HARUN YILDIRIM, MEGA KENTİN MEGA SİMALRINDAN BİRİ..

Esenyurt gibi mega bir kentin umudun, demokrasinin başkenti olmasını sağlayan geçmişten günümüze birbirinden çok değerli hemşerilerimiz ortaya çıktılar..
Bu haber 2023-06-21 08:57:54 eklenmiş ve 849 kez görüntülenmiştir.

 

HARUN YILDIRIM, MEGA KENTİN MEGA SİMALRINDAN BİRİ..

 

Esenyurt gibi mega bir kentin umudun, demokrasinin başkenti olmasını sağlayan geçmişten günümüze birbirinden çok değerli hemşerilerimiz ortaya çıktılar.. 

 

Esenyurt gibi mega bir kentin umudun, demokrasinin başkenti olmasını sağlayan, günümüzde İstanbul ve ülkemize mücadele, demokrasi, hak-hukuk alanlarında önemli bir örnek teşkil etmesini sağlayan bir mega kent Esenyurt. Gürbüz Çapandan günümüze Esenyurt’un Esenyurt olmasını sağlayan birbirinden değerli birçok hemşerimiz ortaya çıktı.

 

Bu hemşerilerimizden biride yeni genç kuşaktan STK-Siyaset-İş Dünyamızın önde gelen aktörleri arasında yer alan Harun Yıldırımdır. Yıldırım 2000’li yıllardan beri STK alanı başta olmak üzere bölgemizi ilgilendiren etkinliklerden toplantılara birebir yer alan, katılım ve katkı sunan en önemli hemşerilerimizden biri.. Toplumsal alanda yüklendiği misyonla, toplumsal alana yaptığı katılım ve katkı ile öne çıkan hemşerilerimizden biri.

 

Bu ay genel kurulu yapılan Sınırlı Sorumlu Esenyurt Otogarı Taşımacılar Kooperatifine yeniden başkan seçilen Yıldırım 3 dönemdir aynı kooperatifin başkanlığını yapmaktadır.

 

YILDIRIMI KISACA TANIYALIM:

 

2000’li yıllardan beri aktif olarak STK- İş Dünyası ve Siyasetin içinde yer alan Harun Yıldırım:

2002 Tarihinde Esenyurt Şoförler Derneği kurucu Başkanlığı

2006 Tarihinde sınırlı sorumlu 142 nolu Kumburgaz taşıyıcılar kooperatifinde Başkan yardımcılığı

2015 Tarihinde Esenyurt Sınırlı sorumlu Nakliyeciler Kooperatifi kurucu Başkanlığı ve 1.2.3.4 Dönem Başkanlıkları

2017 ve 2019 Tarihli İstanbul Göle Arpaşen Kültür Evi Başkanlığı Görevi

2018 İstanbul Göle Dernekler Federasyonu Genel Başkan yardımcılığı görevi

2019 Esenyurt otogarı Taşıyıcılar kooperatifi 1.2.3.Dönem Başkanlığı görevi şu an aktif Görevde, yapılan genel kurulda yeniden başkan seçildi

2019. Esenyurt Belediyesi Temizlik Müdürlüğünde koordinatörlük görevine getirilen Yıldırım halen aktif olarak görevinin başında, devam ediyor

 

Esenyurt Kent Konseyinde de yer alan yıldırım 2020 yılında Esenyurt kent konseyinde Trafik komisyonu Başkanlık görevinde de bulundu.

 

 1989 yılından itibaren İstanbul'a taşınan Yıldırım,  Taşıma sektöründe iş dünyasına adım atarken, aynı sektörde STK olgusunun sağlam temellerde oturması için 2000lerden beride akti olarak STK alanına yön veren en önemli aktörlerden biri.

Yıldırım, 1971 Göle Arpaşen köyü Doğumlu, Lise mezunu. Evli 4. Çocuk babası..

 

HABERİN FOTO GALERİSİ..

 

 

YILDIRIM YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ..

 

Merkezi Esenyurt’ta bulunan Sınırlı Sorumlu Esenyurt Otogarı Taşımacılar Kooperatifi 3. Olağan Genel Kurulunu yaptı, Harun Yıldırım Yeniden Başkan Seçildi.

 

11-06.2023 günü saat 11:00’de Üçevler Mah. 927.Sok Zengin Apt. No 23- 3 Esenyurt İstanbul adresinde bakanlık Temsilcisi Sebahattin YILDIRIM gözetiminde toplanıldı.

 

Hükümet komiserinin gözetiminde yapılan genel kurulun Divan Başkanlığına Mustafa KÜPELİ, kâtip üyeliğe Rıfai Ekinci oy birliği ile seçildiler.

 

11 Haziran 2023 Pazar günü Evler Mahallesi 947 Sok No 2 Esenyurt – İstanbul adresinde gerçekleşen saygı duruşu ve istiklal marşıyla başlayan genel kurul çok seviyeli geçti.

 

Genel kurulda Divan heyetine tutanakları imzalama yetkisi oy birliği ile verildi.

 

 Genel kurul toplantısına başlamadan önce yapılan incelemede;

 

a) Genel kurul toplantısına gündemi içeren davet mektuplarının (12) ortağa 30/04/2023 tarihinde elden imza karşılığı verildiği,

 

b) Yönetim Kurulunca, 1163 sayılı Kooperatifler Kanununun 26. maddesindeki niteliklere ve 19 ortak kayıt defterine uygunluğu beyan edilip tasdik edilerek hazırlanan ve ortakların imzasına sunulan hazirun listesinde kayıtlı toplam (19) ortaktan ( 9 ) ortağın asaleten, (4) ortağın vekâleten olmak üzere toplam ( 13 ) ortağın hazirun listesini imzaladığı ve toplantıda hazır bulunduğu görülmüş olup toplantı yeter sayısının mevcut olduğu görülmüş olup toplantı Bakanlık Temsilcisinin onayı ile açılmıştır.

 

c) Ayrıca Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Temsilcileri nitelik ve görevleri hakkında tüzük ve 21.03.2017 tarih ve 2017/1 sayılı genelgede yer alan temsilcinin toplantı öncesi görev yetki ve sorumluluklarını belirten hükümler yerine getirilerek gerekli incelemeler ve tespitler yapılmıştır. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Kooperatifçilik Genel Müdürlüğünün Konuşma metni Bakanlık Temsilcisi tarafından okundu.

 

Genel kurulda sırsıyla Yönetim Kurulu Faaliyet raporu, müzakereye açıldı. Söz alan olmadı. Yönetim kurulu faaliyet raporu oy birliği ile kabul edildi.

 

2022 Denetim Kurulu faaliyet raporu müzakereye açıldı. Söz alan olmadı. Yönetim kurulu faaliyet raporu oy birliği ile kabul edildi.

 

2022 yılı bilanço gelir gider hesapları okundu müzakereye açıldı. Söz alan olmadı. Yönetim kurulu faaliyet raporu oy birliği ile kabul edildi.

 

 Yönetim ve Denetim Kurulu ayrı ayrı oylanarak oy birliği ile ibra edildiler. Yönetim ve Denetim Kurulu kendi ibralarında oy kullanmadılar.

 

 Yönetim ve Denetim Kurulu seçimine geçildi.  Başka aday olmayınca tek aday olarak seçime gidildi. Mevcut Başkan Harun Yıldırım yeniden başkan seçildi,

 

Yeni Yönetim asil üyeliklere Yönetim Kurulu yedek üyeliklere şu isimler seçildi

 

YÖNETİM KURULU ASİL,

 

Harun YILDIRIM,                                                                                

 

Ayhan ÖZTÜRK,                                                                         

 

Haydar YILMAZ,                                                                          

 

Aydın ATEŞ,                                                                                       

 

Kenan ŞİMŞEK,                                                                                 

 

YÖNETİM KURULU YEDEK,

 

Emrah ÖZTÜRK,

 

RIFAİ EKİNCİ,                                                       

 

Mehmet MENGÜTAY,                    

 

Vedat YEŞİLAY,    

 

Turan BOZKURT

 

DENETİM KURULU ASİL ÜYELİKLERE                               

 

Mustafa KÜPELİ                        

 

Eekin ÖZER,                                      

 

DENETİM KURULU YEDEK ÜYELİKLERE,

 

Deniz BOZKURT İsmail ATAR Yönetim ve Denetim Kurulu görev yapmak üzere 3 yıllığına oy birliğiyle seçildiler.

 

2023 yılına ait tahmini bütçe okundu müzakere açıldı müzakere edildi buna göre üyelerin her birinden aylık 2000 TLaidat alınmasına oy birliği ile karar verildi.

 

Yönetim kurulu başkanlığı hakkında huzur hakkı müzakere edildi buna göre Yönetim Kurulu başkanına aylık 10000TL verilmesi oy birliğiyle kabul edildi

 

10 Dilek ve temennilerde söz alan olmadı Divan başkanı görüşülen maddelere itiraz olup olmadığını sordu. İtiraz olmadığı görüldü Divan Başkanı tarafından Genel Kurula son verildi.             

 

ETİKETLER : Esenyurt gibi mega bir kentin umudun demokrasinin başkenti olmasını sağlayan geçmişten günümüze birbirinden çok değerli hemşerilerimiz ortaya çıktılar..
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA