavera

https://www.dogukultur.com//files/firm/photo/54e12e3337.jpg

Felaketten sonra park mavera

ADIMAN SORUNLARIMIZI ÇÖZECEK MUHATAP BULAMIYORUZ..

 

Adıman, sel felakeyti nedeniyle kayb olan, zarar gören evrakları ne yerel, ne kamu, nede mali müşavirler odası zayi olan olan evraklarımızın envaterinin çıkarılması ve tutanak tutulması yönünde hiçbir işlem yapamadılar.

 

Zayi olan evraklarımızın envanterini çıkarılması, tutanak tutulması  yönünde yaptığımız girişmler sonuçsuz kaldı, hiçbir işlem yapamdılar.

 

Adıman zayi İlanını veriken bizlere yaptığı açıklmada.

“Başakşehir Park Mavera 1 de bulunana ofisimizi 05/09/2023 tarihindeki yağmur ve sel felaketinde sudan ve selden zarar görmüştür. Mali müşavirliğini yapmış olduğum listedeki firmaların evrakları ıslanarak zayi olmuştur. belediye ve itfaiye rapor tutmuştur ama ilgili evrakları , tüm ısrarıma rağmen belirtmediler. Bu konuda istanbul mali müşavirler odasından da hiç bir destek yada yardım göremedik. Maliyenin ve sgk nın tüm işleri meslektaşa yüklenmişken her gün binlerce angarya bize yüklenmişken odamız bizi yalnız bırakıyor. Tek bir yetkili bile mağdur olan üyelerine bir geçmiş olsun mesajı bile dilemedikleri gibi, yaşadığımız mağduriyetle ilgili birtek girişimde bulunan bile olmadı” dedi.

 

ZAYİ OLAN EVRAKLARIN DÖKÜMÜ-LİSTESİ  AŞAĞIDADIR..

 

https://www.dogukultur.com//files/firm/photo/b2c9614089.png

 

İstanbulu 05/09/2023 tarihinde  kuvetli sağanak yağış vurmuş, Arnavutköy, Başakşehir ve Küçükçekmece gibi ilçelerde büyük hasarlara neden olduğu gibi 2 kişi de hayatını kayb etmişti.

 

 

 

ETİKETLER : İstanbulu 05/09/2023 tarihinde kuvetli sağanak yağış Başakşehir Park Mavera 1 de yazıhanesi ve iş yeri bulunan Mali Müşavir Abdullah Adımanın işlettiği ‘Aanlitik Mali Müşavirlik’ ofisini ofis ve işyerini de vurdu.
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA