SİYONİST KOMEDYEN UKRAYNALILARI İMHA EDİLEN HAYVANLARA ÇEVİRDİ.

Ukraynayı hile ve desise ile ele geçiren siyonist komedyen zelensky soytarısı nazi-nato terör örgütünün dümen suyunda Ukrayna halkını yok ediyor.
Bu haber 2023-08-19 07:14:27 eklenmiş ve 787 kez görüntülenmiştir.

SİYONİST KOMEDYEN UKRAYNALILARI İMHA EDİLEN HAYVANLARA ÇEVİRDİ..

 

Ukraynayı hile ve desise ile ele geçiren siyonist komedyen zelensky soytarısı nazi-nato terör örgütünün dümen suyunda Ukrayna halkını yok ediyor. Siyonistler nasıl almanyada hitleri kullanıp yahudileri kırdıysalar, nazi-nato terör örgütü de aynı senaryoyu bu hitler bozuntusu ile Ukrayna halkına dayatmış bulunmaktdır..

 

Ukrayna halkı bu hitler bozuntusunun kellesini almadıkça, nato-nazi terör örgütünün dümen suyunda çıkmasa Ukrayna halkıda Almanyadaki Yahudiler gibi soykırıma uğratılmaktadır.

 

Dünya halkları bir an önce uyanıp Rusyanın safına geçerek bu siyonist teröristlerin, nazi-nato örgütünün mınına koymalı. Bu katil soykırımcı sergerdelerin insan soyu ile oynamalarını durdurmalıdırlar..

 

Siyonist komedyenin sürekli terörist eylemlerle Rusyaya saldırması doğal olarak karşı saldırıyı da beraberinde getiriyor. Komedyenin nato-nazi örgütünün direktifleri ile sürekli olarak iha-sihalarla Rusyaya terör  saldırıları yapmasını Ruslar cezasız bırakmadı.

 

 Rusya Ukrayna'nın kuzeyindeki Çernihiv kentininde kümelenen teröistleri nokta atışı ile imha ederken. Çernihiv Belediye Başkanı Oleksandr Lomako sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 7 teröristin hayatını kaybettiğini yaralananların da olduğunu bildiririken.. Komedyen zelosky ise kendisine yem atan batılı sergerdelere Rusya sivilleri vuruyor algısı yaratmaya çalışırken.. İyice komedyene dönüşüyor..

 

ETİKETLER : Ukraynayı hile ve desise ile ele geçiren siyonist komedyen zelensky soytarısı nazi-nato terör örgütünün dümen suyunda Ukrayna halkını yok ediyor.
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA