BEYKOZ ARDAHANLILAR DERNEĞİNDE YUSUF YASİN SİT’İN BAŞKANLIK DÖNEMİ BAŞLADI..

BEYKOZ ARDAHANLILAR DERNEĞİNDE YUSUF YASİN SİT’İN BAŞKANLIK DÖNEMİ BAŞLADI..
Bu haber 2023-07-05 18:32:47 eklenmiş ve 1301 kez görüntülenmiştir.

 

BEYKOZ ARDAHANLILAR DERNEĞİNDE YUSUF YASİN SİT’İN BAŞKANLIK DÖNEMİ BAŞLADI..

 

Beykoz Ardahanlılar Derneğinde 2022 yılında yapılan genel kurulda alınan karar gereği Yusuf Yasin Sit’in başkanlık dönemi 1 Temmuz 2023 tarihinden itibaren başladı.

 

 Merkezi Beykoz Soğuksu’da Bulunan İstanbul Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği 2022 Yılında yaptığı olağan genel kurulda dernek yönetimi 3 yıllığına seçilerek göreve başlamıştı.

 

Genel kurulda Yusuf Yasin Sit, Vural Çelik, Demet Karakayacı başkan adayı olduklarını açıklamışlardı.  Gerek pandemi koşulları, gerekse derneğin içinden geçtiği olağan üstü koşullar nedeniyle genel kurulda başkanlık için yarışan arkadaşlar arasında bir kırgınlık dargınlık olmaması, birlikte çalışma koşullarının iyileştirilmesi, yöneticilik anlayışının yaygınlaşması açısından başkan adaylarının birer yıllık arayla başkanlık yapmaları karar bağlandı.

 

Başkan adayı Y.Yasin Sit, Divan başkanı Davut Demir ve Divan üyelerinin genel kurulda bu önerileri ile başkan adayı arkadaşlar 1 yıllığına görev bölüşümü yaparak yeni yönetim göreve başladı. Her iki başkan adayı arkadaşımız ve yönetimiz olağanüstü koşullara rağmen önemli başarılara imza attılar.

 

İçine girdiğimiz Temmuz ayında ise Yusuf Yasin Sit’in başkanlık dönemi resmen başladı. Beykoz Ardahanlılar başta olmak üzere Ardahan camiasına hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz.

 

Bilindiği gibi 2000’li yıllardan beri STK alanının hem içindeyiz, hemde STK’ların sağlıklı temellerde kurulması ve yürümesi için birebir aktör olduk. Bu anlamda İstanbul’da buluna birçok federasyon il derneğinde yöneticilik bölgemiz ve ilimiz açısından kurulan federasyonlardan is adamları örgütlerine kadar birçok derneğimizin de kurulmasında yürümesinde birebir aktör olduk. Hala birçok derneğimizde YK üyeliklerimizin yanı sıra Beykoz’da da başkanlık yapan her iki arkadaşımıza da başkan yardımcılığı görevi yaptık.

 

Başında olduğumuz Doğu Medya ise STK alanının en önemli yayını olarak derneklerimizin emrinde oldu. Yerli –yabancı bölgemizden bir STK ya baktığında Doğu Medyayı baz alır. Bu anlamda Doğu Medya hem derneklere rehberlik eden hemde strateji sunan özelliği ile derneklerin 1 numaralı yayını oldu.

 

Beykoz’da başkanlık yada yönetim bazlı çalışmaktan ziyade bundan böyle kendini çalışmalara katacak tüm hemşerilerimizle birlikte yürüyeceğiz. İş adamları esnaf komisyonu, danışmanlar komisyonu kadın ve gençlik komisyonlarının yanı sıra her mahallemize 1-2-3 mahalle temsilcisi arkadaşımız olacak.

 

Bu anlamda Beykoz’da Ardahanlıların datası dernekte olacak. Sosyal medyada Whatsapta Beykoz Ardahanlılar Gurubunu oluşturarak nerde düğün dernek hastamız varsa ihtiyaç sahibi inşalar öğrenci varsa hepimizin birbirinden haberi olacak.

 

Nasıl diğer iller güçlerini bir çatı altında toparlıyorsa Beykoz Ardahanlılarda aynı şekilde toparlanacaklar.

 

Bundan dolayı bütün hemşerilerimizden kurduğumuz Beykoz Ardahanlılar Whatsapp grubuna kendilerini eklemleri bu aşamada 1. Önceliğimiz ve ricamızdır. 

 

Beykoz’da hep birlikte güçlü bir Ardahan lobisi ortaya çıkaracağız. Her hemşerimizin yerel –kamu-iş dünyası-siyaset- STK alanlarında en iyi yerlere gelmeleri, yücelmeleri yükselmeleri, yaşadıkları alanda bizde sahipsiz değiliz kurumumuz bizi en güzel şekilde temsil ediyor, kısacası siz değerli hemşeri ve akrabalarımıza layık olmak 1.  Hedefimiz olacak.

 

Yönetim başta olmak üzere Beykoz Ardahanlılar Derneği komisyonlarda ve mahalle temsilcileri olarak görev almak isteyen arkadaşlarımızla bir toplantı yapacağız. Bu konuda yer ve zaman belirledikten sonra siz değerli hemşerilerimizle ilk toplantımızı yapacağız.

 

Hepinizi saygı sevgiyle kucaklıyor dernekçilikte ben değil biz dönemini hep birlikte başlatıyoruz. Her Ardahanlı hemşerimiz aynı zamanda başkanımızdır, baş tacımızdır şiarı ile yola çıkıyoruz.

 

ETİKETLER : BEYKOZ ARDAHANLILAR DERNEĞİNDE YUSUF YASİN SİT’İN BAŞKANLIK DÖNEMİ BAŞLADI..
Diğer İş-STK-Siyaset haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA