ARDAHANLILAR BİNLERİ BİRBİRİYLE BULUŞTURDU..

Beykoz Çayır Festivalinde Ardahanlılar binlerce hemşerimizi birbiriyle buluşturdular..
Bu haber 2023-08-23 08:35:52 eklenmiş ve 1579 kez görüntülenmiştir.

ARDAHANLILAR BİNLERİ BİRBİRİYLE BULUŞTURDU..

 

Ardahanlılar Beykoz Çayır Festivalinde yaptıkları etkinlikte binlerce hemşerimizi birbiriyle buluşturdular..

 

Tamamıyla ücretsiz olan, yöresel ürünlerin  ikram edildiği etkinliğe binlerce hemşerimiz birbiriyle buluştular..

 

Etkinlikte bir taraftan yöresel ürünler ikramlar yapılırken diğer yandan tam anlamıyla bir kültür sanat etkinliği de oldu.

 

Etkinliğin başladığın günden bittiği güne Ardahanlı yazarlar kendi eserlerini, kitapları ile ilgili stant açtılar. Kitaplarını imzalayarak okurlarıyla buluştular. Bu kültür sanat etkinliği çayır Festivalinin biteceği 4 eylül tarihine kadar sürecek..

 

Geceye Ardahandan, Ard. Bld. Bşk Faruk Demir katılırken, istanbul Ardahanlı Bld Başkanları, Ardahan vekillerinden hiçibiri katılmadılar.

 

Beykoz Ardahanlılar Video-Foto-Katılımcılar..

 

Ardahan dernekler federasyonu ile Ardahan il dernekleri ise çakıldı kaldılar. 62 derneğimizin üye olduğu, Ardahan derneği olarak bizimde üyesi, olduğumuz  federasyondan doğru-dürüst yönetim bile yoktu.

 

SERHAT DENDİĞİNDE STK DENDİĞİNDE : HOC-FED..

 

Hocvan Dernekler Federasyonu bölge STK alanına katılım ve katkıda bir numara olduğunu Beykozda da ispatladı.

 

Çünkü bu federasyon birilerinden biseyler gelir nemalanırız, filan büyük baskan-baş orda olur bizi de görürler, karede yer alırız.. Fila-falana şirin gözüküp şundan bunadan nemalanırız. Kısacası STK alanı ile ilgi alaksı olmayan maymunlukların içine asla düşmeyen foto karelere girmek için birbirini ezen basit insanların aksine.. Kendimizi gösterelim hafifliğine asla düşmeyen, gücünü halktan sivil toplumdan alan ciddi bir STK. Bölgemiz ilimiz söz konusu olduğunda ciddi bir etkinlik olduğunda Hoc-Fed anında orada..

 

Ve bölgemizi ilgilendiren ciddi-stratejik sorunları da STK ruhuna uygun olarak en iyi ortaya koyan bir STK.

 

Katılımcıları videomuzda bütün ayrıntıları ile gösterirken.. İstanbul ve Beykozdan STK alanı, İş dünyası, sanat camiası katılım olurken.. Beykoz siyasi partilerinden  Beykoz HDP İlçe Eş Başkanı Özer Demir, Beykoz Ak Parti İlçe Bşk. M. Hanifi Dilmaç, Beykoz CHP Başkanı Mahir Taştan katılımda on numaraydılar.. Çakma siyasetçilerin aksine halktan birer insanlar olarak yöneytimleriyle birlikte etkinliğin başından sonuna alandaydılar.

 

BEYOKOZ’DA DOĞU- GÜNEYDOĞU NÜFUSU STK ALANINDA  ARDAHANI TAKİP ETMEKTEDİR..

 

Dengbej-Hozan Memet Kılıç, Sanatçı Kurbani Sural ve Hozan Omerin sahne aldığı gecede Beykoz Ardahanlılar söz konusu olduğunda Beykoz’daki Doğu-Güney doğu nüfusu da aktığından  halaylarla kurdi –tirki muzikle katılımcılar yeri göğü inlettiler.. Yukarda vurguladığımız gibi Ciddi STK alanı insanlar söz konusu olduğundan TC deki kripto ajan yapılanma devreye girer. STK-siyaset-is farketmez bosa çıkarmaya çalışır. Ozetle, kriotp ve teneke STK alanın aksine halktan binlerce insan Ardahanlıların etkinliğine aktılar.. Coşkuyu birlikte paylaştılar..

 

Gece Öncesi Yaptığımız Haber..

 

Ardahanlılar 27 Ağustos Pazar Günü Beykoz Çayır Festivalinde binleri birbiriyle buluşturuyor..

 

Tamamıyla ücretsiz olan, nazenan ve çeçil başta olmak üzere yöresel ürünlerinde ikram edileceği etkinliğe binlerce hemşerimiz birbiriyle buluşacak..

 

25 Ogust 2023 günü başlayan, 04-Eylül- 2023 Pzt. Gününe kadar sürecek olan  Beykoz Çayır Festivalinde  Ardahan Kültür ve dayanışma derneğinin öncülüğünde onbinlerce hemşerimiz  birbiriyle buluşacak.

 

 HABER FOTO GALERİ TIKLAYINIZ..

 


ARDAHANLILAR GECESİ 27 AĞUSTOS PAZAR GÜNÜ..

 

Serhat Ardahanlılar (Kars-Ardahan-Iğdır..) Beykoz Çayır Festifalinde 10 binleri birbiriyle buluşturuyor. 

ARDAHANLILAR GECESİ VİDEO

 

ARDAHANLILAR, SERHATLILAR (Kars-Ardahan-Iğdır..) BEYKOZ ÇAYIR FESTİVALİNDE 27 AĞUSTOS PAZAR GÜNÜ TÜM BÖLGEYİ BEYKOZ ÇAYIRINA TOPLUYORLAR..

 

Ardahan milletvekillerinden İstanbul-Ankara başta olmak üzere İzmir-Bursa büyük metropollerden de federasyon ve derneklerin, iş-siyaset sanat dünyasının, Kars- Ardahan-Iğdır halkının, Beykozluların yoğun bir katılım gösterecği etkinliğe İstanbul ve ülke geneli Ardahan Bld. Başkanları ile İBB başkanı Ekrem İmamaoğlunun da katılacağı etkinlik; bu yılın hemşerilerimizi birbiriyle buluşturmada en önemli etkinliği olacak. Onbinler beykoz çayırına akacak.. 

ETİKETLER : Beykoz Çayır Festivalinde Ardahanlılar binlerce hemşerimizi birbiriyle buluşturdular Ardahanlılar 27 Ağustos Pazar Günü Beykoz Çayır Festivalinde 10 binleri birbiriyle buluşturdu..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA