ELON MUSK’IN NÜKLEER BİR SAVAŞLA DÜNYANIN YOK OLMASINI ENGELLEDİ..

ELON MUSK’IN NÜKLEER BİR SAVAŞLA DÜNYANIN YOK OLMASINI ENGELLEDİĞİ ORTAYA ÇIKTI..
Bu haber 2023-09-09 01:49:06 eklenmiş ve 998 kez görüntülenmiştir.

ELON MUSK’IN NÜKLEER BİR SAVAŞLA DÜNYANIN YOK OLMASINI ENGELLEDİĞİ ORTAYA ÇIKTI..

 

ABD'li yazar Walter Isaacson'ın hazırladığı ve 12 Eylül'de piyasaya çıkacak Elon Musk biyografisinin önemli detaylarına ulaştı. Walter’ın aktardıkları Muskın insanlık için nasıl büyük bir değer olduğunu ortaya koydu..

 

Dünyayı kurtaran adam bilim kurgu filmi gerçek oldu. Elon Musk’ın dünyayı nazi-nato terör örgütünün Rusyaya saldırısını etkisiz hale getirerek dünyayı kurtardığı, insanlığın yok oluşuna gidecek nazi-nato oyunlarını boşa çıkardığı ortaya çıktı.

 

Nazi-nato terör örgütünün çakma hitler komedyen zelenskyle rusyayı sarması russian halklara soykırım daytarak küresel siyonist firmaların rusyayı işgali projesini başlatması.. Covid -19 dan sonraki insanlığa yapılan en büyük saldırılardan biri.

 

Bu saldırıların nükleer savaşa dönüşmesini engelleyen beyinin de Elon Musk olduğu ortaya çıktı..

 

Elon Musk insan soyunun süper varlıklara dönüşmesi için aklın alamyacağı bilgi-bilim teknolojiyi bir araya getirip insanı daha ileri bir aşamaya taşımaya çalışan çağımızın en büyük iş adamı-bilim adamı, dehalarından biri olduğu gibi, İnsan soyunun uzaya açılması ve uzayda koloniler kurması içinde insanlık tarihinin kayd ettiği en büyük iş adamı, girişimci, bilginlerden biri. İnsanlık için çalışan gezegenimizin iyi sermayenin en büyük temsilcisi.. Milyarlarca insanın sevdiği bir idol..

 

Siyonist-terörist, nazi-nato, nasa gibi örgütler ise binlerce yılın karanlığından aldıkları tecrübelerle insan soyunu düşürmek için, yok etmek için ortaya çıkan oluşumlar. Bu karanlık şeytani piçlerin en büyük hayali ise insan soyunu sıfırlamak yok etmek, dünyamızı siyonist terörist küresel şeytani firmaların ve ailelerin çifliğine dönüştürmek..  (Ayrıntılar için Doğu Medya’yı inceleyin  www.dogukultur.com)

 

MUSK DÜNYA SAVAŞINI ENGELLEDİ..

 

Musk'ın Ukrayna'nın Rus donanmasına yönelik saldırısını önlediği ortaya açıktı

 

Haber Merkezi - SpaceX'in CEO'su Elon Musk'ın, Ukrayna ordusunun patlayıcılarla dolu denizaltı dronlarıyla Rus filosuna gerçekleştirmek istediği saldırıyı önlediği ortaya çıktı.

 

Musk, Starlink uydu iletişim ağının kapatılması talimatı vererek saldırıyı engelledi.Uzay taşımacılığı şirketi SpaceX'in kurucusu ve CEO'su Elon Musk'ın geçtiğimiz yıl Ukrayna ordusunun denizaltı dronlarıyla Rus filosuna gerçekleştirmek istediği saldırıyı önlediği ortaya çıktı.

 

Uydu iletişim ağının kapatılması talimatı vermiş

 

İHA’nın ABD'li haber kanalı CNN International’a dayandırdığı haberine göre, ABD'li yazar Walter Isaacson'ın hazırladığı ve 12 Eylül'de piyasaya çıkacak Elon Musk biyografisinin önemli detaylarına ulaştı. Biyografiye göre Elon Musk, geçtiğimiz yıl Ukrayna'nın Rus deniz filosuna yönelik saldırısını engellemek için mühendislerine Kırım yakınlarındaki Starlink uydu iletişim ağının kapatılması yönünde talimat verdi.

 

Denizaltı dronları kıyıya çıkmak zorunda kaldı

 

Starlink ağının kapatılması sonucu patlayıcılarla dolu Ukrayna denizaltı dronları Rus filosuna yaklaştığı sırada bağlantıyı kaybederek kıyıya çıktı. Biyografiye göre Ukraynalı yetkililer uyduları tekrar açması için Musk'a baskı yaparken, Musk ise Ukrayna'nın Kırım'a yönelik saldırısına Rusya'nın nükleer silahlarla karşılık verebileceği korkusuyla böyle bir talimat verdi. Biyografide Ukrayna'nın Kırım'daki muhtemel saldırısını "Küçük Pearl Harbor" olarak nitelendiren Musk, "Starlink'in savaşlara dahil olması amaçlanmamıştı. İnsanların Netflix izleyebilmesi, rahatlayabilmesi, okul için internete girebilmesi ve dron saldırıları yerine barışçıl şeyler yapabilmesi içindi" ifadelerini kullandı.

 

ABD'li Sullivan ile görüştü

 

Musk, kısa süre sonra ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, Genelkurmay Başkanı General Mark Milley ve Rusya'nın Washington Büyükelçisi ile telefonda görüştü. Biyografiye göre ayrıca Ukrayna Başbakan Yardımcısı Mykhailo Fedorov, denizaltı dronlarının bağlantısını yeniden kurması konusunda Musk'a ısrarcı oldu. Musk ise denizaltı dronlarının tasarımından etkilendiğini, ancak Starlink'in Kırım için kapsama alanını tekrar açmayacağını, çünkü Ukrayna'nın "çok ileri gittiğini ve stratejik yenilgiye davetiye çıkardığını" ifade etti.

 

Elon Musk'tan açıklama

 

CNN'nin biyografi ile ilgili yaptığı haberin ardından "Twitter" olarak bilinen X sosyal platformundan açıklama yapan Musk, geçtiğimiz yıl Ukrayna yönetiminin Starlink'in "Kırım yakınlarında aktif hale getirilmesine yönelik talebini" reddettiğini vurguladı.

 

Musk açıklamasında, "Söz konusu Starlink bölgeleri etkinleştirilmedi. SpaceX hiçbir şeyi devre dışı bırakmadı. Starlink'in bu kadar çekişmeli bir bölgede aktif hale getirilmediğini görmekten memnuniyet duyuyorum. Starlink'in Sivastopol'e kadar etkinleştirilmesi için hükümet yetkililerinden acil bir talep geldi. Burada açıkça görülen niyet, Rus filosunun batırılmasıydı. Eğer onların isteklerini kabul etmiş olsaydım SpaceX büyük bir savaş eyleminin ve çatışmaların tırmanmasının açıkça suç ortağı olacaktı" ifadelerini kullandı.

ETİKETLER : ELON MUSK’IN NÜKLEER BİR SAVAŞLA DÜNYANIN YOK OLMASINI ENGELLEDİĞİ ORTAYA ÇIKTI..
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA