İzmir, Çanakkale ve Antalya cayır- cayır yanıyor!

İzmir, Çanakkale ve Antalya cayır- cayır yanıyor! Yerleşim yerleri boşaltıldı, gelen kareler yürek yakıyor..
Bu haber 2023-07-27 06:40:30 eklenmiş ve 680 kez görüntülenmiştir.

 

İzmir, Çanakkale ve Antalya cayır- cayır yanıyor! Yerleşim yerleri boşaltıldı, gelen kareler yürek yakıyor..

 

4 gündür devam eden Antalya'nın Kemer ilçesindeki orman yangınında, İzmir'in Kınık ilçesi Çanakkale de eklendi. Ekipler gece boyu devam eden çalışmalarını sabah saatlerinde de sürdürürken Kınık'ta 3 mahalle boşaltıldı. Çanakkale'de ise sabahın ilk ışıklarıyla çekilen görüntüler büyük bir alanın küle döndüğünü gösterdi.

 

Bu Yangınlar 100 Yıldır TC Rejiminde Vatandaşa Kurulan Kumpasların Hatırlanmasını da Beraberinde Getirdi..

Ayrıntılar İçin Linke Tıklayınız.. https://www.dogukultur.com//haber/19480/ulkemize-yangin-sel-felaketler-nasil-nereden-geliyor.html

 

 

ABD'nin Sovyetlerle rekabetin anahtarı olarak, belli ülkelerle siyasi ve ekonomik bağlarını güçlendirmek için devreye soktuğu Marshall Planı, 1948-1951 yılları arasında uygulandı. Plan kapsamında yardım gönderilen 16 ülkeden biri de Türkiye idi. O yardımlardan sonra türkü-ye sömürgesinde vatandaş gerzekleşti. Düşünemez hale geldi. Obozite ve hastalıklar aldı başını yürüdü..

 

Bu yardımların ana amacı biyolojik saldırı başta olmak üzere sömürge türkü-ye tc eliyle halkı düşünemeyen güdülebilen, hastalıklı hayvan sürülerine çevirme, ellerindeki sanayi-ağır sanayi hamlelerini yok etme ki Kayseri’de ki uçak fabrikası yerin altına uçaklarla gömüldü. Doğu –Güneydoğuda 10 bin çocuk –bebek maymunlara dönüşerek can veriler.

 

TC’deki nato-nazi basını Marshall yardımları arasında kızılçam fidanı gönderimi yer almıyordu dese de, sınır bilim alanında uzman siyonist Amerika firmaları 100-200-300-500 yıllık planlarla dünyanın diğer halklarını nasıl vuracaklarını nasıl imha edeceklerini çok profesyonelce planlayabilmektedirler. Şu anda bu soykırımcı siyonist soytarıların eli kolu bağlı çünkü Amerika ve Avrupa kıtası homurdanmaya ve giderek bunları çembere almaya başladı..

 

 “1950’ler de, İngiltere'deki ayakkabı fabrikalarının yüzde 60'ı, bebek maması, renkli ve siyah-beyaz film, nişasta, dikiş makinesi, daktilo fabrikalarının yüzde 80'i, kahvaltılık malzeme, hesap makinesi, sigara, patates cipsi, jilet, buji fabrikalarının yüzde 65'i, otomobil, süt, kozmetik ürünleri, ilaç, traktör, petrol ürünleri, elektrikli ev aletleri fabrikalarının yüzde 50'si, lastik, sabun, deterjan, baskı makinası fabrikalarının yüzde 45'i Amerikan sermayesinin yönetimindeydi.

 

Fransa'da ise, ABD firmaları, aynı yıllarda bilgisayar ve entegre ürünlerinin yüzde 80'ini, tarım makinalarının yüzde 65'ini, iletişim makinalarının yüzde 65'ini, film ve fotoğraf kağıtlarının yüzde 70'ini, otomobil ve uçak lastiklerinin yüzde 45'ini, petrol ürünlerinin ise yüzde 40'ının üremekteydi.”

 

Daha Detaylı Bilgi İçin..

https://www.dogukultur.com//haber/19480/ulkemize-yangin-sel-felaketler-nasil-nereden-geliyor.html

 

İzmir, Çanakkale ve Antalya cayır- cayır yanıyor! Yerleşim yerleri boşaltıldı, gelen kareler yürek yakıyor..

 

ETİKETLER : İzmir Çanakkale ve Antalya cayır- cayır yanıyor! Yerleşim yerleri boşaltıldı gelen kareler yürek yakıyor..
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA