SİYON –SATANİZİM MOLLA REJİMİ İLE AFRİKAYA GİRİŞ YAPTI..

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, Kenya, Uganda, Zimbabve'yi kapsayan Afrika turunu, devlet başkanları, ekonomi-iş dünyasının önde gelen isimleri ve akademisyenlerle görüşüp en az 21 işbirliği anlaşması imzalayarak tamamladı
Bu haber 2023-07-13 22:58:55 eklenmiş ve 1016 kez görüntülenmiştir.

 

SİYON –SATANİZİM MOLLA REJİMİ İLE AFRİKAYA GİRİŞ YAPTI..

 

İran, eski Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad'ın (ki ari arken kurdidir imha etmek icin her yola basvurdular..) 2013'te Benin, Nijer ve Gana'yı kapsayan ziyaretlerinin ardından 10 yıl sonra yeniden molla rejimi-Reisi ile Afrika'ya adım atarken, mollalar 'fırsatlar ve zenginlikler kıtasıyla ilişkilerde yeni bir başlangıç' açıklamasını yaptı.

 

Görüntüde İran, ABD'nin ezici yaptırımlarıyla başa çıkmak için Küresel Güney'le işbirliğini güçlendirmeye yönelik 'Doğu'ya bakalım' dış politikasının parçası olarak, 10 yıl sonra Afrika'ya adım atarken.. Kenya, Uganda ve Zimbabveli mevkidaşları tarafından en az 21 ğlkede kırmızı halı serilerek karşılanırken, çok sayıda işbirliği anlaşmasına imza attı.

 

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, Kenya, Uganda, Zimbabve'yi kapsayan Afrika turunu, devlet başkanları, ekonomi-iş dünyasının önde gelen isimleri ve akademisyenlerle görüşüp en az 21 işbirliği anlaşması imzalayarak tamamladı. Ve mollalar güçlendikçe Aryende kölelik daha derinleşmekte, gizli dünya yahudi devletine kan taşınmaktadır..

 

MOLLALAR DÜNYA GİZLİ YAHUDİ DEVLETİNİN EN ÖNEMLİ PROJELERİDİRLER..

 

 Osmanlı ve Çarlığın Mirasçıları (Osmanlılar-Kurdi Halklar-Ruslar) nın Afrikada alan kapması siyonizmin gerilemesi sonucu siyonizim molla rejimini devreye koydu. Afrikada mollalarla alan kaybını telafi etmeye çalışıyor bu tuzağa dikkat edilmesi lazım.

 

Afrikada asıl önemli olan ABD-Terörist İsrail düşmanlığı numaraları ile Afrika –Asya –Latin Amerika .. Kıtalarında İranın geliştirdiği her ilişki attığı her adım dünya gizli yahudi devleti Terörist İsrail ve bunların patronları içindir.

 

İran halkı ve islam dünyası bu molla kavatlarının siyonist soykırımcı, köleci,  iran halkını köleleştiren, islam dinine hurafeleri israiliyatı koyarak Aryen –Ari –Kurdi halkları (fars –acem-arap-turki..), Müslüman halkları soykırıma çeken derin siyonist bir rejim olduğunu kavramalarında yatmaktadır.

 

Rejim din adı altında halkı köleleştirirken, siyonist soytarılar dışında Aryen-Kurdi bir bilim adamı, Kasım Suleymani gibi komutanar çıktığında da koordinatları abd israille vererek imha ettirmektedir.

 

Bu kahpe siyonist damarı Kurdler ve Osmanlılar çözmüştü ama dünyanın siyonist soykırımcılarla işgali nedeni ile  tam sonuca gidilemedi..

 

Bu yüzyılla önümüzdeki yüzyıl tc İsrail iran .. halklar hepsini yerle bir edecek siyonist sermaye firmalara el konulacak bin yıllardır insanlığa yok oluşu dayatan siyonizim –satanizim yok edilecektir..

 

Şu anda dünyanın her kıtasında eski kraliyet aile ve sülaleri siyonist soykırımcıların defterlerini dürmek için dünya konfederasyonunu kurmak için çoktan harekete geçmiş bulunmaktadırlar..

 

Özetle insanlık siyonist-satanizmin insan soyunu yok etme köleleştirme operasyonuna karsi harekete geçerken.. Siyon-satanizmin köleleri rejimleri de tum boyutları ile çözmek zorundadır..

 

 

ETİKETLER : İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi Kenya Uganda Zimbabve'yi kapsayan Afrika turunu devlet başkanları ekonomi-iş dünyasının önde gelen isimleri ve akademisyenlerle görüşüp en az 21 işbirliği anlaşması imzalayarak tamamladı
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA