HOLLANDALILAR-İNGİLİZLER NAZİ-NATO TERÖR ÖRGÜTÜNE KARŞI..

HOLLANDALILAR NAZİ-NATO TERÖR ÖRGÜTÜNE, İNGİLİZLER KATİL KRALİÇE OYUNLARINA KARŞI HAREKETE GEÇTİLER..
Bu haber 2023-08-28 21:00:22 eklenmiş ve 682 kez görüntülenmiştir.

HOLLANDALILAR  NAZİ-NATO TERÖR ÖRGÜTÜNE, İNGİLİZLER KATİL KRALİÇE OYUNLARINA

KARŞI HAREKETE GEÇTİLER..  

İngiltere , Fransa bir çok Avrupa ülkesinde halklar devlet aygıtına karşı harekete geçerken..

 

Bir anlamlı protesto da Hollanda da gerçekleşti. Nazi –Nato terör örgütünü kınayan Hollandalılar, Ukraynadaki nazi-siyonist komedyen zeloşkoya verilen desteğin acil kesilmesini istediler..

 

Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da Ukrayna Nazizmine ve Kiev'e silah tedarikine karşı miting düzenlendiği bildirildi.

 

Sputnik muhabirinin aktardığı üzere pazar günü Amsterdam’da göstericiler, Ukrayna Nazizmini ve Kiev'e silah tedarikini protesto etmek için sokağa çıktı.

 

İNGİLİZLER KATİL KRALİÇE OYUNLARINA KARŞI HAREKETE GEÇTİLER..

 

Avrupa, Amerikada halklar insan soyunu sıfırlamaya çalışan vahşi kapital firmalara ve devlet aygıtına karşı harekete geçerken..

 

Bu hafta Hollandalılar nazi-nato terör örgütüne karşı, ingiliz halkı ise 24 saat kendilerini izlemeye ve dizayna çalışan katil kraliçeye karşı atağa geçtiler..

 

Bizim gibi geri kalmış ülke ve toplumlarda ise yerel akamu alanı kutsal devlet yalan dolanları ile halkı-vatandaşı soyma soygun aracına çevrilmiş bulunmaktadır..

 

Geri kalmış toplumlarda, Ortadoğu, Asya-Ön Asya da halklar faşist ulus devlet, mafya-çete devletçikleri, arap rejimlerindeki diktsatörlükler gibi, dinli-dinsiz terör lejyonları ile, diktatörlüklerle dizayn edilirken..

 

Bu geri kalmış toplumlarda devlet ve yerel yönetimler kutsal devlet yalan dolanları ile, kutsal bayrak, kutsal devlet, kutsal zafer, kutsal eşek .. nerdeyse yılın yarısı zafer bizleri yani vatandaşı kurtarmakla geçerken.. Bu kutsallıkların altında yatan temel gerçek ise vatandaşın-halkın vergilerine konmak için ustaca setrgilenen oyunlardır..

 

Bu kutsal devlet, kutsal eşek, eşekler yalan-dolanı en Ülkemizde nerdeyse yılın yarısı bayram-mayram gibi oyunlarla geçmektedir..

 

Şimdi 30 Ogust zafer bayaramı ki nasıl bir zafer 5 milyon km toprak 3 kıta kaybetmişiz. 780 bin km ye kapatılmışız, topraklarımız, sularımız, ovalarımız, madenlerimiz, gıdamız.. Yabnacıların işgalinde ama biz hala zaferden zafere koşup duruyoruz.

 

Bir taraftan kamu, İBB gibi tamgeldili kriptoların işgalinde olan yerel yonetimler 30 ogust oyunları ile kaç milyar götürüyorlar, götürecekler..

 

Ülkemizde bunları sorgulayan ne doğru dürüsüt basın nede stk alanı, nede halkı temsil eden bir siyasal alan yok..

 

Bir kanat kutsal heykeller, kutsal kurtarıcılarla avuturken, diğer kanat din-iman-kitap oyunları ile malı goturuyorlar..

 

İngiltereden  gelişmiş toplumların farkını orataya koyan, İngiltereden mükemmel bir örnek..

 

haberin videosu tıklayın..

 

Biz ingiliz katil kraliçe icadı 30 Ogust yalan-dolanları ile dizayn edilirken..İngiliz halkından katil kraliçe düzenine karşı mükemmel bir mücadele örneği  kendilerini izleyen tüm elektoronik araç gereçleri yok ediyorlar..

 

Akıllı Şehir kapsamında 29 Ağustos'ta uygulamaya başlayacak Düşük Emisyon Bölgesi nedeniyle Londra'nın güneydoğusunda insanları izlemek için kurulan kameraların yüzde 90'ı, yani 500 kamera tahrip edildi, söküldü ve devre dışı bırakıldı

Kendilerine 'Blade Runners' adını veren Özgürlük Savaşçıları, hükümetin halkı izleme ve uygulama sürecini engellemeye kararlıdır.

ETİKETLER : HOLLANDALILAR NAZİ-NATO TERÖR ÖRGÜTÜNE İNGİLİZLER KATİL KRALİÇE OYUNLARINA KARŞI HAREKETE GEÇTİLER..
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA