KURDİSTANDA ARAZİ KAVGALARININ TEMEL NEDENİ ve ÇÖZÜMÜ..

TC rejimi ile kurdler suni sahte sınırlarla, sahte suni faşist ırk devletleri ile parça-parça yapıldıkları gibi Syriadan Afganistana kurdistan
Bu haber 2023-08-15 05:50:10 eklenmiş ve 850 kez görüntülenmiştir.

KURDİSTANDA ARAZİ KAVGALARININ TEMEL NEDENİ ve ÇÖZÜMÜ..

 

TC rejimi ile kurdler suni sahte sınırlarla, sahte suni faşist ırk devletleri ile parça-parça yapıldıkları gibi Filistinden, Syriadan Afganistana Kurdistan (tc, iran, ırak, syria, ermenistan, azeriyan, karabagian.. sürüsüne bereket faşist sahte-suni ırk devletleri ile coğrafyaları  parça parça yapılmıştır. Kurd aile aşiretlere soykırım dayatılarak coğrafyalrına el konulmuştur..) kurd aile ve aşiretlerinin toprakları parça-parça yapıldı. Herşeyleri ellerinden alındı. Kurd bir sabah uyandığında tarlası başka ülkede, evi akrabaları başka ülkede, kendisi başka bir ülkede kaldı.

 

 Bu planın birebir uygulayıcısı olan siyonist satanist küresel aile ve firmalar kurd aile ve aşiretlerini tarihten silmek için parçaldıkları kurdistanda kurdlerin bir daha topraklarına sahip çıkmaması için her tür operasyonu hayata geçirmiş bulunmaktadırlar. Barajlardan heslere maden sahalarından kurdistanın dağlarına ovalrına herşeylerine çökmüş bulunmaktadırlar..

 

Kurd aile ve aşiretler Syriadan afganistana işgal edilen coğrafyaları üzerlerinde sahte suni çakma nufusun boca edildiği tüm coğrafyada uyduruk tc rejmi, iran ırak syria ermenistan sonradan coğrafyalarına boca edilen çakma nüfusu tesbit edip gasp edilen coğrafyalarını  ve  topraklarını alıp yeniden gerçek sahipleri olan kurd aile ve aşiretler  arasında paylaşılmalıdır. Suni sahte faşist ulus devletler patronları siyonist soytarılardan aldıkları emirle her kurd aile ve aşiretlerini yüzyıllardır bire-bir yok etme markajına almışlardır. Şu anda Anadolu ve mezopotamya üzerinde yaşayan herkes bu küresel soykırımcı firmalar için imha edilecek bir kimlik numarasıdırlar..

Günümüzde bu durum daha vahim bir hal almıştır. Küresel siyonist firmalar artık bilinmeyen adamları ile, bankaları ile, ajan hukuk büroları ile karşılıksız dolar ve euroları ile kurdurdukları faşist ulus devletlerle kurdistanda tarıma topraklara sularımıza ovalarımıza hayatlarımıza çökmüş bulunmktadırlar..

 

Çakma ve kripto nüfusa kurdlerin topraklarını mal varlıkların soykırımla çaktırmadan aktarırlarken.Kurd aile ve aşiretlerde kalan son toprakları mera vb. oyunlarla alırlarken..  Bu konuda da kurdleri yok etmek için şeytanın aklına gelmeyen planları da devreye sokmuşlardır.. Kurd aile ve aşiretlerin uyanıp özellikle son bir yüzyıldır kurdistana boca edilen çakma ve kripto nüfusu, çakma faşist ulus devletlerin tümünü hedef alarak bunların tüm planlarını tersine çevirecek planlar geliştirmeli. Kurd aşiretler özel timler oluşturarak küresel siyonist soytarı firma ve aileleri tesbit edip birebir peşlerine düşmeli.. Onların mal varlıklarına da el koyup bu kahpeleri damgalamalıdırlar. Kurdler uyanıp harekete geçmeseler kuresel siyonist satanist firma ve aileler özellikle terörist israil labratuvarlarında üretilen biyoljik-kimyasal mikroplarla coğrafyalrını topraklarını kurdleri yok etme silahına çevirmektedirler. Önce faşist ulus devletin kanunları ile sahte euro dolarla toprağı al, madene, tarıma, ovaya, suya çök zamanla mikrobu bulaştır. Bunların özel biyolojik tohumları ile toprağı operasyon aracına çevir.. 100-200 yıla yay kurdleri ve kurdistan uzerindeki halkları yok et, tarihten sil. Şu anda küresel siyonist satanistler bu planı devreye koymuş bulunmaktadırlar..

 

Kurd aile ve aşiretlerinin sahte suni devletlere ve kripto nüfusa yönelip ülke ve coğrafyalarını geri alacak karşı plan ve projeler üzerine derhal harekete geçmeleri gerekmektedir..   Aksi geç kalınan hergün kurdistan üzerinde ki tüm nüfusun (arap-kurd-turk-ermeni-rum-fars..) yok oluşuna kadar gidecek olan faşist ulus devletlerin kanunlarını kendileri için gasp-soykırım ve yoketme aracına dönüştüren bu kahpeler , bu küresel soytarı firmalar her planı devreye koymuş bulunmaktadırlar..

 

Kurdistan üzerinde kurulan tüm ırk devletleri yıkılmalı. Son 100-150 yılda ki kripto çakma nüfus tesbit edilip kurd aile ve aşiretlerinden alınan topraklar başta olmak üzere çalınan gasp edilen herşey ellerinden  geri alınmalıdr. Aksi siyonizim kurdler özelinde bütün bölge halklarına  oyle yok edici bir plan çizmiştirki kurd aile ve aşiretler başta olmak üzere bölge halkları bir kavanoza doldurulan karıncalar gibi sıkıştırılıp, sıkıştıkçada birbirini yiyen yok edici bir projenin içine haps edilmişlerdir ..Bu yok edici projeyi daytanlar yok eilmedikçe de tüm halklar yok olacaklardır..

 

Günümüzde bu işgal-gasp oyunları giderek daha da büyümektedir..

 

Ayrıntılar için tıklayınız..

 

Günümüzde bu işgal-gasp oyunları giderek büyürken.. Kurdlerin ve bölge halklarının bilinç düzeyi de bu saldırıları def etmekten uzak, kurdler ve halklar adına ortaya çıkan-çıkarılan parti-örgüt-stk basın ise bu ölümcül siyonist-satanist soykırım operasyonlarını halka taşımamakta ve gizlemektedirler.. Çünkü istisnalar dışında hepsi tepeden bu küresel soykırımcıların kripto ajanları ile dolup taşmış bulunmaktadırlar. Halkı ve halkları ölüme yatırmak yok etmek için 7/24/365 esasına göre çalışmaktadırlar..

 

Bu durumun en can alıcı planlarından biride faşist ırk devletlerinin tüm beyinlerin, dalında uzamnaların göçertilmesi, stratejik firmalrın yerliden alınması, dışarıdan beyin göçünün alınmasının engellenmesidir. siyonistlerin nazi-nato terör örgütünün planları ile kurdurdukları bu ırk devletlerine beyin akımını engellemeleridir. Örneğin ırkçı tc rejimine alman-arap-fars-kurd-turk bilm adamı ve beyinlerin girişi yasaktır. bunlar ülkemize giremez, kalmaz, vatandaşlık verilmez. Bu yönlü gelenlerin peşine ise nazi-nato terör örgütü peşine düşer. İmhadan kaçırtmaya her oyunu devreye sokar..

 

 

 

ETİKETLER : TC rejimi ile kurdler suni sahte sınırlarla sahte suni faşist ırk devletleri ile parça-parça yapıldıkları gibi Syriadan Afganistana kurdistan
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA