ÜLKEMİZİN İŞGALİ İSTANBULUN BOŞALTILMASIYLA TAMAMLANIYOR..

İstanbul’da yaşanan gelişmeler, mega şehrin boşaltılmaya çalışılması, sürekli deprem korkusu, paranın ilah yapılması, zam-zülüm oyunları, trafik terörü.. Bütün bu oyun ve operasyonların ana hedefi
Bu haber 2023-08-08 18:11:19 eklenmiş ve 969 kez görüntülenmiştir.

ÜLKEMİZDEKİ İŞGALİ İSTANBULU BOŞALTARAK TAMAMLAMAYA ÇALIŞIYORLAR..

 

İstanbul’da yaşanan gelişmeler, mega şehrin boşaltılmaya çalışılması, sürekli deprem korkusu, paranın ilah yapılması, zam-zülüm oyunları, trafik terörü.. Bütün bu oyun ve operasyonların ana hedefi İstanbul’u halktan alıp yabancıya vermek, boşaltmak.. Ülkemizin siyon çetelerce işgalini sorunsuz hale getirmek içindir..

 

İstanbul ülkemizin kalbi ve Beynidir. Küresel ve yerli siyonist çetlerin korkulu rüyasıdır. Bizanstan Osmanlıya dünya medeniyet nüfusunun, imparatorlukların, dünyanın başkentidir. Bu başkentte dünyanın maddi-manevi deposu Mezopotamya-Anadolu ((Dinler, fikirler en stratejik madenler..Sular, her şehrin altında onlarca şehrin yatması vs..)) da dahil edilince dünyayı yönetmek, insan soyunu sıfırlamak, dünyayı işgal etmek içinde olmazsa olmaz şehir İstanbuldur. Dinlerin başkenti Kudüsü işgal eden siyonist çeteler şimdi bütün güçleri ile İstanbul’u düşürmeye ve halkını düşürmek için saldırıya bugünde değil 300 yıl önceden geçtiler.

 

TC rejimi ile birlikte siyon-sebataist çeteler bir taraftan ülkemizi İstanbulu işgal edip Mezopotamya ve Kurdistanı parça-parça ederken; diğer yandan Osmanlıdan Rum-Ermeni-Kurd-Turk.. lerden soykırım ve gaspla ele geçirdikleri servetlerle de siyonist terörist israili inşa etmeye başladılar..  

 

Ayrıca bakınız İlçe –İlçe nasıl boşaltılıyor, İstanbul Halkı nasıl Çökertiliyor.. Tıklayınız..  

 

1940-50 ler Marshall planları ile, günümüzde siyonistlerin, toprak-tohum, gıda-genom, yiyecek-içecek, hava-su ile  oynamalrı ile toplum hergeçen gün düşünemeyen hayvan sürülerine dönüşürken.. Vatandaşı hastalıklı bir hayvana-köleye çevirme hayvanlaştırma-düşürme operasyonları giderek büyüyor..

 

Kısaca İstanbulda yapılan zamlara değinelim ardından analiz yazımız devam edecek:   İstanbul’da Marmaray, metro, metrobüs, otobüs, minibüs, servis, taksi ücretlerine yüzde 51.52 oranında zam yapıldı. Tam bilet ücreti 15 TL oldu. Taksi açılış ücreti 19,17 TL'ye, indi-bindi ücreti 70 TL'ye yükseldi.

 

İstanbul'da Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nin (UKOME) bugün ulaşıma zam gündemiyle toplandığını ve toplu ulaşıma yüzde 51,52 zam yapıldığını temsilci arkadaşlarımız bizlere aktarırken..

 

Kabul edilen zam teklifi toplu taşıma araçları için 11 Ağustos, taksi ve otobüsler için ise 14 Ağustos’tan itibaren geçerli olacağı netleşmiş bulunmaktadır.

 

İstanbul’un resmi nüfusu 16 milyon ancak bu sayının 20 milyonu bulduğu belirtiliyor. Günlük ortalama 13 milyon kişi toplu taşıma araçlarını kullanıyor.

 

Tarifeler şöyle:

 

Bu kapsamında, tam elektronik bilet ücreti 9,90 liradan 15 liraya, öğrenci elektronik bileti 4,83 liradan 7,32 liraya, öğretmen elektronik bileti 7,09 liradan 10,74 liraya, tam abonman ücreti 777 liradan 1177 liraya, öğrenci abonman ücreti ise 140 liradan 212 liraya yükseldi.

 

Taksi açılış ücreti 70 tl oldu

 

Sarı renkli ticari taksilerde indi-bindi ücretine yüzde 75 zam geldi ve 70 liraya yükseldi. Sarı taksilerde açılış 19,16 lira, kilometre başına 12,89 lira oldu.

 

Turkuaz taksilerde açılış 22,04 lira, kilometre başına 14,83 lira, indi-bindi ücreti 80,50 lira oldu. VIP taksilerde (siyah) açılış 32,59 lira, kilometre başına 21,92 lira, indi-bindi ücreti ise 119 lira oldu.

 

Minibüse zam

 

Minibüs ücretleri de gelen zamla birlikte mesafeye göre 12 TL ile 15 TL arasında değişecek. Minibüs öğrenci ücreti ise 8 TL olarak belirlendi.

 

Okul servisi ücretleri de artırıldı

 

Okul servisi 0-1 KM aylık ücreti 792 TL’den 1200 TL’ye, personel servis ücretleri de 10-17 koltuk kapasiteli taşıt 422,40 TL’den 640.40 TL’ye yükseldi.

 

İstanbul Halkına Operasyon Merkezine Çevrilen İBB'den yapılan Açıklamada:

 

Zam karı sonrası yapılan açıklamada.. İBB Genel Sekreteri Buğra Gökçe, artan maliyetlere ve özellikle akaryakıt zamlarına dikkat çekerek "Zorunlu olarak yapılan ve bizi de çok mutlu etmeyen bir düzenlemedir" dedi.

 

“Kontak kapatacağız, zammı kabul etmiyoruz”

 

Öte yandan İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, UKOME kararına tepki göstererek, "Kontak kapatacağız, bu zam oranını kabul etmiyoruz" dedi.

 

Geçen haftaki UKOME toplantısında uzlaşı sağlanamadığı için zam kararı çıkmamıştı.

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, toplu ulaşıma yüzde 57 zam önermiş, İstanbul Taksiciler Odası yüzde 100 zam istemiş, UKOME’deki bakanlık temsilcileri ise yüzde 40 demiş ve uzlaşı çıkmamıştı.

 

TC REJİMİ İSTANBULU BOŞALTMAK İÇİN ZAM-ZULUM SİLAHINI KULLANIYOR..

 

Ovalarımızı, sularımızı, toprak ve tohumumuzu, madenlerimizi kısaca ülkemize TC rejimi ile çöken siyonist çeteler.. İstanbul ve İstanbullulardan kötü korkmaya başladılar.Çünkü artık kurtler-turkler turk-turku-ye, ile atoturk-atokurt, kurtarıcı edebiyattları ile anır-ahır kabir oyunlarını yemiyorlar. Hızla uyanış başladı..


DEPREM KORKUSUNDAN KAÇAN KAÇANA.. AMA NEREYE..

 

Bu zam haberinin ardından yazımıza devam ediyoruz. Biran önce İstanbul’u boşaltmak halktan vatandaştan izole etmek için hertür fırsatı kullanma ve kollamaya başladılar.. Başarmasalar haarp silahları deprem yada iklim silahları ile başarmasalar biyolojik silahlarla sadırılar devam edecek.. Siz korkularınıza esir düştükçe saldırı daha da büyüyecek. Diyelim Anadolu yada ücra bir köşeye gittiniz. Oralarda daha büyük tehlikler sizin yakanızı bırakmayacak. Heryerde peşinize düşecekler.. En basitinden gelimiş bir robot silah bulunduğunuz çiftliğe yanaşacak. Düğmeye bastığında sizi maymun ve fareye dönüştürecek yada imhaya götürecek.. Yani bilimsel-siyasi-hukuki-ekonomik-stratejik savaşmayı becermeksek imha ve kölelik kaçınılmaz kaderimiz olacaktır..

 

 TC rejimi, sağ-sol, kurt -turk, en son din-iman-mezhep oyunları ile de vatandaşı düşüremeyince, bu sefer İstanbul'u boşaltmak,  yabancılara peşkeş çekmek için ki yabancılar deiğimiz karşılıksız doların-euro nun sahipleri içerdeki yerli kriptoların dışarıdaki küresel ayakları, tc kurulurken getirilen 1 milyon kripto yetmedi, şimdi takviye ediyorlar. Yoksa gariban afgan –suriyeli-iranlı değil. Ki bu nüfus bizim nüfustur..   Rejim, zam-zum-zumlumle orta ve fakir sınıfı düşünemyecek noktaya çekerken asıl hedef ülkenin derin işgalcilere dikensiz bir çiftliğe dönüştürülmesidir. Bundan dolayı rejimin en büyük düşmanı halk-vatandaştır. Ve  halka saldırıya geçtiler. Dikkat edin tc rejiminin tek 1 partisi iktidar muhalefet bu derin siyonist işhgale tek kelime ile dokunmaz, rejimin tek belediyesi yazılım-gıda-genom vb. konularda halkın çocuklarına birtek kurs vermez eğitmez..

 

REJİMİN ORTAYA ÇIKARDIĞI ULU TÜRK TİPİ BİR DOLARA SATIN ALINIYOR..

 

Karşılıksız euro-dolarla dünyayı işgal eden siyonist çeteler insan soyunu da bu boş kağıda tapan mallara çeviriyorlar.. İnsanlar bu kağıtların tanrılaştırılıp kendilerini düşüren bir araca dönüştüğünü göremeyecek kadar geri zekalı olmaya başladılar.. 

 

İstiklal caddesinde yabancı-yerli birilerinin dağıttığı bir dolarlara hücum eden yerlere yatan ulu türk tipi, orada video çeken birilerinin bu kadının fiyatı 50 dolar, bir diğerinin bunun fiyatı 100 dolar demeleri.. Vatandaşın nasıl nataşaya çevrildiğini ortaya koyarken.. ve bunları kahkahalar atarak izleyen yabancıları görünce..  ülkemizin ve vatandaşın ne kadar düşürüldüğünün fotoğrafı da net olarak ortaya çıkmaktadır.. Yani para temel değer olunca karşılıksız doların-euronun hakimi siyonistlerin dünya hakimiyetinin perçinlenmesi de kaçınılmaz olmaktadır..

 

Ülkemiz bir zamanlar Filistin’in yaşadığı sefahatı, rezaleti ve pisliği yaşamaktadır.  Filistin ülkelerinden ziyade parayı değer olarak görmenin en acı ve çarpıcı gerçeğidir. Ve bu siyonist çetleler şu anda aynı operasyonu ülkemizde 4 koldan harekete geçirmiş bulunmaktadırlar, Ayrıntılar için TIKLAYINIZ::  Paranın temel değer yapıldığı toprak dâhil her şeylerini satan günü kurtarmaya çalışan düşünmeyen sürülere dönüştürülüyoruz.  Ajan hukuk bürolarından, ajan bankalara,  ülkemizi herşeyi ile peşkeş çeken ajan devlet ve siyaset çarkına.. Ülkemizde işgal her anlamda hem çeşitlenmekte hemde hızla yayılmaktadır.

 

Para değer olunca Filistinlileşmek, herşeyini de kayb etmek kaçınılmaz olmaktadır.

 

Burada bir taraftan halk-vatandaş düşürülürken.. Diğer yandan TC rejmini 100 yıldır işgal eden siyonist çeteler giderek sonlarının yaklaştığını, İmparatorluklar geleneğinden gelen Anadolu-Mezopotamya halklarının kendilerini deşifre ettiğini, hesap soracaklarını iliklerine dek hissetmeye başladılar.  Bu anlamda normal tc vatandaşlarının düşürülmesi yerlerine paralı yabancıların tc yi işgali bu çeteleri hem gizlemekte hemde halka operasyon yapmalarını kolaylaştırmaktadır ki ..

 

Şu anda İstanbul’u  yöneten  Kripto tam geldi de bu siyon çetelerin en önemli projelerinden biridir..

 

Ve rahmetli Erbakan’ın da belirlediği gibi, tc rejimide, siyaseti de sağı-solu ile siyonist çetelerin uşaklığını yapmak için inşa edilmiş bir rejim. Sol, narkozsuz ameliyat yaprak hangi organlarınızı kay ettiğinizi anlarken, tc sağı ise uyuşturarak ölüme yatırır neyi kayb ettiğinizi, nasıl öldüğünüzü bile anlayamıyorsunuz..

 

İşte TC rejiminin ana gerçeği bu. Fetödan bin kat daha derin, daha tehlikeli siyonist çetelerce 100 yıldır işgal edilmiş, esir alınmış, herşeyi gasp edilmiş, vatandaş için vatandaşı yok eden bir silaha bir cehenneme çevrilmiş bulunmaktadır güzel ülkemiz..

 

Ve dikkat edin ne tc muhalefeti, nede iktidarı ne terörist İsrail, nede nato-nazi terör örgütüne, nede bizi 100 yıldır esir alan tc rejim gerçeğine ve siyonizme asla dokunmuyorlar..Bunların ülkemizden def edilmesi yönünde tek kelime etmiyorlar. Bunlar için tehlike kim. Bizim gibi düşürülmüş etraf nüfus..

 

Artık terörist israilden alınan tohumlar bomba yerine geçti. Eskiden devlet ve orgüt iklemi ile halkı tarayıp çldürme yerine şimdi daha gelişmiş silahlar devreye koydular. Siyonist şato ve labratuvarlarda üretilen tohumu bir ektin mi bir daha ekemiyorsun. Toprağı da seni de zehirliyor. Onlara bağımlı hayvan ve köle sürülerine çevriliyoruz. Perde arkasında siyonistlerin olduğu özel-tüzel kişilikler ülkemizin madenlerinden ovalarına sularına gıdasına her şeyine konmaya başladılar.. Şu anda bunların tohumlarının kullanıldığı her arazi zehir ve kanser saçmaya başladı.

 

Tc rejimi ne yapıyor. Dönen oyunları vatandaş görmesin diye zam-zülüm-yoksulluk-fakirlik.. Şiddetlendiriliyor. Halk kitlelerine yaşam zehir ediliyor..

Bu yerel seçimlerde halk muhakkak 3. Yolu bulmalı. TC iktidar ve Muhalefetini takmadan her alanda kendi öncülerini çıkararak hem derin siyonist işgali çözecek siyasal yapılanmaya hemde yaşadığı şehirleri halkın kontrol ettiği şehirlere çevirmeye çalışmalıdır..

 

Bunlar iyi günlerimiz özellikle cebinde 5 kuruşu olup kendini bir şey sanan öküzlerin uyanıp halkla birlikte bu derin işgalin deşifre edilmesini sağlama yönünde harekete geçmeleri gerekmektedir.  Ülkemizi 100 yıllardır derinden işgal etmiş bulunan siyonist çeteler barajlara yaşam alanlarına biyolojik saldırıya geçtiğinde paralarının bir… yarmadığını da anlarlar..  O zaman iş işten geçer..

 

İstanbul’u boşaltmaya çalışmak, halkı oluşabilecek tehlike ve tehditleri anlamlarını engellemek, halka zam-züllümle saldırıya geçmek, halkı yoksullaştırıp poşetlere muhtaç etmek..  ihanetin daniskasıdır..

 

Halk köy il-ilçe dernek ve federasyonlarına yönelip acilen STK alanında örgütlenmeyi öğrenmeli. Önlerine yerelden genele iş adamı stk başkanı siyasetçi bilmem ne üyesi yönetici..vs sıfatlarla çıkarılan kriptoları acilen çözmeli.. Ülkemizin yeni bir siyasal bilince direniş ihtiyacı olduğunu acilen kavramalıdır..

 

Bizim işaret ettiğimiz kadrolar ak parti-hüda par-mhp ve hdp içinde fazlasıyla var. Artık şu-bu parti, ırk-dil-din-mezhep oyunlarını bir kenara bırakıp köyden bölgelere STK alanın güçlendirmeli, ülkemizi derinden işgal etmiş buluna kripto yapıyı çözme, ekarte etmeye yönelmeliyiz. Halkında para-geçim-meçim korkularını bir an önce yenip ellerinden ülkelerinin alındığını görmesi gerekmektedir.

 

Ülkemiz de fakirlik-yoksulluk, yolsuzluk rejimin bilerek bizi içine aldığı çemberlerdir. Bugün sadece İstanbul Boğazı turizme açılsa tüm halk 3-5 yılda zengin olur.

 

Şu anda google gibi küresel firmalar, microsoft vb. küresel bilişim firmaları hem işimize, hem hayatlarımıza müdahale etmeye başladılar, hemde istemdikleri firma-kişi toplum ve ülke insanın geri gitmesi için hertür operasyonu da yapabilen firmalara dönüştüler..

 

Örneğin küresel arama motoru google ülkemizde siyonist olmayan onlara çalışmayan büyük-orta-küçük ölçekteki firmaların iş yerlerinin ekseriyasın ad adres telefonlarıyla istediği gibi oynamakta, ülkenizde bu işlere moderator bakıyor yaptığınız düzenleme onaylanmayabiliyor. Google chrome arama motorundan ziyade herşeyinizi siyonist-satanist şatolara taşıyan bir ajana dönüşmüş bulunmaktadır.  Micrasoft yazılımları ile herşeyimizi çaldığı gibi kişi ve kurumu da istediği gibi manüpüle ederek bilgilerinizi yazdığınız dokunduğunuz herşeyi siyonist-satanist şatolara anında taşıyarak sizleri kitlerken, bu küresel firmalar dahi ülkemiz geneli baz alındığında halkı vatandaşı hergün milyarlarca dolar zarara uğratmaktadırlar..

 

Ülkemiz yazılım ordularının Ruslar gibi abluka altındaki halklarla stratejik işbirliklerine giderek, internet ağından aramam motorlarına artık kendimize ait olana geçme zamanı çoktan gelip geçerken.. Bu küresel siyon soytarıların halka-vatandaşa verdikleri zarar ziyanın tesbiti alınması.. Bunun yanı sıra tc deki siyonist-santanist şatolarda vatandaşa yönelik yapılan oyun ve kumpasların çözülmesi gerekmektedir..  

ETİKETLER : İstanbul’da yaşanan gelişmeler mega şehrin boşaltılmaya çalışılması sürekli deprem korkusu paranın ilah yapılması zam-zülüm oyunları trafik terörü.. Bütün bu oyun ve operasyonların ana hedefi
Diğer DKM-Analiz haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA