NİJERYADA HALK DARBE YAPTI..

Dünya genelinde halkların faşist ulus devletlere darbe yapma dönemi başladı. Halklar ülkelerini siyonist-satanist soykırımcılara peşkeş çeken hükümetleri devirmeye yöneldiler.
Bu haber 2023-08-12 07:46:07 eklenmiş ve 672 kez görüntülenmiştir.

NİJERYADA HALK DARBE YAPTI..

 

Dünya genelinde halkların faşist ulus devletlere darbe yapma dönemi başladı. Halklar ülkelerini siyonist-satanist soykırımcılara peşkeş çeken hükümetleri devirmeye yöneldiler. Nijer halkıda orduyu toplayarak ülkelerini satan hükümeti devirmek için harekete geçirdiler..

https://www.dogukultur.com//files/firm/photo/812ea75a2d.jpg

Bu dalga afrikada hızla yayılırken, Amerika, Avrupa ve diğer kıtalarda da halklar içten içe harekete geçmeye başladılar.

 

Bilindiği gibi halkların darbe yapma harekatını ilk kez turku-ye sömürgesinde 15 temmuz 2016 yılında sömürge tc rejminde başlamıştı. Anadolu ve Mezopotamya halkları tc sömürgesindeki cia-mossad artıkları fetöcü teröristleri demir tank ve uçakları ile tarihe gömmüştü.. Bu gelenek bütün dünyada hızla yayılmaya başladı..  Tc sömürgesinde de halkın siyonist stanist firmalrın ülkemizin madenleri, gıdası, hava toprak su ova larımızı derinden ele geçirmesi derin işgalin giderek gıda genom terörist israil tohumları ile toprağın zehirlenmesi.. kısaca ülkemizde derin işgalin giderek çeitlenerek yayılması Anadolu-mezopotamya halklarını içten içe harekete geçirmiş bulunmaktadır. TC de etkili olan siyonist satanist şatolar yerli küresel ayakları ile istanbulu boşaltma ve halkı ekonomik sorunlarla ablukaya almaya çalışırken ülkemiz geneli halk bunları ekarte etmek için çoktan harekete geçmiş bulunmaktadır. İktidarı muhalefeti ile ülkemizin siyonist satanist vahşi kapital sermayeye peşkeş çekilmesine halk asal müsade etmeyeceği gibi, ülkemizde halk, günü geldiğinde dur diyecek içten içe kaynama çoktan başlamış bulunmaktadır.. 

https://www.dogukultur.com//files/firm/photo/5aa21281a5.jpg

Uranyum bakımından dünyanın en zengin madenlerine sahip Nijer’de madenleri  ve ülkelerini Fransa –Amerika-Avrupa gibi sömürgecilere peşkeş çeken Nijerya hükümetini halk devirerek Orduya yönetiöme geçmeleri emrini verdiler.

https://www.dogukultur.com//files/firm/photo/85085ee728.jpg

Nijerde Ordu halkın talimatları doğrultusunda yavaş yavaş yönetimi alırken.. Halkta abd-fransa vb. sömürgeci ülkelerin ülkelerini derhal terk etmei için harekete geçerken Nijerde bulunan fransız üsü ile konsolosluklarına saldırya geçerken.. Amerikalı sergerdeler ise çoktan kaçarak ülkeyi terk etmeye başladılar..

 https://www.dogukultur.com//files/firm/photo/671325de00.jpg

Öte yandan abd-avrupa-israil yani nazi-nato terör örgütünün kurdurduğu ve onların kontrolunda olan Batı Afrika Devletleri Ekonomik Topluluğu'nun (ECOWAS) Nijer'e askeri müdahale kararı soylemlerinin ardından Burkina Faso ve Mali, yayımladıkları ortak bildiride, Nijer'e askeri müdahalenin kendilerine savaş açmak anlamına geldiği konusunda ECOWAS'ı uyarmış, Libya ve Çad’da  ECOWAS'ın saldırı başlatması halinde Nijer'e askeri destek vereceklerini  Nijer ve Nijerya halkının yanında olduklarını kamuoyuna duyurdular.

 

DÜNYA HALKLARI RUSYA BAYRAĞI SALLIYORLAR..

 

Doğu Medyada da sık-sık vurguladığımız gibi artık dünya halkları Rusya Federasuyonunun arkasına yığılmaya başladılar. Çin devleti dahil batıya (abd-avrupa) geçit vermiyorlar. Dünya Halkları ve Çin Halkıda Çininde siyonist-soykırımcı sermayenin kontrolu ve işgali altında bir ülke olduğunu kavradıkça Çin’i de Abd-Avrupa gibi ablukaya almaya engellemeye başladılar..

 

Bütün dünyada halklar artık Rusya bayrağını sallıyorlar. Amerika, Avrupa kıtasında halklar içten içe Rusya Federasyonu ile ilişkilerini üst seviyeye çıkarırken..

 

Bu uyanış ve Rusya Federasyonu ile birleşme hareketi ve hamleleri Afrika kıtasında da hızla yayılmaya başladı.. Nijer halkıda Afrikadaki diğer halklar gibi Rusya bayrağını göndere çekmeye başladılar. Afrika halkları dünyanın Rusya öncülüğünde Dünya Konfederasyonuna gitmesini, dünyamızı soykırım, sömürü, insan soyunu köleleştirme ve sıfırlama üzereine kurgulanan siyonist-satanist soykırmcı küresel aile ve firmaların bir an önce yıkılmasını hesaba çekilmesi, karşılıksız dolar ve euro gibi paralrla insan soyunun düşürülmersinin önü geçilmesini istemeye başladılar.. 

 

Afrika halkları Afrika Afrikalılarındır. Yüzyıllar geriye giderek sömürgeciler ve soylarından hesabını soracağız hareketini çoktan başlatmış bulunmaktadırlar.. 

 

RUSYA ASLA REHAVETE KAPILMAMALIDIR..

 

Rusya rehavete kapılıp nato-nazi-siyonist sermaye ile kol -kola girip dünya halklarına öncülük etme misyonunu kayb ederse Russian halklar başta olmak üzere aynı şekilde bütün dünya halklarının hedefi haline geleceği gerçeğini bir an unutmayarak insanlığa ve dünya halklarına öncülüğünü ve dünyamızı yüzyıllardır işgal eden siyonist satanist şatolar-aile ve firmalar yıkılan kadar bu savaşa öncülük etmekten başka bir şansının da olmadığını görmek zorundadır. Aksi dünya halkları Rusya federasyonuna da yönelirler.. 

ETİKETLER : Dünya genelinde halkların faşist ulus devletlere darbe yapma dönemi başladı. Halklar ülkelerini siyonist-satanist soykırımcılara peşkeş çeken hükümetleri devirmeye yöneldiler.
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA