Putin, cinsiyet değiştirmeyi yasaklayan yasa tasarısını imzaladı

Putin, cinsiyet değiştirmeyi yasaklayan yasa tasarısını imzaladı
Bu haber 2023-07-24 18:24:07 eklenmiş ve 794 kez görüntülenmiştir.

 

Putin, cinsiyet değiştirmeyi yasaklayan yasa tasarısını imzaladı

 

Siyon-soykırımcı- soytarılar nazi terör örgütü nato ile, komedyen oğlanları Zelnskylerle Rusya’yı sararken..

 

Tüm insan soyunu da sıfırlamak için hava-su-yiyecek-içeceği, gıda-genomu da silaha çevirerek..

 

İnsan soyunu hastalıklı düşünmeyen, cinsiyeti olmayan hayvan sürülerine çevirmeye çalışırken, insan soyunu sıfırlayıp siyonist küresel yahudi firmalarının kölelerine çevirmeye çalışırken..

 

Bu nazi-nato şeytanın döllerine karşı Yüce Allah Putin gibi liderler çıkararak insanlığı korumaktadır. Dünya halkları artık Putin gibi liderlerin arkasında dünya genlinde saf tutmaya siyonist-terörizmle savaşı büyütmede de hergeçen gün giderek büyük mesafe almaya başladılar.

 

Bu kervana Fransa’da artık 9-15 yaş aralığı çocuklarında dahil olması siyon kapital terörün suyununun ısındığını, sonunun giderek yaklaştığını ortaya koyan en önemli işaretlerden biri, en çarpıcı örneklerden.. Dünya çocukları siyonist soykırmcı soytarıları hızla çözmeye kavramaya ve çembere almaya başladılar..

 

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya'da cinsiyet değişikliği yapılmasını yasaklayan tasarıyı imzalayarak yasalaştırması siyon soytarıların insan soyuna karşı yapılan küresel ölçekteki saldırılarına büyük bir darbe olurken.. Dünyanın diğer halklarıda Putini ve Rusyayı takip edecektir.

 

Putin'in imzaladığı yasayla Rusya Federasyonu Aile Kanunu'nun 16. maddesinde değişiklikler yapıldı.

 

Yeni düzenlemelerle birlikte Rusya'da, tıbbi gerekçelerle zorunlu görülmediği takdirde cinsiyet değişikliği operasyonları yapılmasına izin verilmeyecek.

 

Cinsiyet değişikliği yapmış olan kişilerin çocuk evlat edinmesi yasaklanacak. Eşlerden birinin cinsiyet değiştirmiş olması halinde evlilik akdi feshedilecek.

 

Rusya parlamentosunun alt kanadı Duma, ülkede cinsiyet değişikliği yapılmasını yasaklayan yasa tasarısını 14 Temmuz'da kabul etmişti.

 

Duma Başkanı Vyaçeslav Volodin, ABD'de cinsiyet değişikliği ameliyatlarının son 10 yılda 50 kat arttığına işaret ederek, "İnanılmaz bir eğilim. Bu, milleti yozlaşmaya götüren yoldur" demişti.

 

Rusya'nın ise cinsiyet değişikliğini yasaklama yolunu seçtiğini Volodin, "Bu karar vatandaşlarımızı ve çocuklarımızı koruyor" ifadelerini kullanmıştı.

ETİKETLER : Putin cinsiyet değiştirmeyi yasaklayan yasa tasarısını imzaladı
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA